הצעות, בקשות ועוד...

הצעות, בקשות ועוד...

עלה בי שאלה, האם כבר התקיים כאן מפגש כותבים? אם לא, מדוע שלא נפגש באחד הימים ונעשה מפגש של הכותבים כאן, ניתן לאחד את המפגש של הכותבים פה ובפורומי החרשים הנוספים, מעוניינים?? יש לכם הצעות לפורום? מה הייתם רוצים לראות כאן בפורום? או כל מה שתרצו , תגיבו בבקשה לשרשור הזה, כדי שההצעות\בקשות\או אם כבר גם תלונות.. כדי שהכל יהיה מסודר ושאוכל למיין...

Cats Hater

New member
אפשר להפגש בתאריך 24.7

כי יש יום שמע ארצי במימידיון והמרחפת כבר הזכירה את זה ואמרה שתבוא. אז אפשר להפגש שם, למי שיכול......

LordNor

New member
אולי אגיע...

אם לא יהיו עיכובים או בעיות.. ייתכן שאגיע למפגש.. ואני מסכים עם קאטס האטר בעניין המיקום, שזה יהיה במימידיון.. עדיף לעשות הצבעה בין כל חברי הפורום בעניין המפגש,השעה והמקום.

Catty

New member
אם אתם רוצים שאהיה שם...

אז תבחרו תאריך אחר כי באותו הזמן אהיה בחול. אבל בטח לא משנה לכם אבל זה בסדר כי גם לי לא כ"כ אכפת למרות שזה עשויי להיות נחמד...

Cats Killer

New member
אתה צודק.

אתה צודק בקשר ליום שמע ארצי שיהיה במימדיון. cats hater

Catty

New member
כדי שהדתיים יוכלו לבוא לצ´אט

יום ראשון שעה 21:00 מתאים לכולם?

Catty

New member
../images/Emo45.gif

אוף, עד כמה שאני מנסה אני לא מצליחה לשמור על מספר הודעות מוגבל...

Catty

New member
כן למה לא. שעה 20:00 מחר? אגב כנסו

הייה לי רעיון! ב16.07.02 יהיה שנה להקמת הפורום. נוכל להיפגש אז. זה יום שלישי. בטח כולם יסכימו איתי שהמקום הכי רלוונטי להפגש בו זה ת"א, לא? ושעה, הכי טוב בצהריים נכון?

LordNor

New member
חופשי לבחירתכם.

לגבי הצאט, אין בעיה. ולגבי המפגש, אפשר בתאריך שציינה דינה והמיקום יהיה ת"א (מכיוון שרוב חברי הפורום גרים במרכז).

מצוין, אז מחר בצ´ט בשעה 20:00

והמפגש יתקיים ביום שלישי הקרוב, בסביבות 13:00 - 14:00?... כעת נותר רק לקבוע את מקום המפגש..., האם תרצו לצרף גם את הכותבים של פורום החרשים וכבדי השמיעה בוואלה?

LordNor

New member
יש בעיה קטנה...

שבת יוצאת בערך בשמונה וחצי. אז אולי אפשר טיפה לדחות את מועד המפגש בצאט לשעה 20:45? זה יותר נוח. ובקשר למפגש, אני מעדיף בקניון עזריאלי אם לא אכפת לכם, אוכל להגיע ברכבת ישירות לשם. (מבחינת השעה, אין בעיה) היות והפורום זה הוא לנוער לקוי שמיעה, אין סיבה שנצרף משתמשים מהפורום המקביל. עדיף שיהיו רק צעירים. הרי יש בנינו שלא מכירים את הכותבים מהפורום וואלה, אז למה ליזום מפגש עם גולשים שאיננו מכירים אותם ככותבים בפורום?

אוקיי, 21:00 נוח לכולם???

מטרת המפגש היא להכיר את הכותבים בפורום לא? והאמת אם כבר נפגשים מדוע שלא לצרף את כותבי הפורום בוואללה? הרי חלקם מתכתבים כאן וחלק מפה מתכתבים שם, לא?

Catty

New member
לא! רק צעירים.

כך יהיה הכי כיף. לא יותר מידי אנשים ובערך באותו טווח גיל. אז מוסכם עם כולם? יום שלישי הזה בעזריאלי ב14:00? ובצ´אט מחר ב21:00... יש התנגדות?

Catty

New member
נוער ומבוגרים לא משתלב משהו...

לפחות לא מבחינתי. אם אנו פורום של נוער אז נפגש רק נוער! אם אתה רוצה להפגש עם החבר´ה מהפורום ההוא אז תקבע איתם פעם אחרת. אל תערבב אנשים שלא קשורים.

למעלה