הצעות, בקשות ועוד...

Cats Hater

New member
זה מכוון לקטי שאשמור על זהותה.....

חחחחחחחחחחחח..... שלא אעשה אאוטינג......

טוב, התאכזבתי מהמיעוט שבא לצ´ט

ייתכן שהיתה לכם סיבה לא להגיע לצ´ט, אולם זה מעורר בי תהיות אם כדאי לקיים את מפגש הפורום ביום שלישי הקרוב, אם המפגש יתקיים זה רק בתנאי שחברי הפורום יודיעו באם יגיעו ובאם לא.. ככה נוכל לדעת מי מגיע ומי לא?

Proxy18

New member
רק מה...

לא הודעת באיזה צ´אט מדובר... של נענע? של תפוז? של וואלה? קצת אינפורמציה לא תהרוג מישהו...

איזה כבר יכול להיות ../images/Emo13.gif

ברור מאליו שהצ´ט שלנו - של הפורום - צ´ט לקוי שמויעה, הקישור ממש ממוקם למעלה..

Proxy18

New member
הידעת?

בפורום של וואלה משתמשי בצ´אט של נענע... למרות ישיש להם צ´אט שממוקם ממש למעלה... כן כן... למעלה... אז... על מה התהיות?

Proxy18

New member
מה אתה מתעצבן??

רק הבאתי לך דוגמה!! מה יש?!?! תתיחס בכבוד לקהילה שאתה מנהל...

Proxy18

New member
תשמע...

אני לא רוצה לעצבן אותך או להסתבך איתך אבל כואב לי שאני מרגיש צורך לבקר אותך ככה בעודך רק חדש בתפריד מנהל הפורום... דווקא הערכתי אותך הרבה לטובה לפני האמירות שלך... כואב לי שאני צריך להגיד לך את זה...

אל תדאג, אין פה שום עיניין של

עצבים , פשוט, אין לי כוח למשחקי שאלות... אבל אתה יודע מה במחשבה שנייה הביקורת שלך מוצדקת, לפעם הבאה אספק פירוטים מדוייקים ככל האפשר, מקובל עלייך? אולם מצידך תתרום גם בשאילתות למשל - היכן יבוצע הצ´ט וכו´, מקובל? ובזאת יבוא השלום על עמישראל...

Proxy18

New member
../images/Emo13.gif אני שמח....

נבהלתי לרגע... חשבתי שיהיה לי סיפור לא נעים איתך או משהו כזה... גם אני חייב לך התנצלות אם התגובה / הביקורת שלי היתה קיצונית מידי... בקיצור... סוף סוף הכל טוב...

צלף

New member
אנחנו משתמשים בצט של נענע בגלל

ששם למי שמנהל, יכול לזרוק גולשים בלתי רצויים שמציפים את הצט

למעלה