הצעות יעול למערכת החדשה

שוב פורנו בעמוד ראשי, סקס מוכר?

מאוד לא ראוי,מאוד עצוב ומעליב. שלאחר כל הדיבורים שהיו כאן שוב עולים בלוגים חדשים שמכילים תכנים לא ראויים לגיל צעיר. במקום שיעלו כבלוגר למבוגרים. אולי הגיע זמן שלא יעלה בלוג עד שלא נבדק? ואני לא נזירה(-: במכוון לא מעלה קישור. שם הבלוג כשנשיות ומניות מתחברים... מניות במלוא העוצמה נשיות ומניות הן פריחת... במזל נחש שלחתי פרינט לטל לוין תודה וחג שמח אתי

מסכימה איתך גם העלתי פה הודעה דומה לפני כמה ימים ושלחתי מסר אישי לטל לוין מנהלת הבלוגיה שהבטיחה שזה יטופל . ממש צורם ונמאס לראות בעמוד הבלוגיה ובעמוד ההיט קידומים לסקס ופורנו .ברור לי שזה ימשיך ויתקיים ,אך ../images/Emo43.gif יכולים בהחלט לא לתת קידומים בצורת תמונות .כל מי שרוצה למצוא תכנים בנושאים אלו יודע את הדרך לשם .

wranger

New member
בינתיים כלום.

טל, קצת כמו בורקסים ופיתות, לא נמצאת כאן בפסח. תיכף תיכף היא תחזור, ואז תשאלי שוב.

wranger

New member
למיטב ידיעתי, לא מתוכנן כרגע

האמת שאף פעם לא הבנתי את הכפתור הזה. במעט הפעמים שהייתי מקליק עליו הוא היה מוביל אותי לבלוגים שלא עודכנו כבר כמה חודשים טובים, ולפיכך לא ממש מעניינים בעיני. בשביל לקרוא דברים שאני לא מכיר אני נוהג להשתולל ברחבי העדכונים האחרונים. יש שם מספיק בלוגים חדשים או כאלה שאני סתם לא נוהג לקרוא בדרך כלל, כך שזה מספיק אקראי בשבילי.

טל לוין

New member
בלוג אקראי

נכון לעכשיו בלוג אקראי מופיע בכל אחת מעמודי הקטגוריות. עמודים אלה אף יעברו שדרוג ויהפכו שמישים יותר בקרוב. אני מוכנה לעלות זאת שוב לדיון - אבל מנסיוננו ה'משבצת' הזו לא קיבלה המון הקלקות. עמוד הבלוגיה החדש מעלה כל הזמן בלוגים חדשים - ולכן יש גם כך חשיפה להמון בלוגים שלא קיבלו קודם קידום כאשר עמוד הבית נערך. טל

ומצד שני..

אני חושבת שכפתור כזה הוא מאוד מתבקש בעמוד הבלוגיה.. גם אם הוא לא זוכה לרייטינג מסעיר. לא ידעתי על קיומו של בלוג אקראי בקטגוריות, אז תודה שאמרת. כרגע זה עדיף מכלום - אבל זה קצת מאבד את הפואנטה של בלוג אקראי.. לפעמים נכנסתי וקראתי בעניין פוסטים שמעולם לא הייתי מעלה על דעתי לחפש. בכל מקרה, הוא כזה קטן ולא מזיק
.. אשמח אם זה יעלה שוב לדיון. ד"א, לפני זמן מה היתה כאן בפורום הצעה [מצטערת, לא זוכרת של מי] לעשות קובייה של "רשומה אקראית" בכל בלוג. לא עקבתי מה היתה התגובה לזה, אבל אני חושבת שזה רעיון ממש חמוד
.. יש סיכוי שזה יצא לפועל?

טל לוין

New member
כפתורים לא מזיקים

אני מבינה את טענתך - אם כי לדעתי מבנה עמוד הבית החדש גם כך חושף את הקוראים לבלוגים שהם לא ידעו על קיומם ולכן זו כפילות שנראית לי מיותרת. יש הרבה בלוגרים שרוצים הרבה 'כפתורים לא מזיקים' - והגם שאני רוצה לתת לכולם את מה שהם רוצים באופן טבעי צריך 'לחתוך בבשר'. הדברים שנשארו מאחור היו אותם כפתורים שלא קיבלו מספיק הקלקות (ואני מדברת על סטטיסטיקה שנבדקה לאורך זמן) - דבר הבא ללמד על ההעדפות של הבלוגרים. לגבי קוביה של רשומה אקראית בכל בלוג - זוהי בהחלט הצעה מעניינת - ואשמח לשקול אותך לצורך שדרוג עמוד הבלוגים עצמם. תודה על ההצעות טל

../images/Emo13.gif

אני מבינה שאי אפשר להיענות לבקשות של כולם, אבל בכל מקרה תודה לך שאת קוראת ומגיבה ברצינות
. זה נכון שיש חשיפה יותר גדולה לבלוגים בעמוד החדש, אבל כשאני מחפשת משהו לקרוא אני ניגשת לעמוד הזה ומוצאת את עצמי מסננת. ב"בלוג אקראי" אני לפחות נכנסת לבלוג והוא מקבל צ'אנס גדול יותר לפני שאני עוברת לבלוג הבא. אני גם לא צריכה להסתכל ולחשוב מה שמעניין אותי, האקראיות עושה את זה קליל יותר. לגבי הכפילות, אני רואה למה את מתכוונת. אבל שימי לב שבכל זאת יש הבדל [גם אם לא משמעותי מאוד] בין השניים. לטעמי זו לא ממש כפילות.

טל לוין

New member
אני כולי חמץ ומצה ../images/Emo13.gif

כפי שעניתי בעבר - לשתי הקטגוריות הנ"ל היו כניסות מועטות. הנושא נבדק לאורך זמן ונמצא כי רוב הגולשים פחות מציצים בהן. בעמוד הבית החדש מוקדשות כמה קטגוריות לנושא של צילום, שירה, ספרות ועוד נושאים של תרבות. לדעתי זה ייתן במה מכובדת. אעביר את בקשתך ונדון בכך עוד. טל

טל

בקשר לתמונות זה נכון שרובנו לא מקליקים עליהן, אבל אני חושב שהן מוסיפות חן לעמוד. אולי תשקלו לקדם בעמוד הראשי רק תמונה אחת (אבל יותר גדולה ממה שהיה עד עכשיו) שתתחלף באופן רנדומאלי מבין מקבץ התמונות שבחרתם לקדם?

שטוטית

New member
ברוך שובך טל-אינני יודעת מאין את לוקחת שהיו

מיעוט כניסות לתמונות נבחרות להמון בלוגים ולכל הצלמים שאני הכרתי הגעתי דרך תמונות נבחרות וגם אלי הגיעו המון המון דרך תמונות נבחרות... באשר לאומרים שירה על כך אינני יודעת למרות שאני בהחלט הקלקתי וגם אלי הגיעו דרך אומרים שירה. אני סבורה וגם כתבתי לך על כך שצריך להחזיר את תמונות נבחרות ואת אומרים שירה שירוצו בלופ בדף הבלוגייה הראשי. רבים וטובים רוצים שתחזירו את תמונות נבחרות ואת אומרים שירה יאללה חג חמץ שמייח ושבוע טופ

wranger

New member
אני יודע מאין היא לוקחת

טל מנהלת את הבלוגיה, כלומר יש לה גישה לנתונים שאין לי ולך. אם היא אומרת שהיה מיעוט כניסות לתמונות נבחרות ולאומרים שירה, אני חושב שאפשר להניח שזה לא שהיא אישית לא אהבה את שתי הקטגוריות האלה, אלא היא יודעת על מה היא מדברת. חוצמזה, הכל עניין יחסי. אף אחד לא מכחיש שכן היו הקלקות על הקטגוריות האלה. טל כתבה ש"הנושא נבדק לאורך זמן ונמצא כי רוב הגולשים פחות מציצים בהן". כנראה שאת (ושאר הרבים והטובים) פשוט לא שייכת לאותו רוב. קורה.

wranger

New member
אה, ועוד דבר -

אם אני זוכר נכון, ואם הגרסה של עמוד הבית החדש שאני ראיתי בזמנו לא השתנתה יותר מדי, אז אמור להיות בו מקום מכובד גם לבלוגים בנושא שירה וגם לבלוגים בנושא צילום. אולי זה יהיה אפילו יותר ש-ווה מהחשיפה שהם היו מקבלים בעמוד הבלוגיה... צריך להמתין בסבלנות, בקיצור, הטרוניות ידועות, הנושא בדיונים, יהיה בסדר, חג שמח.

טל לוין

New member
סטטיסטיקות

אני לוקחת זאת מנתונים שיש לנו באדמינים שלנו שמראים את כמות ההקלקות על כל אחת מהפלטפורמות והלינקים בעמודים הראשיים. כשאת אומרת ש'רבים רוצים' להחזיר את התמונות הנבחרות צריך לקחת בחשבון שיחסית לכמות האנשים הזאת - לא היו מספיק הקלקות הללו. יותר מזה - אם כל האנשים שביקשו להחזיר זאת עכשיו היו באמת מקליקים באופן קבוע על המשבצת הזו, כנראה שלא היו מורידים אותה. ההחלטות לא נלקחות באופן שרירותי טל

שטוטית

New member
טופ אני לא ממונה על סטטיסטיקות../images/Emo130.gif

ולא ידעתי שלא היתה כמות הקלקות מספקת אני כן יודעת שאני הקלקתי שם באופן קבוע ודרך ההקלקה הגעתי וגם התוודעתי לבלוגים נפלאים ואני כן יודעת שרבים וגם טובים הגיעו לבלוג שלי דרך תמונות נבחרות עוד משהו שאני כן יודעת וזה בהקשר לתובנות של אופל כחול:) שמנהלי התוכן היו ממונים על בחירות התמונות לתמונות נבחרות ולעתים מזומנות נתקלתי ברשומות שתוייגו בתמונות נבחרות וכשהגעתי אליהם התברר שאילו בכלל תמונות שנלקחו מהרשת ועדיין נבחרו לתמונות נבחרות ולכן קטיגוריית צילום היא רעיון נפלא ונחוץ ביותר יאללה שבוע פורה לכולם

טל לוין

New member
מממ...

אני מוכנה להעלות את זה שוב.. עלתה כאן גם הצעה להוספה של קטגוריית צילום - ייתכן ונעשה משהו משולב. טל

מספר תובנות בנושא 1. תמונות נבחרות לא תמיד נבחרו לפי איכותן ואו הקו האמנותי המעניין ואו הייחוד שבתמונה ,ברוב הפעמים התמונות שנבחרו היו לקדם בלוגים חדשים .פה ושם נבחרו התמונות ללא קשר לבלוג חדש. היו על כך טרוניות וטענות ועוד . אני אישית חוויתי כמה פעמים שתמונות שהעליתי ואפילו היה בהן רעיון ייחודי ומקורי ,לא קיבלו תמונה נבחרת ,אך בלוגים אחרים שלקחו הרעיון ולא נתנו קרדיט ,קיבלו תמונה נבחרת . 2. פניתי לטל לוין מנהלת הבלוגיה וציינתי בפניה שהעמוד החדש של הבלוגיה היה רצוי לתת קטגוריה של "צילום" ולא של "אלבום תמונות" משום שיש שם בלוגים שאינם קשורים כלל לצילום ומשוייכים ל"אלבום תמונות" . כמו למשל בקובץ שצילמתי כעת תמונת מסך . אני כן חושבת שבעידן המצלמות הדיגיטליות שרבים נהנים ומצלמים היה אפשרי לתת קטגוריה של "צילום".ללא קשר למספר הכניסות . ולדעתי זה תלוי בנו הבלוגרים חובבי הצילום בין המתחילים ,הבינוניים והמקצועיים לבקש שישנו הקטגוריה ל"הדגש|צילום". ומיד אצרף עוד קובץ שממחיש שייכות בלוגים שלא קשורים לנושא הצילום

למעלה