הצעות יעול למערכת החדשה

שטוטית

New member
וואללה אין קטיגוריית צילום?../images/Emo35.gif

לא רק שהורידו את תמונות נבחרות אלא יש רק אלבום תמונות ואין כאן קטיגוריית צילום? הרי אלה דברים שונים בתכלים אלבום תמונות וקטיגוריית צילום. מוזר מאוד שלא נתנו על כך את הדעת הרי בלוגרים רבים וגם טובים מתמחים בצילום ובלוגרים כמונים למשל יצירתיות על כנפי הדמיון משלבים גם צילום בבלוג שלהם אז קטיגוריית צילום ומייד
קטיגוריית שירה ומייד והכי חשוב קטיגוריית הומור ומייד
זה שעל הומור אפחד לא חושב זה כנראה מעיד על יובש מחשבתי או נכון יותר על מרובעות מחשבתית או משהו כזה:) יאללה שבוע נפלא עם קצת פופ קורן להרגעות

זה שאין קטגוריית הומור

זה לגמרי נשגב מבינתי, גם בהיט אין. פשוט לא חשבו על זה. הזוי לגמרי.

שטוטית

New member
הא הר קסמים יקירתי../images/Emo140.gif

חחחחחחחחחח הקדמת אותי גם מבינתי הדי מבינה נשגב שבהיט אין קטיגוריית הומור ושאין קטיגוריית הומור בכלל ותחת גג התרבות מכנסים שירה וכל מיני כי בסוף בסוף כולם רוצים לחייך וגם לצחוק קצת יאללה חייבת לרוץ

אופל כחול יקרה, טל לוין מטפלת

היא בחופשה והבטיחה להסיר ביום ראשון. עניתי שלדעתי חשוב שבצוות הנהלת תפוז יהיה מפתח שיאפשר לתורן/ית, לשנות את הבלוג או להורידו אם משהוא חרג או מנצל את סופי השבוע או הלילה למטרות שאינן ראויות. מאמינה שיתוקן. תודה לתמיכה וחג שמח אתי

VASANA

New member
מסכימה איתכן, אתי ואופל כחול

מקווה שהבעיה תפתר.

Tali1912

New member
מה אמר לי אחד שמעלה דגלים לחצי התורן |קונדום

אני אעלה מה שמתאים לי ומתי שמתאים לי כנראה קיבלת תפקיד חדש <ניהול פורום בהיט> ואת מתלהבת
ואני אומרת: דא?? נורא מסקרן אותי, אם בעבודה שלו היה מופיע מטאטא חדש בעמדת ניהול בכירה ביותר, נו... אבל בכל זאת חדש ולא מנהל פורום זלזל,טירון בקו"ם בתפוז,היה מעז להגיד לו את זה בפרצוף, מעניין אם לעובד/ת תפוז בכיר/ה שהיה מעיר/ה לו הי/תה פונה אליו: "לך/י שתה/י מים קרים" , אני בטוחה שהיו אומרים לו בתור עובד:" קח ת'קונדומים שלך וצא לי מהמטבח... אהה..מממ המשרד! "

Tali1912

New member
הצעות למערכת החדשה

פונטים , פונטים, פונטים הרבה סוגים ואופציה לעיצוב עצמאי לא מובנה וסטנדרטי ובבקשה בלי ריבוי קוביות.

למעלה