הצעות יתקבלו בברכה

אור ה101

New member
הצעות יתקבלו בברכה

בטח נמאס לכם לישמוע את התקליט המקורי שאין לי כח מיום ליום אני הולך ודואך האנשים בבית גורמים לי להרגיש רע אין לאן לברוח בקושי יש לי כח לקום מהמיטה למטבח אין לי כח ליצחוק להתעניין לאהוב לפרגן אפילו שאני מאוד רוצה אני מרגיש משהו בגוף חוסם אותי שאני מחיך רואים שזה מלאכותי אני יכול להיות נורא נחמד ואחר כך אני יכול להיות אגואיסט מניאק אני לא יודע להסביר את זה אנשים בחוץ חושבים שיש לי איזה פיצול אישיות אני מרגיש רע אני רוצה להיות מאושר גם בלי סיבה

גריני

New member
בוקר אור, לאור ../images/Emo42.gif

אתה בטח שומע את הקלישאה הזאת, אין סוף פעמים ("בוקר אור לאור") - אבל בכל זאת זה נדרש הבוקר
בתשובתי אליך אתמול, תחת הכותרת "חביבי, הכוח בידיך" - התייחסתי בדיוק לבקשה שלך מהבוקר. אנא קרא שוב את ההודעה ההיא ואני מקווה שבתוספת האנרגיות שאני שולחת אליך עכשיו - הרגשתך תשתפר. אני רוצה, בזהירות רבה, להגיד לך עוד משהו: יש לי תחושה שאתה לא כ"כ מתייחס לתגובות של אנשים בפורום אליך. בדר"כ אתה לא מגיב לתשובות, ופותח הודעה חדשה (במקום להמשיך את "העץ" שלך הקודם... ייתכן שכל-כך קשה לך, שהכוס שלך כ"כ גדושה - שאתה פנוי רק להוצאת הכעס והקשיים החוצה ולא כ"כ פנוי להקשבה לאחרים? אם זה אומנם כך - אז אני מציעה לך את התרגיל הבא: קח לך דף ועט - שב וכתוב את כל מה שיש לך על הלב! אם יש לך "חשבונות" עם בני משפחתך - דבר איתם דרך הכתיבה, תגיד להם את כל מה שיש לך להגיד! אל תחסוך במילים, אל תהסס להגיע גם למילים "מלוכלכות" - אם זה מגיע... זכור שהנייר סובל הכל, פשוט תוציא החוצה את כל הג'אנק! כשתגמור להוציא הכל, קח נשימה עמוקה, הצטייד בקופסת גפרורים וצא לרחוב - עם הדף שזה עתה כתבת. הקטע הבא חשוב ביותר: שרוף את הנייר מתוך כוונה לשחרר את הכעס שלך! תוך כדי השריפה פשוט תגיד בליבך: אני משתחרר מן הכעסים והרגשות השליליים שלי, תחזור על המשפט הזה שוב ושוב, ואח"כ תראה בראשך (או שתוכל לכתוב על דף אחר) את האותיות: פוי (פה-וו-יוד) - זה מתוך 72 השמות של הקבלה - אנרגיות חזקות ביותר, הצרוף הזה (פ-ו-י- ) מיועד לשחרור כעסים!!! אור, אני מבקשת ממך - קרא בעיון את מה שכתבתי ועשה זאת מאחלת לך המשך יום טוב יותר

אור ה101

New member
לגריני

את אדם זהב כל פעם את נותנת לי אויר חדש שניגמר לי את נותנת לי חיים שקראתי את ההודעה התרגשתי שירדו לי דמעות תודה לך אני יעשה את שאמרת

גריני

New member
../images/Emo7.gif גם אצלי....

מזילה דמעות איתך, שולחת חיבוק והמון עידוד

אור ה101

New member
גריני

היום בצהרים הלכתי לשחרר את הכעסים אחרי שגמרתי ליכתוב אז הרגשתי שיחרור אבל תוך כדי שריפת הדפים עלתה לי בראש מחשבה שעכשיו אני משחרר את הכל אבל המציאות בבית אחרת ואני פוחד שאני יחזור לבית אז המציאות תיתפח על פני במוקדם או במאוחר. שאני חושב על זה באיזה שהוא מקום אני מרגיש פחד להרגיש עוד פעם כעס אני פוחד שזה יתעורר שוב אגב תוך כתיבת שורות אלו אני רואה צבע צהוב מול המסך יכול להיות שזה בגלל שבאתי מבחוץ והיה שמש.

גריני

New member
זה לא עובר ב"זבנג וגמרנו"

התרגיל הזה טוב ונכון לחזור עליו שוב ושוב... ושוב... ככל שאתה מרגיש צורך. ואל נא תפחד מהכעס - הוא לא נושך והוא רגש אנושי, בסופו של דבר... הצרה היא שהוא לפעמים "משתלט עלינו" וקשה לנו לתפקד - תחת השפעת כעס, והרבה דברים נצבעים בשחור - בגלל כעס. אז, יקירי: כתוב ושרוף... קלל, בכה - עשה כל מה שנכון לך - ושרוף (השריפה נועדה לשחרור האנרגיה הזו ואפשר גם לחתוך את הדף לפיסות קטנטנות - זו אותה המטרה וההשפעה) - ואל תשכח את פ-ו-י!!! - מדהים מה שצרוף האותיות הזה (מתוך ע"ב השמות) עושה לנו

אור ה101

New member
גריני רק תקשיבי זה חשוב לי

גריני אני מרגיש סמרטוט אני מצטער שאני מספר לך את זה אני מרגיש מחוסר אנרגיה אני מרגיש בודד בעולם הזה רק אני ואלוהים גריני רע לי בבית אני מרגיש מיום ליום הולך למעלה אין לי כח לזוז עכשיו אני בחוץ סתם בוהה באנשים סביבי גריני חשוב לי לספר לך את זה כי אין לי למי לספר חוץ מהפורום פה רק פה

ש ו נ י

New member
היי אור

שאלה אם היה לך חבר שבא אליך עם כל מה שאתה מספר פה בפורום ומבקש ממך עצה או עזרה מה היית מייעץ לו? איך היית עוזר לו? אבל ככה חבר טוב, מישהו שבאמת אכפת לך ממנו

ש ו נ י

New member
חבל שלא יכלתי לעזור

אבל יש משהו גם בכוונה שבלב וב
שתמיד תהיה מאושר ושמח

avital24

New member
הי אור ../images/Emo42.gif

אור יש לי כמה דברים חשובים להגיד לך , מה שקורה בבית זה לא מה שקורה בתוך תוכך יש חו7צץ והחוצץ זה אתה , התודעה שלך , המוח שלך , המחשבות שלך ורק אתה יכול לבחור אם להכניס את העולם בחוץ לתוך תוכך (הורים , משפחה , חברים וכו) רק אתה בוחר מה נכנס ומה נשאר בחוץ אתה חייב להתחיל לחזק את עצמך את הרוח שבך זו שמניע את המפרשים ואת האונייה , רוח שכרגע נושבת בדממה אבל זה לא חייב להישאר ככה יש הרבה דרכים לחזק את הרוח שתנשוב בעוצמה "שתשא אותך קדימה" לעבר החיים שאתה חפץ בהם אתה חייב להיות חזק. דבר שני הוא החלק המעשי יותר שאם כ"כ קשה לך בבית ואתה לא מסוגל לעבוד כרגע אתה יכול לנסות לפנות לביטוח לאומי ולהגיש תביעה לקיצבה לנכות זמנית אני יודעת שזה נשמע קצת מפחיד או קטע של תווית אבל אם זה מה שיציל אותך מהבית ומכל הבלאגן ואם אתה לא מסוגל להתמודד אם זה כרגע בכוחות עצמך ואין לך כוחות לעבוד במצבך כרגע אז למה לא , אני בטוחה שהם יעזרו לך (זה משהו שגם אני עשיתי לפני 4 שנים כשההיתי בתחילתו של המשבר שלי ולא הייתי מסוגלת לעבוד והיום זה מהווה לי בסיס לכל דבר וגם למגורים עצמאיים , נכון שזה לא התאים לאופי שלי שהוא תחרותי וברובו נוטה לעצמאות ואי תלות בסביבה אבל באותו זמן ומכורח הנסיבות לא היתה לי שום ברירה אחרת וההחלטה לא הייתה קלה עד היום , אבל אני מבינה שלא הייתה לי שום ברירה אחרת מבחינה ריגשית וזו לא הייתה אשמתי כל מה שקרה אז המעבר שלנו מחדרה להרצליה וכל מה שעברתי אז איכשהוא אני משלימה עם זה). אז אור בשבילך תקום על הרגליים ותתחיל לעשות משהו , זו לא החלטה שלנו מתי החיים שלנו אמורים להסתיים ככל שהזמן יעבור המצב שלך יחריף אל תחכה ואל תתן לו להידרדר. אור אתה חייב לספר למישהו כאן או בכל מקום אחר מה מציק לך באמת , מה כ"כ כבד לך על הלב בבית ובחייך בכלל , אפשר להבין שמשהו שבר אותך והחיים נהיו בלתי נסבלים אז ספר מה כואב אל תשמור את זה בפנים אם לא תספר לנו מה מפריע לך אף אחד לא יוכל לעזור והתגובות יהיו שטחיות בלבד אז ספר - אתה תרגיש יותר טוב. אני גם רוצה לספר לך בקצרה סיפור קטן שקרה לי לפני 3 שנים כשגרתי בדיור המוגן ורציתי להתאבד , נרשמתי ליחידה להגנה של העירייה בשביל שיהיה לי אקדח ואח"כ חזרתי הבייתה והלכתי לישון , פתאום התעוררתי ואור חזק כחול בהיר תפס אותי בראש מעין אחיזה כזו לנער אותי כנראה ואח"כ הרגשתי שאני נשאבת מתוך הגוף שלי כלפי מעלה לקצה החדר ואיכשהוא שוב חזרתי לגוף שלי ואח"כ ראיתי את השולחן בחדר כמו צף בגלי אנרגיה והיה בושם ומחטה פצעים על השולחן וזה היה ממש נראה שהמחטה פצעים הרים יד וצעק על הבושם והבושם לא הגיב רק שתק והמשיך לעמוד ואז הבנתי שאלוהים בעצם מנסה להראות לי משהו , מראה לי שאני לא לבד בסיטואציה והוא רואה את אבא שלי (שסימל המחטה פצעים שהיה עשוי מאנרגיה שלילית יחסית וירודה) צועק עליי וכועס עליי ועל כך שאני (שבסיטואציה מסומלת ע"י הבושם שעשוי מאנרגיה טהורה יותר , אנרגיה של אהבה) לא מגיבה ושותקת ושזה מה שמדכא ומפריע לי ושהוא רואה את המצב הזה ומן הסתם יש לו את כל הכוחות והאנרגיה לשנות אותו והעובדה שנשאבתי מהגוף כאילו אני לא בתוכו באה לומר שאלוהים יכול בקלות לקחת אותי לעולם הבא אבל כנראה יש סיבה שהוא לא עושה את זה ולכן גם אני לא אמורה לעשות את זה. אח"כ נרדמתי וכשהתחלתי להתעורר שאלתי את עצמי שאלה "מה המשפחה שלי תגיד אם אני אתאבד" ואז שמעתי קול בתוכי אומר לי שהם מאוד יצטערו על כך בגלל שאני אדם טוב ומיוחד וזה היה די שימח אותי לשמוע. אז תדע לך שנסתרות הם דרכי האל אעפ"י שבטח לא אני אדבר בשמו אבל כנראה שזה לא זמנך עדיין ללכת ועכשיו אתה צריך לעשות את כל המאמצים בשביל להרגיש יותר טובוהחלק הראשי והראשון מביניהם הוא לשתף ולחלוק. אני מקווה שהשמש תמשיך לזרוח לך למעלה בשמיים

גריני

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת להצעות

אין כמוך, אביטל! אני מבקשת לחזק את הדברים שכתבת ולהדגיש אותם: * חיזוק הרוח - קריאה של ספרים שמראים דרכים לעזרה עצמית (את "שיחות עם אלוהים" קראת?....
) * לספר, לדבר, לכתוב למישהו - כ"כ נכון מה שאביטל אומרת - כשאנשים יודעים יותר פרטים על הבעיה, הם יכולים להציע דברים יותר ספציפיים. ואם לא נוח לך לכתוב בפורום - אז בפורום של סה"ר יש תורנות של צ'ט, וזה יותר אישי - אחד על אחד, תיכנס לפורום שם ותמצא את הקישור. * רוצה להוסיף עוד מחשבה משלי - לדבר עם המשפחה שלך! לספר להם איך אתה מרגיש, כמה לא טוב לך! לבקש מהם... המממ... אתה יודע יותר טוב מה צריך לבקש מהם! בקיצור - ליצור תקשורת איתם. ואם זה לא עוזר, ואם ממשיך להיות בלתי נסבל - אז בהחלט למצוא דרך לעזוב את הבית, לפתוח בחיים עצמאיים! שיהיה לך יום מואר

אור ה101

New member
אביטל24

נכון שבסופו של דבר אני זה שבוחר אם להחניס אלי את הסביבה ואת מי אבל שאדם נמצא בסביבה מסוימת אז הוא מושפע ממנה בין אם הוא רוצה ובין אם לאו. הכל בסופו של דבר נחנס לתת מודע ולפעמים אתה מתנהג התנהגות לא רצונית שמקורה מהעבר שזה יושב בתת מודע. לדוגמה בזמן שההיתי נפגש עם אנשים שאני נפגש איתם הרבה מישום מה ההיתי מרגיש מנותק לחלוטין מהם לא היה לי כח לשאול להתעניין היו ימים שההיתי מנסה בכוח להיות נחמד ושאדם מסוים שהיה מנסה לדבר איתי ההיתי דוחה אותו פשוט היה קשה לי לנהל שיחה לזרום הרגשתי מנותק ואחכ` ההיתי מצטער בפניו אם אולי גרמתי לו להרגיש רע בגללי בגלל שכל פעם דחיתי אותו והוא היה אומר לי שממש לא אחכ` הרגשתי כזה דפוק שאני הולך להתנצל סתם לאדם יש הרבה סיטואציות לא סימפטיות שלא זכורים לי שמשפיעים עלי קיום

avital24

New member
אור ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

כששתבתי לך שאתה בוחר מי יכנס עלייך פנימה ומי לא וכשכתבתי על חיזוק הרוח התככונתי שכ"כ שהנפש שלך יותר חזקה ככל שאתה אדם בעל עוצמה אישית וחוסן פנימי כך יותר קל לבחור מי נכנס ומי לא ואולי כרגע מצבך חלש יותר ולכן הכל נכנס ומתערבב ואין לך יכולת לבחור מה בדיוק אתה רוצה שיכנס ומה לא ולכן ציינתי שכדאי לך לחזק את רוחך ואת עוצמתך הפנימית על מנת להחזיר לך את זכות הבחירה הטיבעית שלך וכשכתבתי לך שהצעד הראשון הוא שיתוף גורם אחר נובע מכך שזה חלק מהצעדים להתעצמות אישית ולעוצמה פנימית , זאת אומרת אם כרגע אתה לא מוצא בעצמך שום דרך לגרום לעצמך להשתנות , לפרוח ולצמוח אזי עלייך לשתף אחרת תישאר באותה עמדה או אולי פחות ממנה אז אור שתף כל מה שאתה מרגיש עכשיו נובע מהחולשה שלך ולא מרגשותייך האמיתיים בגלל שכרגע אין לך חוצץ והכול מתערבב יחד וההרגשה הרעה שאתה לא מקשיב ואח"כ מתנצל ומתחרט וכו' אלו לא רגשותייך האמיתיים הם נובעים אך ורק מהמצב "החלש" שאתה נמצא בו כרגע אבל הכול בר שינוי , אתה לא חייב להיות נחמד לאף אחד אם לא בא לך ואל תצטער אם התנצלת זה לא מפחית מערכך פשוט תתחיל לחזק את עצמך זה לא בשמיים אור אולי במקום להסתבך וללכת סביב תסביר מה קרה לך ומה עברת שבעקבות זאת הגעת למצבך הנוכחי אף אחד לא שופט כאן. מחכה לשמוע אביטל

avital24

New member
ועוד משהו קטן ../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

שיר קטן שחיברתי : אור את הדרך הוא מאיר ואת השמחה לעצמו יחזיר קרן שמש תלטף את ראשך ומלאך ישיר ללבך העולם אותו אוהב ובסוף הוא עוד יתחיל להתרבב אור בדרך הוא הולך זהב וצדק בנפשו מלך
שמש היא כמו זהב טהור
והגיע הזמן שתשים כבר את ה-
על ראשך ותמלוך מחדש בחייך

למעלה