הצעות יתקבלו בברכה

אור ה101

New member
ליפני שאני אספר

אני רוצה לאמר לך שאני מרגיש יותר ביטחון עכשיו בזמן הזה דבקא שבדרכ` אני מרגיש נורא חלש ובלי ביטחון אני אכתוב לך על כך אני רוצה לאמר לך שלמרות שאני מרגיש בודד בבית ובכלל אני עכשיו מרגיש ביטחון כמו שכתבתי שאת הביטחון הזה את גריני והשאר שפה נתתם לי אני עוד אכתוב למה אני מתכוון

אור ה101

New member
אז כך

אז כך יש לי אח שתלטן וגדול ממני בשנה. עוד שההיתי ילד היה מנהל לי את החיים כל פעם שהוא לא היה יכול עלי היה משחק משחקי כח היו סיטואציות שזה לא עזר לו מצד שני ההיתי מרחם עליו לא יודע למה בשלב מסוים נישבר לי והיתי סותם את הפה תמיד שההיתי עושה משהוא שלא נראה לו היה טוחן לי את הסכל לא וזה חסם אותי עד היום כל מה שרציתי ההיתי חושב מה יגדו אחרים ובמיחד מה יגיד אחי כל פעם שהוא בסביבה אני מרגיש נורא. (את ההמשך אני אכתוב בהודעה חדשה)

אור ה101

New member
חלק ב

הנושא קצת מורכב כיון שגם אימי מעורבת אבל אני אתמקד בקיצור, לא מזמן היה פיצוץ אני ואמא שלי מתווכחים והוא תמיד היה דוחף את האף והיה סותם לי את הפה אז יחסית לא מזמן אמרתי לו שיסתום ושלא יתערב לי בחיים. הוא יתעצבן ורצה להשתמש בכח בלשון יפה באותו היום ברחתי מהבית וישנתי בחוץ זה היה למחרת חזרתי כמובן שדאגו, דודים שלי רצו שאני יבא אליהם הם לא ידעו בדיוק מה קרה (חלק ג בהודעה הבאה)

אור ה101

New member
חלק ג

בקיצור נסעתי לדודים שהגעתי לשם ראיתי אותו שם לא אמרתי לו כלום הוא עשה פרצוף כאילו שאני הלא בסדר לא היה לי כוחות לאמר כלום אחרי כמה זמן הוא חזר הביתה ואני נשארתי הוא התקשר הביקש סליחה ושלא התכוון סלחתי. לא מיזמן אדם היה צריך לבוא לסדר משהוא בבית הוא התקשר אלי וביקש שאני יבוא אני יודע שאמא שלי רצתה לאמר לי את זה אבל הוא אמר לה להביא לו לדבר, אמרתי לו שאני לא בא הוא התחיל לשאול אותי למה אני לא בא? אמרתי שלא בא לי לאמר לו התעצבנתי נורא ניתקתי לו בפרצוף

אור ה101

New member
חלק ד

שחזרתי הביתה הוא לא אמר שום דבר חשבתי שמה שהיה היה אז היה פעמים שההיתי שואל אותו מה המצב שהיה חוזר מהצבא והיה עונה כאילו עושה לי טובה היה לי עוד יותר רע שהוא היה סביבי היתה לי הרגשה נוראה. קרוב שלי אמר לי שהוא היה בפעולה מבצעית והוא היה "מסמר" הפעולה כשבא הביתה חשבתי לשאול אותו בשתחיות כזו. ששאלתי הוא ענה לי בזילזול כזה שאמרתי בלב שילך לעזאזל, מאותו רגע אמרתי לעצמי שלא איכפת לי ממנו. באותו רגע הרגשתי טוב

אור ה101

New member
יצאתי

לסיבוב בחוץ והרגשתי ניפלא למרות שההיתי לבד אבל אתם ההיתם בלב שלי מזמן לא הרגשתי כך הרגשתי מלא אנרגיות חיוביות, אני מקווה שכיוון החשיבה הזה ישאר בראש שלי ואני לא יוותר לו, אני מרגיש במקום בלב שאני לא מיחס לו חשיבות אך יש לי קצת חשת לפעמים

אור ה101

New member
אביטל24

אחי מזמן הביא לי טלפון נייד מתנה זה מפריע לי להשתמש בו מצד אחד מצד שני הוא הביא לי אותו מתנה

avital24

New member
הי אור ../images/Emo23.gif../images/Emo127.gif../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo77.gif

מה נראה לך הבעיה העיקרית בחייך ? אחיך הגדול שמעפיל עליך ומטיל עלייך צל כאילו יש לו חשיבות גדולה יותר לעומתך (ציינת באחת התגובות שהוא היה "המסמר" של אחת הפעולות) אפשר להבין למה אתה שונא אותו אם לי היה אח גאוותן שחושב שהוא הכי טוב ומוכיח את זה בכל הזדמנות הייתי שונאת אותו השאלה היא אם המצב הזה היה מגיל קטן , מאיזה גיל אתה זוכר את העימותים איתו ? והאם נראה לך שהוריך מעדיפים אותו על פנייך ? האמת נראה לי שיש עוד דברים שמפריעים לך בפנים יחסי כוחות בין אחים זה דבר מוכר אבל משם ועד לא להיות מסוגל לעבוד ולחיות חייבים להיות גורמים אחרים מהם לדעתך ? לא הבנתי את הקטע עם הטלפון זה מאחיך הגדול ? לכבוד מה ? ולמה מפריע לך להשתמש בו? ספר , חלוק , שתף יהיה נחמד אם תספר את השתלשלות חייך מהנקודה שהתחלת להרגיש רע ועד היום כלומר איך הייתה ילדותך , תיכון , צבא וכו'. אגב סתם שאלה בן כמה אתה ? ודבר נוסף עשית צבא ? האם אתה דתי ? האם משפחתך דתייה ? מחכה לתשובה אביטל ואור השמש מחכה שתסתכל אליה , גבוה למעלה להמיס את כל העצב והפחדים לתת לך כוח וחיוך חדש
אגב אתה אוהב
או
מה אתה אוהב יותר ? אני בעד
ואגב מתי יש לך יום הולדת ?

avital24

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo127.gif../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

כדורגל IS THE BEST !
זהו כך זה היה אמור להיות

אור ה101

New member
שאט כל מה שכתבתי נמחק

רק חשוב לי לאמר לך שממש אבל ממש אין לי בעיה עם זה שאחי היה ה ... בפעולה האמת דבקא שמחתי שהוא מצליח ואני לא יודע אפילו מה היה, מה שעצבן אותי היום ששאלתי אותו איך היה הוא ענה לי בזילזול שזה הוריד לי אסימן שאני לא צריך להרגיש רע בגללו והוא לא שווה את זה

רשף כשף

New member
להרגיש

אם אני מרגיש אז יש לי לב לב להרגיש בו הכל אהבה שנאה קנאה חמלה אם לא היה לי לב לא היה לי דבר

אור ה101

New member
אביטל 24 .

כתבתי שחלק ממה שמפריע לי זה אחי שדוחף שהוא חושב שהוא האבא שלי ואין לו אצלי חשיבות בכל אופן כרגע. ב. זה אמא שלי שהיא יודעת לאמר לי תמיד כמה אני 0 ושאני בא לדבר איתה למה היחס הזה היא אומרת שהיא לא יודעת על מה אני מדבר ומתיחסת אלי כאל זבל אני צריך להתנהג לפי מצבי רוח משתנים שלה ועוד היא מביא לאחי גיבוי שאני בחור עם שכל של ילד היא נותנת לי להרגיש 0 אני לא רוצה לפרט אין לי כח לדוש בחרה הזה בקיצור אמא שלי שונאת אותי מאז גירושי הורי אני נהפחתי להיות המטרה שלה אני עצלן שכל של ילד היה תקופה קשה מאוד בעבר עם אמא שלי נישבר לי ממנה היא נותנת לאחי קרידיט גם אם הוא מתנהג שלא לרוח שלה ושאני עושה משהוא שלא מצדיק את הדיבור שלה היא מדברת אלי גועל, דיבור מתנשא כזה נשבר לי ממנה אני מחכה ליום שאני ימצא את דרכי ויעוף מהבית

avital24

New member
הי אור

יש לך אולי מספר דוגמאות למה אמא שלך אומרת לך ? אתה לא יכול לגור עם אבא שלך ?

למעלה