הצעות נישואין...

Cobe Anan

New member
הצעות נישואין...

לדקלה ולי יש ויכוח שנמשך כבר מתחילת הקשר שלנו, על מי צריך להציע נישואין למי. ואז גם עלתה השאלה איך. חשבתי על זה, והגעתי למסקנה שבעידן השוויון, לא רק שלא בטוח שדווקא הגבר חייב להציע, יש פה עניין עקרוני בהרבה: מה זה לעזאזל הקטע הזה של לכרוע ברך
מה, אנחנו בימי הביניים? יש כאן איזה סוג של יחסי מרות? מה, הן עושות לנו טובה שהן איתנו? אנחנו באיזושהי עמדת נחיתות? לעזאזל, מה, אנחנו צריכים להתחנן
למה הצעת נישואין לא באה מגובה העיניים? למה זה בכלל צריך לבוא בצורת הצעה? בעידן השוויון לא היה עדיף פשוט "לזרום עם זה"? ואם כבר הצעה- למה שדווקא אני אציע? מה קרה, אחרי שלקחנו מהן טלפון, אספנו אותן מהבית, שילמנו עליהן בדייט ראשון, חטפנו אותן, לקחנו אותן לכנרת לכבוד היומולדת- לא הגיע הרגע שלהן להראות קצת יוזמה ולהט? אז זהו- החלטתי: היוזמה שלי בנוגע להצעת נישואין תסתכם בלשקול את העניין לחיוב. אם קדמה ושוויון- אז עד הסוף
אגב- איזה טוב היא נראית עלי, נכון?

זה הזמן לגייס את כל בנות הפורום לטובתי

ולהסביר לו, שאין לי בעיה לאסוף אותו מהבית (אם רק היה לי אוטו), ולשלם עליו בדייטים, תמיד להתקשר ראשונה, תימד ליזום, לתכנן להשקיע, להפתיע, לפנק, להביא לו את הירח.. אבל אני רוצה הצעה עם טבעת

Cobe Anan

New member
את הירח?

מה כבר יש לי לעשות עם כל כך הרבה גבינה צהובה?! אני רוצה פרקטיקה! אני רוצה לראות את זה בדברים הקטנים! אני רוצה שתבשלי לי ותכבסי לי ותנקי אחריי! אני רוצה שתגדלי את הילדים שלי, אני רוצה שתביאי לי בירה כשאני רואה טלוויזיה! אני צריך שתהיי יפה ולא תגידי שטויות כשאני מציג אותך לשותפים עסקיים! אני לא צריך ירח, אני צריך אישה, אישה!

k e r e n m

New member
תגיד תודה

שיש מישהי שמוכנה להתחתן איתך בכלל, כי מבחינת מראה ואישיות אתה רחוק מלהיות "שוס"..החברה שלך לעומת זאת תוכל למצוא גבר הרבה יותר אטרקטיבי ממך אז תירגע ומהר..

זכוכיות

New member
זה היה ברור שברגע שזה יעלה לעמוד הראשי

יגיעו הזרים ויתחילו לתפוס אותו ברצינות
אגב, לדעתי המראה והאישיות של קובי יוצאים מגדר הרגיל!

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo6.gif

עזבי את המראה, את מכירה אותו בכלל שקפצת כמו זחל זחלילי?

מיטללל

New member
ברמה הכללית- אני מסכימה עם קובי

ברמה האישית- אני לגמרי עם דקלה
אתם כ"כ חמודים יחדיו

למעלה