הצעות נישואין...

Lil Kitty

New member
אני שמרנית

הגבר צריך להציע נישואין
ובתכלס, בינינו - באמת היית רוצה שהיא תביא לך טבעת ותגיד "התנשא לי?"?

Lil Kitty

New member
אגב, זה מזכיר פרק בחברים

שפיבי הרסה כמה פעמים את הצעת הנישואין של מייק והחליטה להחזיר לו. היא הציעה לו נישואין באמצע משחק כדורסל (נראה לי), וכל הקהל התפוצץ מצחוק עם אימרות בנוסח "רואים מי לובש את המכנסיים בבית הזה"

pain is MY love

New member
אתה מפספס דבר אחד מאוד חשוב

מדובר פה בעניין של מסורת! נכון שגם בחורה יכולה להציע נישואים ואפשר גם פשוט "לזרום עם זה" אבל זאת המסורת שכל בחורה מחכה לה מילדות כל הקטע של טבעת והכריעת ברך והנאום המרגש
זה לא באמת קטע של השפלה לכרוע ברך זה רק עניין של כבוד למסורת ד"א לי הציעו נישואים גם בלי כל הכריעות האלה וזה בסדר גמור העיקר שיש טבעת מ-ה-מ-מ-ת

Potato chips1

New member
האמת, אני בכלל לא מבינה את הקטע של הצעות

נישואים. לא כשהן מצד האישה ולא מצד הגבר... אם זוג נמצא בקשר הרבה זמן, זה אמור להיות ברור לשניהם שזה הולך לכיוון הזה..אז למה להכניס את הדרמטיות הזו של ההצעה? זה מן סוג של הצגה כזו.. כשהייתי קטנה שאלתי את ההורים שלי מי הציע למי, והם תמיד אמרו שאף אחד לא הציע, הם פשוט "החליטו ביחד"..שנאתי את התשובה הזו כשהייתי קטנה כי לא הבנתי מה זה אומר להחליט ביחד וגם כי ממש רציתי לשמוע קצת סיפורי רומנטיקה... עכשיו זה דווקא נראה לי הדבר הכי הגיוני ונורמלי להחליט ביחד... ברור שכמו כל בחורה, יש בי את החלק שקצת רוצה הצעה אמיתית...אבל האמת שזה נראה לי יותר מביך מרומנטי.. החבר חושב כמוני, איכשהו...

PoisonousLitchi

New member
לדעתי

זה ממש מגניב שהבחורה מציעה נישואין.. אני מתכוונת לעשות את זה ביום מן הימים :)

moshavnikit

New member
אולי..

הגבר צריך להציע כי האישה כמעט תמיד מוכנה להגיד כן
למרות שאומרים שאי אפשר להבין נשים, יש מקרים שהרבה יותר קשה להבין גברים. כשאישה מוכנה להצעת נישואים היא תפזר סימנים על ימין ועל שמאל.. לך תדע אם הגבר מוכן להתחתן..

ורד 1970

New member
זה לא מדוייק

היו לי 2-3 הצעות נישואין בחיי ובחרתי לומר לא.(עד שהגיע הבחור שאמרתי כן
) זה לא תמיד ברור שהבחורה תסכים

Dandushit 24

New member
האמת שזה לא כ"כ משנה למי בעצם אכפת?

אחותי שהיא עם החבר שלה כבר 7 שנים ואוהבים אהבה גדולה התחילו לחפש אולמות בלי אפילו שאף אחד יציע אבל בכל זאת הצקנו (המשפוחה, החברים) שצריך הצעה ואחותי עשתה (בהפקתי
) מסיבת הפתעה לחבר ואני הכנתי מצגת תמונות זכרונות ובסוף גם הצעת נישואין מאחותי וששאלתי אותה למה אז היא אמרה שאין מצב שהוא יפתיע אותה ושהיא לא תתרגש אם הוא זה שיציע וזה יראה לה פתטי כל המשחק של "אני מופתעת" (הרי הם כל כך הרבה שנים ביחד היא כבר קוראת מחשבות
) והיא גם אמרה שהוא צוחק איתה ואומר לה שהיא תציע לו ובסוף היא הרימה את הכפפה והציעה והבחור היה בהלם
וכמובן שהוא מקסים מקסים
אמר לה ליד 40 מהחברים שלו במסיבת היומולדת I DO

MysteriousGirl

New member
זה לא קשור לשיוויון

אם גבר יחכה שאישה תציע לו נישואין מצידי שילך יחפש מישהי אחרת.

blueberries

New member
שטויות,גם אני חשבתי ככה

וזה רק הרס לי את הבריאות.הייתי עסוקה יותר מידי באגו שלי,שאני צריכה לחכות שיציע לי נישואים כמו בסרטים.אין שום צורך בפורמליות הזו כריעת ברך וכו'..לא כל הגברים בנויים לזה.היום אני נשואה באושר לבחור נהדר.

smadarismadar

New member
מי שלא יורד על הברכיים כדי להציע

ירד על הברכיים לשפשף את הריצפה אחרי החתונה........ אז תשקול בזהירות את הענין:)

נונה17

New member
אם אתם מדברים על זה מתחילת הקשר

ויודעים שמתישהו תרצו להתחתן ומרגישים מוכנים... בשביל מה צריך את ההצעה המטופשת והגרנדיוזית הזו? אי אפשר פשוט לדבר על זה (לא משנה מי מעלה את הנושא) ולהחליט שמתחתנים?

ורד 1970

New member
יש הרבה בחורות היום שמתחילות\מציעות וכו'...

אני דווקא מהבחורות שדורשות את החיזור הראשוני והתמידי,לא רק בהתחלה,בעלי ידע שלא רק שהוא צריך להציע לי נישואין,הוא גם צריך לעשות את זה מאוד מרגש ומיוחד, וככה זה היה

סיר חע

New member
זה טקס חיזור שנעשה בכל עולם החי

וכן, גם כמה שנתכחש לעובדה, ולו במעט - בני האדם הם עדיין בעלי חיים. אצל כל בעלי החיים (חוץ מאשר אצל בני האדם) הזכר הוא ההכי יפה, ההכי מרשים, ההכי צבעוני, ההכי משהו. הוא ההוא שרב עם זכרים אחרים על לב האישה - וכל זאת, על ידי שיזכה באהבתה של נקבתו. הוא רוצה להוכיח לה שהוא הבעל האידיאלי, הזכר עם הגנים הכי טובים, ואיתו כדאי לה להזדווג. כל כך הרבה חיות משקיעות כל כך הרבה מרץ בעונת החיזור. אז מהי הצעת הנישואין? בעצם ההצעה שהזכר מציע לנקבה להיות איתו. ולא עם אף אחד אחר. בני האדם הם מין מקולקל, אולי מבחינת שוויון בין המינים אולי מן הראוי שיהיה ככה, אבל זוהי דרך הטבע. דעתי.

srp

New member
אשתי הודיעה לי שהיא החליטה

לא אמרה מה רק שזה היה מובן. אני שעוד לא חשבתי בכיוון שאלתי רק "כאשר מבקשים יד של בחורה האם זו יד ימין או יד שמאל"? נ.ב. עד היום אני אסיר תודה לה על מה שעשתה.

למעלה