הצעות ?

N a V e

New member
תלוי-

אם מדובר בהרכב מלא כולל רוג'ר ווטרס ולא כולל נגני הליווי/זמרות הליווי המרגיזות, אז נדבר על הגיטרה שלי. אם לא אז לא בא בחשבון.

בינג

New member
חיחי

איכשהו דיברתי על זה עם מוכר בכלי זמר והוא אמר, ואני מצטט: "אם פינק פלויד באים לארץ אני ממשכן את אמא שלי"... חחחחח הבנאדם הרג אותי... בכל מקרה, לדיסק שתכין זה פשוט כל אחד יאהב סגנון אחר אבל שירים שמומלץ: Shine On part one Time Wish You Were Here Money Another Brick In The Wall Comfortably Numb One Of These Days Run Like Hell Sun Tropez [זה שיר שאי אפשר להגיד שהוא לא קליט] אפילו: Astronomy Domine Bike See Emily Play Shine On Part two שילוב נחמד... לא בטוח אם הוא יאהב...

rainbow demon

New member
אם פינק פלויד באים להופיע בארץ

אני משנה את השם שלי לפינק אנדרסון:)

אם הפלויד באים לארץ

אני משיגה לכם ארוח מיוחד בפורום.

NIR Y

New member
מוזר...

שאף אחד אחר לא אמר את זה. אבל אני לא חושב שזה רעיון טוב בכלל להשמיע לו סתם שירים שאתה בוחר, כי אני לא חושב שיש פה מישהו אחד שהתאהב בגלל שהוא שמע פינק פלויד לא באלבום. ואני ממליץ על להתחיל אם האלבום דארק סייד. ואם כבר אתה עושה אוסף, אז לפעמים יש אוספים שעושים כמו שצריך, ולא סתם דוחפים שירים בלי קשר אחד לשני, אז יכול להיות שהאוסף "אקוהס" הוא אחד כזה ואז כדי לך לקנות אותו לאבא שלך.

One Echoe

New member
נשבע לך!!!

שלא הסתכלתי על ההודעה שלך!!! וואי...אותה הודעה, חחח.

One Echoe

New member
לדעתי...

לדעתי אל תערבב שירים, תן לו איזה אלבום שממש אהוב עליך, שיאהב אותם ע"פ תקופות ולא ע"פ שירים קליטים ...כי אז הוא לא יאהב אותם באמת. בכל מקרה הייתי ממליץ לך על דארק סייד אוף דמון.

חשבתי על זה

אבל הוא לא אחד שיותר מדי התעמק, מספיק שהוא לא יאהב את השיר הראשון בדיסק כלשהו והוא ינמיך את הווליום. הוא בנאדם עסוק, בנסיעה הוא יענה כל שניה לפלאפון ולא יתרכז במוזיקה יותר מדי.

אם כך,

יש אוסף שנקרא " דבסט דאנס סונג אוף פינק פלויד "... נראה לי שזה מה שאתה מחפש... <תקנו אותי אם אני טועה>.

לא בדיוק... ../images/Emo13.gif

יש אוסף של הפלויד שנקרא בשם האירוני collection of great dance tracks או משהו כזה. זהו אוסף רגיל, של השירים הרגילים של הפלויד, שאינם קטעי ריקודים כמובן. האוסף יצא באמצע שנות השמונים.

holo

New member
נו באמת

או ששומעים פינק פלויד או שלו מי שרוצה לשמוע מוזיקה שישמע ויתרכז ושלא יחפש קיצורים ומוזיקה שתהיה קליטה..

למעלה