הצעצוע/בגד/חפץ הכי לא מוצלח

וואלה - שמלות!!

חשבתי המון ולא הצלחתי למצוא משהו ממש מיותר. יש צעצועים ששיר אוהבת יותר ויש פחות, יש בגדים שאני אוהבת יותר ויש פחות. עכשיו גלי הזכירה לי שקיבלנו שמלות מקסימות לגיל חודשיים ששיר לא לבשה מעולם. אני לא אוהבת חולצה ומכנסיים לגיל כזה אז אין מה לדבר על שמלה. אני מניחה שזה ישמש את שיר בהלבשת הבובות שלה (אם נקנה לה בובה מספיק גדולה) חוץ מזה - למסיבת ההולדת של שיר קיבלנו טרמפולינה (בלי פתק החלפה). היתה לנו כבר אחת וגם בה אנחנו לא משתמשים יותר מידי. נתנו את השניה להורים של ליאור והשתמשנו בה בדיוק פעמיים וגם אז שיר לא היתה מרוצה.

חשבתי חשבתי והנה הנבחרים שלי:

צעצוע: 1. ה"שקית" עם הדגים לעידוד הזחילה - הדר לא מתייחס למה שהוא לא יכול לתפוס, למשוך ולזרוק. מה שעודד את הדר לזחול הייתה צלחת עם חתיכות אפרסק שהוא זחל אליה בשעטה. 2. גם אצלנו רעשנים מבד עם טבעת עבה לא הצדיקו את קנייתם ומשמשים בעיקר לקישוט.
בגד: קניתי לו כשהיה בן 3 חודשים מכנסי ג´ינס לגיל שנה, מתרחבים ומשופשפים עם שוונצים, סטייךל שנות השישים שיהיה חתיך. כבר בגיל 6 חודשים הם היו צרים עליו, חמים בגלל הקיץ ובכלל לא נוחים....החלפתי אותם בטריינינג נח.
חפץ: 1. מנשא, הטריקוטי שקניתי בהתלהבות שימש אותי פעם אחת ואת אחותי 3 פעמים, פשוט כאב לי הגב בכל פעם שניסיתי... 2. כפיות - קניתי מגוון כפיות על מנת לשכנע את הדר לאכול, אפילו מצאתי את הכפית מסיליקון, בינתיים הוא מעדיף את האצבעות. 3. המגינים לפינות שולחן של "the first years " - המגינים עצמם דווקא בסדר אבל הדבק לא משהו, הדר רק ראה את הפלסטיקים התכולים שהטרפו לשולחן, זחל אליהם משך אותם והופ - נשאר שולחן לא מוגן עם חתיכות דבק עליו.

לנו אין משהו שממש ממש לא היה שווה

אם כי יש המון דברים ששימשו אותנו רק שבוע שבועיים ואח"כ נגמרה ההתלהבות. באמת הדבר הכי מיותר היו השמלות. אני חלמתי על ילדה כי רציתי להלביש אותה בשמלות ולעשות לה קוקיות
מה לעשות אני בעצמי הייתי ילדה גנדרנית. אבל לדעתי, עד שהיא לא תלך, זה פשוט לא נוח. להרים אותה או לתת לה לזחול עם זה - קטסטרופה. עם ענבל יש לי בעיקר בעיה עם אוכל - אני מכינה לה וקונה לה כל מיני דברים ואין הרבה התלהבות. המזל שיש לי 2
ות "שואבות אבק" וכל מה שהיא משאירה הן מתמוגגות. בקשר לצעצועים - עכשיו כשאני קונה לה צעצועים אני משתדלת להביא אותה איתי ולעשות לה הדגמות. אפילו כשזה באריזה, ברוב הצעצועים עם כפתורים ניתן לשחק. אז אני מנסה עליה וקונה את הדברים שהיא הכי נהנית מהם. לדוגמא, קנינו לה מגדל טבעות של פישר פרייס. היא שיחקה עם זה קצת, אבל לא התלהבה. הכלבות הרסו את זה
ואז הלכתי לחנות וראיתי מגדל טבעות שיש בתוך חלק מהטבעות כדורים קטנים ורועשים, וגם הבסיס שקוף ויש בו כדורים - הראיתי לה והיא התלהבה מאד. קניתי וזה שוס אדיר. רחל

שרהודיה

New member
מחמם בקבוקים ../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

הזמנתי את זה מראש כמתנה מחו"ל, זכרתי שזה מוצר טוב, ביחוד בשבתות שאי אפשר לחמם במיקרו או להרתיח מים
וזה התברר המוצר הכי מיותר
בהשוואה על חימום בקבוק בפינג´ן עם מים רתוחים למחמם בקבוקים לקח יותר זמן לחמם
לעתים הוא חימם יותר מידי
פשוט דבר מיותר לחלוטין..

הרשימה ארוכה...

1. הרבה מאוד בגדים שלא החלפתי בזמן והם שוכבים חדשים בארון (אולי גם השנייה תהיה בת). שמלות שהדודות אמרו שאני "ממש חייבת להלביש לה", ואני אמרתי "ממש לא!". 2. בריכת פעילות שאני נורא התלהבתי ממנה - אלה מאוד לא אהבה... 3. מחמם הבקבוקים של אוונט. כ"כ מיותר. 4. שק חיתולים שקיבלתי במתנה ולא החלפתי. 5. מוביילים שלא נתפסים על המיטה (לא יודעת למה לא החלפתי...) 6. כלמיני צעצועים שהעניין בהם היה קצר מאוד... 7. סינורים קטנטנים... את מה זה מכסה בדיוק?? 8. צלחת לאוכל עם חיישני חום שגם נדבקת (עלק) לשולחן האוכל ושצבעה לי באדום את כל המכסים של הבקבוקים. ועוד דברים שאני בטח אזכר בהם...

למעלה