הצעת ביניים

תום30

New member
הצעת ביניים

לא לקפוץ......לנשום עמוק ולקרוא: קצת בלגאן השתרר כאן בפורום בעבקות תולעת ושאר רמשים שהגיעו אחריו. יצויין מראש (וכל מי שמידי פעם טועה וקורא אותי-יודע את זה לבד) כי אני רחוק מאוד מעמדותיו. אבל...לא יכולתי שלא לשים את ליבי לעובדה הפשוטה- רוב רובן של הודעותיו לא זכו להתייחסות עניינית. מובן לגמרי כי לא לכל הודעה יש להתייחס ויש לא מעט כאלה ש"לא שוות תגובה", מנגד- רוב המתנגדים לו-במקום לנסות להאיר את עיניו\ליצור איזשהוא דיאלוג\וכו' רוב רובם בחרו בדרך קצת קיצונית שלא לומר פנאטית (כמעט כדעותיו הוא). חבר'ה...אני רחוק מלהיות צדיק ובטח שלא דוגמה טובה אולי לכלום...אבל ירדתם\ן קצת ברמה. ומי כמוני יודע שיש ללא מעט ממכם\ן המון ידע עליו מתבססת ההשקפה שלכם\ן- למה לא לחלוק אותו?\להראות אותו? לא חשוב מי כותב בצד השני ומה עמדותיו\מטרותיו...למה להיגרר לרדיפות (אדון מושל\גוברנר) למה לא להראות אם לו לצד השני...אז לפחות לאלה שקוראים אתכם\ן\אותנו כי קיימות עוד השקפות\תשובות מבוססות לא פחות? סתם הרהור. האומ"ניק תום30

lolibror

New member
צרה צרורה...

חלק בלתי מבוטל מהמשתתפים לא יראה את מה שהתולעת1 יקרא לו "ביסוסים" כביסוסים כלל... וההיפך. תרומתי היחידה לעניין תהיה שאני מאוד מקווה שנשמתי היא אכן בת-אלמוות יען כי אני מפחדת למות. רק שהמלכוד הוא שאין בינתיים דרך לעודד אותי מחד ו/או להוכיח לי שחבל על הזמן, מאידך. ועכשיו אני מדליקה סיגריה ומחכה לראות מה יש לשאר להגיד.

תום30

New member
ולמה שיהיה?

הרי אין אפשרות לקרוא דברים עניינים וזהו מקור ההערתי. ואם את מפחדת מהמוות אזי....את מפחדת מהפחד ולא מהמוות
תעבירי שאכטה.

lolibror

New member
(העברתי) אבל

אני דווקא מפחדת מהמוות. מהחידלון. מהלא להיות. ברור לי שאני לא יכולה להתבאס מזה שאני לא קיימת... אבל אני עצובה מראש. ומפחדת.

lolibror

New member
זה לא נכון

אבל לעולם לא אוכל להוכיח לך עד כמה שאתה טועה.

lolibror

New member
אין לי בזה צורך

כי אני לא מתעסקת בזה גם כשמאשימים אותי שאני "מפספסת"
אני פשוט חיה.

תום30

New member
ע"ע "זה לא נכון" ../images/Emo149.gif

ו..א. לא הואשמת. ב. כאמור...התעסקת
. ג. מי שמפחד מהמוות לא חי בפשטות. ד. אני מדליק אחת...שאכטה?

lolibror

New member
עיינתי, לא סותר.

ו- א) ע"ע "וככה הפולניה מפספסת ת'חיים". ב) התעסקתי אך ורק כדי לספר לך שאין לי דרך להוכיח (ואין בזה צורך). ג) אתה יכול להגיד את זה עוד פעם. ד) יאללה! מה כבר יכול להיות?

תום30

New member
ולמה שפולניה תשים את ליבה ל...

חיוך שהיה ליד ה"פולניה מפספסת את החיים" הרי היא יכולה לבחור בהוכחה עצמית ומריבות...יאללה מכות יאללה. (שם ת'סיגריה בצד ונוטל K-300)

lolibror

New member
אני נטולת הומור

לחלוטין אחרי לילה ללא שינה... K-300, יקירי, לא יגרום לי אפילו לעפעף! תנסה לעומת זאת לשים את שלמה ארצי בפול-ווליום ואז תראה אותי נסה בצווחות אימה. (והתנצלויות מראש לכל אוהבי ש.א.)

תום30

New member
אבל סנו הבטיחה..

כי זה מדביר מזיקים...אז אולי נארגן סל-קל עם שלוימל'ה ארצי+מוסיקה מזרחית+שירי ארץ ישראל ונרסס עד כלות. רק המחשבה על זה גורמת לתקווה לחלחל שוב לחדרי ליבי ס'מאק

העישון מזיק לבריאות

אני יודע מניסיון אישי של מספר שנות עישון כפול מהגיל שלך. טוב, אני הולך לעשן.

lolibror

New member
אבל מה עם הכיף של

הסיגריה הראשונה של שבת, עם נדיב אבידן וכוס קפה???

זה לגמרי לא אותו דבר.

את הסיגריה הראשונה בבוקר את יכולה לקחת מתי שאת רוצה. מי זה נדיב אבידן?

lolibror

New member
מהתשבץ הגיון של יום שישי ../images/Emo9.gif

ב"ידיעות"... התחלתי עם המנהג הזה לפני המון שנים כשהייתי צעירה ויפה. אבל אתה צודק. למרות שהיום, הילדה שלי מקציבה לי בערך 45 דקות של לבד'נס בבקרים של יום-שבת אז אפשר להגיד שגם אני כפופה ללוחות זמנים שהם נוקשים לא פחות מאשר אלו שמכתיב "ההוא".

למעלה