הצעת ביניים

preacher

New member
היות שאתה חדש...

פשוט לא יצא לך לראות את אותן פסקאות בדיוק מועתקות מ"שופר" מילה במילה, שוב ושוב ושוב, כל כך הרבה עד שגוברנור כבר יצר דף עם כל התשובות ובמקום לענות היה מלנקק את התשובה הרלוונטית... עד שאפילו זה נמאס. מנסיון, רוב אנשי ה copy paste לא ממש יוצרים דיאלוג ולרוב אפילו לא מבינים את מה שהם כתבו. ברגע שאתה כותב תשובה הם יגידו משהו כמו "אני לא ממש מבין בזה... אני אשאל את הרב שלי" ואחרי יומיים יחזרו עם עוד ציטוט מ"שופר".

תום30

New member
אחי....לא רלוונטי אם

אני חדש או ישן, ובהחלט הייתי רציני בנוגע לאחרים שקוראים את ההודעות שאולי ילמדו\יחשפו מהתשובות לא פחות מההודעות בלי קשר לרמת השטויות. וקופי פאיסט הוא משהו שמשמש גם אותנו. ואתה יודע מה...שילכו לשאול את הרב בדיוק כמו שאנחנו נלך לשאול את המדענים או נעיין מחדש בתאוריות..מה ההבדל?

preacher

New member
מה שניסיתי להגיד זה

שכל הדברים האלה דווקא זכו להרבה תגובות ענייניות, גם ממני, בפעמים הקודמות - אבל אחרי כמה פעמים פשוט נמאס לכתוב את אותו הדבר.

תום30

New member
סבבה אחי ../images/Emo13.gif אבל עדיין...

בא נעשה השתדלות לא לרדת ברמה. זה הכל.

lordjek

New member
וזה אומר

שהפורום מיצה את עצמו? אפילו אם האנשים פה כבר כתבו את הכל, יש מקום לשינוי ודו0שיח אולי? (להזכיר את האכזבה הגדולה כאשר התלחתי שרשור על אם יש אלוקים וסרבתי לתת את דעתי שלי.

G ove rn or

New member
רימה/תולעה1 הוא סוג של זהום סביבתי

שאין אפשרות לטפל בו בדרך הקונבנציונלית עליה חשבתם. בדקו את הודעותיו ותיווכחו לדעת כי הן כמעט תמיד צטוטים מ"שופר", והן כמעט תמיד פותחות פתיל חדש. לא משנה מה תגובתכם - רימה/תולעה1 אינו כותב הודעה נוספת בפתיל שפתח, מסבה מובנת - הוא שוהה שנים רבות בנכר, מגיל רך, ומתקשה בכתיבה עברית וקריאה. על כן, מכיוון שאינו קורא לעולם את תגובותיכם, אלא פותח פתיל חדש - יהיה כל נסיון תגובה מצדכם בבחינת בזבוז זמנכם היקר. הניחו להודעותיו להתגלגל לדפים אחוריים ולהשכח בתהום הנשיה...

תום30

New member
מגיל ילדות לא אהבתי..

זלזול ופנאטיות, על אחת כמה וכמה זלזלול הנובע מפנאטיות. זה נכון לגבי כל מי שמוצא עצמו בהגדרה הזו לא חשוב מה אמונתו, השקפתו, טעמו הקולינרי, תחביביו המיניים.

אני, Yahweh, הידוע גם כאלהים, יהוה,

אדוני, יי, אל עליון, וכנויים נוספים, כמפורט בחבור שלי המוכר בכנוי "תורה", מצהיר בזאת, בהתאם לתקנה 7/א'/8307 (שעות העבודה, המנוחה והנחלה, הוראת-שעה) תרפ"ה-פ"ו, (נסח מפוצל), כי אני מועסק לתקופת נסיון ע"י גוברנור, ואוכל מכף ידו הרחבה, הפתוחה, המשביעה לכל חי רצון, ועושה דברו ככל אשר יורה לי, בתום לב ובהשתדלות כדרך פועל הגון. לאור הצהרתי לעיל, ומכח היותי אדוניך ובוראך, מ(ח)ששה, אני מודיע לך כי מעסיקי מודה לך על שאתה מצהיל את רוחו בשטויותיך וגורם לו קורת רוח עמוקה, שעה שהוא טרוד בסיוע לבני יפת בבבל למגור צאצאי סנחריב. שא ברכה...

למעלה