הצעת מחיר לטרריום

naja

New member
רק לא נסורת!!

נסורת זה מצע גרוע ביותר לזוחלים. הנסורת מכילה המון אבק וחלקיקים קטנים שנכנסים למערכת הנשימה של הנחשים וגורמים לצרות גדולות. בנוסף בנסורת תמיד יש ליכלוכים שונים.

naja

New member
לא ממש.

השבבים האלה נקיים מהאבק שבא בכמויות בנסורת וצורתם שונה.

1צחי

New member
עוד אפשרויות

ישנה רשת מתכת ואפשר להרחיב את החור הקיים. אפשרות נוספת היא לקנות בהום סנטר מקדח לזכוכית ולקדוח חור במקום הרצוי. כמובן שצריך להכניס את הכבל לטרריום ולהרכיב את בית המנורה אחר-כך. מצורפת דוגמא

naja

New member
בית המנורה.

אני ממש לא ממליץ להכניס מנורה לתוך הטרריום, במיוחד לא לטרריום של נחשים.(אצל הלטאות למינהן הסיכוי שהן יגיעו למנורה הוא נמוך מאוד בהשוואה לסיכוי שהנחש יגיע למנורה ויכווה). במקום לקנות את המקדח זכוכית, אפשר פשוט לבקש ממי שמזמינים את הטרריום, שיקדח חורים לצרכים שונים(תאורה, כבל, ניקוז).

1צחי

New member
בדר"כ

קניית הטרריום היא לא אצל בעל המיקצוע ולגבי נורה אם הטרריום הוא לנחשים אז צריך להגן מפני נגיעה-אפשר להשתמש בספוט ולהרכיב רשת מלמטה.

naja

New member
לגבי הטרריום.

מאחר ומדובר פה על הזמנה אישית ולא קניה ממדף בחנות אז אני לא חושב שצריכה להיות בעיה. ועדיין אני לא מוצא שוב סיבה טובה להכניס מנורה לטרריום.

1צחי

New member
אני

אישית לא אוהב את כבל החימום זאת מאחר שאפשרויות המדידת טמפ' הן מוגבלות ביותר. דבר שני הכבל לאחר זמן מה גילה חוסר אמינות (נתק) ולפעמים לוקח הרבה זמן עד שמגלים את התקלה. דבר שלישי אני מגדל בעיקר לטאות שהחימום העליון חשוב ביותר ולכן נורה עדיפה אך אני גם משלב בין השניים ומחמם יותר מטרריום אחד. דבר אחרון הנורות שלי הן UVA ודולקות רק ביום.

naja

New member
לגביך הנורות הכרחיות.

בגלל שאתה צריך UVA ללטאות אז אתה חייב להשתמש בנורות אבל אצל נחשיםזה הרבה פחות בטיחותי. בשימוש בכבל מתאים לגודל הטרריום ניתן להגיע לתוצאה יפה של צד חם וקר, וטמפרטורת אויר טובה בכל הטרריום.

למעלה