אלה לא היו דבריי
לא הבנתי מדוע אדם שמנהל את עניני העיר לשביעות רצונם של בוחריו , שהם כנראה מראים שביעות רצון מלאה שאגב גם את סבורה כך . מדוע אדם שכזה , הפועל ע"פ תפיסתך כ"דיקטטור" אינו ראוי ? אגב , במיוחד בכל הקשור לענייני ראושיות מקומיות נמצאים ראשי ערים "במלכודת" , אולי יותר מכל פוליטיקאי אחר , חברי מועצות העיר "ממררים" את חייהם " לא פינו לי את הזבל מהיום בבוקר וכבר השעה 08:00 !!! " , או , " היום מישהו חנה לי במקום החניה שלי , שומו שמיים!!! " עם כאלה אמור ראש עירייה להתמודד ולפעמים תגובותיו נשמעות באילו הם "דיקטטורים" לזה שמבחינתו מקום החניה הוא סוף העולם . בעניין הארנונה , רבים מראשי הערים ניסו בתקופות כאלה ואחרות של תקופת שלטונם "למתוח" את מיסי הארנונה , אלה נקבעים ע"פ סטנדרטים של משרד הפנים המאפשר "מתיחה" כזאת או אחרת , כאן החוק ברור ביותר ואינו ניתן לפרשנויות . מעבר לכך , איני מכיר את האיש , איני מכיר את פועלו ואיני מכיר את "השלילי " שבו . מה שגרם לי לחייך היו דברייך בעניין היותו ראש עיר מצויין לתושבי עירו , הוא טוב למה להחליף ? זה הזכיר לי את הליכוד ראש הממשלה היה מעולה , הם החליפו אותו פעם ונפלו לתהום , הם החליפו אותו שוב והם נעלמים כאילו בלעה אותם האדמה , לפעמים צריך לחשוב פעמיים כשנלחמים כמו דון קישוטים בשום דבר לבסוף מקבלים לא רק פחות טוב אלה כלום . המשך יום מהנה וטוב שיהיה לך אושרת