"הצפון עובר קדימה"

"הצפון עובר קדימה" ../images/Emo104.gif ../images/Emo27.gif

נמשכת נטישת הליכוד לטובת קדימה: שניים מראשי העיריות הבכירים בצפון הארץ, חיים צורי מקריית-מוצקין וג'קי סבג מנהריה, הודיעו הבוקר כי החליטו לעבור למפלגת קדימה לאחר שנים רבות של חברות בליכוד. "ביבי עשה רע לישראל", אמר צורי.

אשרת

New member
בתור תושבת הקריות עד לפני שלוש שנים

לא ממש הייתי מתגאה במעבר של חיים צורי הדיקטטור לקדימה.

אשרת

New member
אני לא זוכרת במדויק הכל

אבל נאמר זאת כך, לא היה עיתון מקומי שהוא לא היה מופיע בו. הוא גרר ונגרר למשפטי דיבה על ימין ועל שמאל. הוא רצה להעלות את הארנונה בניגוד לחוק, ומשרד הפנים קצת 'ישר' אותו. הוא גם הצליח להעיף עוגה בפנים במהלך ישיבה של ועדת הבניה המקומית. הוא סידר ג'ובים לאשתו (אבל עד כמה שאני זוכרת, בזמנו זה היה רק בגדר שמועות, ואני לא יודעת כמה אמת יש בזה. ועוד כהנה וכהנה. אבל אני משערת שלמרות כל ההתנהגיות הנ"ל (ועוד כמה) הוא בסך הכל ראש עיר טוב לקרית מוצקין, אבל בתור אדם, לא ממש מציאה.

ריאליסט

New member
מסכים עם אושרת

צורי ניהל דיקטטורה במועצת העיר שלו והתנקם בכל מי שהתמודד נגדו ונגד רשימתו. ממש לא כבוד ל"קדימה".

:-"הוא בסה"כ ראש עיר טוב לק.מוצקין

"אבל אני משערת שלמרות כל ההתנהגיות הנ"ל (ועוד כמה) הוא בסך הכל ראש עיר טוב לקרית מוצקין, אבל בתור אדם, לא ממש מציאה." לא הבנתי אז מה הבעיה ? אם לא הוכחה אשמתו , אם לא נמצא כאילו היה פגם במעשיו מה הבעיה בדיוק ? זה שדוד של , אח אח של דודה של אח של אמר/ה לא עושה אדם "לפושע" . המשך יום מהנה וטוב

אשרת

New member
תגובה

אני חושבת שראליסט אמר זאת בצורה די טובה - הוא ניהל ויכול להיות שעדין מנהל - דיקטטורה במועצה, וכמון כן הוא התנקם. לא, זה לא הופך אותו לפושע, אלא לסתם אדם קטן ומשוחת. זה הכל. אם אתה לא רואה בזה משהו פסול, לבריאות.

אלה לא היו דבריי

לא הבנתי מדוע אדם שמנהל את עניני העיר לשביעות רצונם של בוחריו , שהם כנראה מראים שביעות רצון מלאה שאגב גם את סבורה כך . מדוע אדם שכזה , הפועל ע"פ תפיסתך כ"דיקטטור" אינו ראוי ? אגב , במיוחד בכל הקשור לענייני ראושיות מקומיות נמצאים ראשי ערים "במלכודת" , אולי יותר מכל פוליטיקאי אחר , חברי מועצות העיר "ממררים" את חייהם " לא פינו לי את הזבל מהיום בבוקר וכבר השעה 08:00 !!! " , או , " היום מישהו חנה לי במקום החניה שלי , שומו שמיים!!! " עם כאלה אמור ראש עירייה להתמודד ולפעמים תגובותיו נשמעות באילו הם "דיקטטורים" לזה שמבחינתו מקום החניה הוא סוף העולם . בעניין הארנונה , רבים מראשי הערים ניסו בתקופות כאלה ואחרות של תקופת שלטונם "למתוח" את מיסי הארנונה , אלה נקבעים ע"פ סטנדרטים של משרד הפנים המאפשר "מתיחה" כזאת או אחרת , כאן החוק ברור ביותר ואינו ניתן לפרשנויות . מעבר לכך , איני מכיר את האיש , איני מכיר את פועלו ואיני מכיר את "השלילי " שבו . מה שגרם לי לחייך היו דברייך בעניין היותו ראש עיר מצויין לתושבי עירו , הוא טוב למה להחליף ? זה הזכיר לי את הליכוד ראש הממשלה היה מעולה , הם החליפו אותו פעם ונפלו לתהום , הם החליפו אותו שוב והם נעלמים כאילו בלעה אותם האדמה , לפעמים צריך לחשוב פעמיים כשנלחמים כמו דון קישוטים בשום דבר לבסוף מקבלים לא רק פחות טוב אלה כלום . המשך יום מהנה וטוב שיהיה לך אושרת

אשרת

New member
תגובה

אני חושבת שאני הייתי די הוגנת, מצד אחד אני באתי ואמרתי שהוא לא כזאת גאווה, משום שהוא דיקטטור קטן וגם לו יש את המעשים המושחתים שהוא עשה. האם זה מנחם אותך, שהיו עוד אחרים שניסו להעלות ארנונה בצורה לא חוקית?! אני חושבת ומאמינה שאתה צריך לדרוש מהנציגים שלך להיות נקיי כפיים דיקטטור- משום שהוא פשוט התנתקם בכל חבר מועצה אשר יצא נגדו. על ארז פרידמן שמעת ? הוא התמודד מטעם העבודה על המשבצת של הצעירים. אתה יודע כמה משפטי דיבה הוא הגיש נגדו?! רוב רובם לא התקבלו על ידי בתי המשפט, וחוץ מאשר לנסות להוליך פחד בקרב מתנגדיו במועצה, לא ברור לי מה היתה הנקודה. ומצד שני אני גם יכולה להצביע על דברים חיוביים שהוא עשה למען העיר. אבל החיובי לא מבטל את השלילי.

אין מישהו מושלם...

אבל כמי שגדל והתחנך בקרית מוצקין,הוא עשה טוב לעיר הזו! קרית מוצקין היא הקריה המובילה כיום בקריות. תנו קרדיט(אשראי)לחיים צורי,למרות הקטעים הפחות מוצלחים שלו. 'הוי דן כל אדם לכף זכות'. שבת-שלום

אני דווקא כן זוכר אותו

והוא בהחלט מתאים למפלגה כמו קדימה, שמקבלת אליה רק מושחתים ובעייתיים. צורי הוא אחד האנשים הכי בזויים באיזור הצפון, ואגב חיפה לא הולכת עם קדימה, חיפה נשארת עם מפלגת העבודה המחודשת.

חיפה,זה לא סוד,היא עיר הפועלים...

ומי שהטביע בה את חותמו היה עמרם מצנע,שכידוע הוא איש העבודה שפרש מן החיים הפוליטיים וירד להיות ראש הועדה הקרואה של ירוחם. לפי מה שאני שומע,יש תזוזה בעיירה הדרומית מאז נכנס לתפקיד ובעזרת השם נקווה שיעשה עוד ויקדם את ירוחם ויעלה אותה גבוה וסטיגמות העבר תתנפצנה.

um21

New member
המושחתים ממשיכים לנהור לקדימה

ניקוי האורוות בליכוד ממשיך: ג'קי סבג: http://www.nfc.co.il/archive/001-D-86967-00.html?tag=12-40-26&au=True וחיים צורי: http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-51133-00.html?tag=12-47-40&au=True http://www.haayal.co.il/story_2440 מצטרפים לשורה ארוכה של מושחתים שהלכו קדימה: עומרי שרון-הודה באשמה צחי הנגבי-"דרך צלחה" ומינויים במשרד איכות הסביבה. מאיר שיטרית-הסוכנות. רוחמה אברהם ואלי אפללו-אגרסקו. דליה,שמעון וחיים-טיסה למונקו על חשבון הברון. יואל חסון-חקירת נציבות שירות המדינה על פעילות ומינויים פוליטיים.

אשרת

New member
איך שהגלגל מסתובב

תגיד לי , כאשר הם היו בליכוד, הם לא היו כאלו? אני חושבת שאת ההתנהגות שלהם, הם קיבלו 'בבית' המקורי שלהם - בליכוד. אז במקומך, הייתי מסתתרת מתחת לאדמה, ובכלל לא מדברת על זה.

um21

New member
שוב חוסר הכרות ומודעות.

אני כפעיל בליכוד נלחם כבר 5 שנים כנגד השחיתות בתנועה ובמוסדותיה. חלק מהבקשות שלי להרחיק פעילים עם רקע בעייתי התקבלו וחלק נדחו. פעלתי בתוך הצנועה כנגד השחיתות וגם נפגעתי אישית ושילמתי מחיר על כך בעקבות מאבק שניהלתי כנגד אחת המושחתות בתנועה. בנוגע לנושא שוב את קוברת את הראש באדמה לדעתי לכל המושחתים האלה אין מקום בכנסת ללא קשר להשתייכות הפוליטית. אני חושב שנורמות פסולות לא לומדים ב"בית פוליטי" אלא בבית ממש ולצערי החינוך בישראל דפוק מכל הכיוונים כך ששחיתות מוסרית הפכה חנורמות. ולפני שאת קופצת בפריימריס הקודמים ב-2003 וגם באלו שהיו שבוע שעבר דאגתי שכל ה-15 שסימנתי היו אנשים ללא רבב. צחי הנגבי,מאיר שיטרית ועומרי שרון לא היו שם ב-2003 וישראל וחיים כץ, יחיאל חזן,גורלובסקי, לימור לבנת ודני נווה לא היו שם הפעם.

אשרת

New member
תגובה

זה מאוד מעודד שאתה כפעיל ליכוד נלחם כבר חמש שנים נגד השחיתות, אבל עדין זה לא סותר את מה שאני אמרתי, שאותם אנשים, שכרגע אתה קורא להם משוחתים (ולדעתי בצדק) הם לא נעשו כאלה משום שהם עברו ל'קדימה' , זה בסך הכל מלווה אותם עוד מתקופת היותם חברים בליכוד, אז לתקוף על זה את 'קדימה' זאת צביעות לשמה. "בנוגע לנושא שוב את קוברת את הראש באדמה לדעתי לכל המושחתים האלה אין מקום בכנסת ללא קשר להשתייכות הפוליטית. אני חושב שנורמות פסולות לא לומדים ב"בית פוליטי" אלא בבית ממש ולצערי החינוך בישראל דפוק מכל הכיוונים כך ששחיתות מוסרית הפכה חנורמות" אני מסכימה איתך לחלוטין, ואין לי שום ויכוח עמך בנושא הזה. ושוב, לפני שאתה תוקף אחרים, תסתכל על מה שקורה בתוך 'הבית הפוליטי' שלך.

um21

New member
זו אינה צביעות

קדימה מתיימרת להיות מפלגה נקייה המבוססת על שלטון החוק כאשר בפועל חלק גדול מאנשיה היה מעורב בפרשת שחיתות כזו או אחרת. בנוגע לצמרת הליכוד מתוך ה-10 הראשונים הבעייתים הם דני נווה ולימור לבנת כל השאר הם אנשים עם עבר נקי(כולל ביבי שכל מיני מסיתים למינהם ניסו להפליל אותו). בעשרייה השנייה יש את שני הכצים ונעמי בלומנטל כל השאר אנשים ישרים כסרגל. בקדימה כמעט כל ה-20 הראשונים למעט ציפי ליבני,מופז,רייכמן ודיכטר קשורים לשחיתות.

אשרת

New member
תגובה

אני לא חושבת שיש מפלגה שיכולה להיות נקייה לחלוטין. פוליטיקה משחיתה אנשים, , וגם מרפרוף על ההודעות פה, אני לא ראיתי מישהו מקדימה, אשר מכחיש את העבר של המועמדים שלו. ועצם זה שאתה תוקף אותם על משהו אשר קיים בכל!! המפלגות, כולל זאת שלך, זאת צביעות. ולגבי ביבי- כמובן. כולם שונאים אותו, כולם רודפים אחרים. הוא בכלל לא נאף באשתו. הוא בכלל לא אחראי על פרשת חברון-בראון. וזה שלא הוגש נגדו כתב אישום, זה לא מנקה אותו מחוסר מוסריות ציבורית.

למעלה