"הצפון עובר קדימה"

um21

New member
באיזה מפלגה בראון?

ואת מדברת על צביעות? ומה הקשר בין זה שהוא בגד באישתו (לא נואפים באשתך אלא ניאוף זה קיום יחסים עם אישה נשואה) לבין היכולות שלו, בפעם האחרונה שבדקתי בגידה באישה היא לא עברה על החוק בישראל לעומת זאת קניית שלטון בכסף היא כן.

אשרת

New member
בשורה התחתונה:

כאשר הפרשה הזו התפוצצה--תזכיר לי מי היה ראש הממשלה? מי היתה המפלגה השלטת? האישים שאתה מדבר עליהם, אכן משוחתים, אבל הם באו "בליד אין" מהליכוד. איך שלא תסתכל על זה, הליכוד הוא אחד מהפלגות היותר מושחתות שיש, גם אם אתה אישית מנסה להלחם נגד זה, ועל זה בהחלט מגיע לך - כל הכבוד. אכן, זאת לא עבירה על החוק, אבל זה מעיד קצת על האדם.

trigotrigo

New member
רק שתדע לך

שאברהם פורז הוא חבר הכנסת היחיד שלא טס לחו"ל על חשבון משלם המסים. אין חוכמה להגיד שחבר כנסת זה או אחר נסע לחו"ל על חשבוננו, כי כמעט כולם עשו את זה.

NIKESTYLE

New member
תראה איזה עיוות אתה עושה

2 ראשי ערים של ערים די קטנות בארץ עברו לקדימה ואתה כבר רץ לכולם ומספר ש"הצפון עובר לקדימה" ,על זה בדיוק אני מדבר שאני אומר חוסר אחריות לאומית.ככה תנהלו גם את המדינה.

trigotrigo

New member
במחילה מכבודך

שתי ערים שחשיבותן בלתי-מעורערת בארץ, ללא קשר לגודל!

NIKESTYLE

New member
2 ערים הן לא הצפון כולו.

מי שיקרא את ההודעה של המשרשר יבין מכך שכל הצפון על כל תושביו עבר לתמוך בקדימה. לכל היותר מדובר ב 2 ראשי ערים של ערים בהחלט מכובדות אבל אין בך שום מגמה בטח לא כלפי הצפון כולו וגם לא לגבי תושבי אותן ערים.

אשרת

New member
זה לא מרמז על כלום

בסך הכל עוד שני אישי ציבור עברו אליכם, ועזבו את הליכוד. זה הכל.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

בוא לא נגזים. בוא נסכים, שמי שלא גר בצפון , לא ממש מכיר את האנשים הנ"ל. אוקי?

אשרת

New member
אתה יודע מי זה חיים צורי?

אתה יודע מי זה ראש עיירית נהריה? אם אני לא הייתי תושבת האזור , אני מבטיחה לך , שהשמות הללו - היו עלומים לחלוטין עבורי. ולכן אני מרשה לעצמי להסיק, שאמנם קרית מוצקין היא יופי של עיר, אבל ממש לא ברמה של ת"א, ירושלים או ערים אחרות במרכז הארץ.

trigotrigo

New member
זאת כבר הבעיה שלך

אם אני מסוגל להישאר מעודכן בשמות של ראשי ערים , אז גם את. הכל עניין של רצון.

אשרת

New member
אתה מתווכח עם האדם הלא נכון

אין לי שום דבר נגד המפלגה שלך (גם לא בעד...), ואין לי עניין לעורר פה פרובוקציות, ואחד לא מעיד על הכלל. אז כל הכבוד לך שאתה מצליח לזכור את שמות כל ראשי הערים בארץ. אני קצת פחות מוכשרת מזה, וכנראה שגם אחרים.

אשרת

New member
אתה אוהב להתווכח אה? ../images/Emo13.gif

כי הם בסך הכל שני אנשים. פותח הפוסט קצת התלהב יותר מדי...
זה הכל.

trigotrigo

New member
והנה את מחזירה אותי להתחלה

ראש עיר לעולם אינו סתם איש... את רוצה שאני אחזור על כל הטיעונים שלנו וחוזר חלילה?

למעלה