הצצה לעתיד

ים כחול

New member
וואאוו אני המומה ..../images/Emo12.gif

אוליביה חחח איזה תלתלת יש לה
ג"יל התקשששה לחלוטין דרוסילה מדהימה כתמיד גם פיליס יפייפיה לילי התכערה עם השנים ויקטור התקמט לגמרי - חייב גיהוץ דחוף
ג"ק לא השתנה - כל הכבוד למנתח שלו שמגהץ אותו ניפלא
דיאן ... וואאוו עברה שיפוץ 10 אלפים חחחחח
ניקי וויקי אותו דבר כמו היום - חוץ מהצבע יפה לניקולס כך אבל לניל ממש לא !! איפה מלקולם ?
.. צ"ארמי (מותר לקרא לך כך נכון ? ) תודה על התמונות
יש עכשיו ל-מה לחכות

Charmed24

New member
../images/Emo58.gif מלקולם ../images/Emo58.gif

ים כחול יקירתי היקרה, צר לי לבשר לך, אך מלקולם איננו איתנו עוד, מת, נפטר, נהרג בג'ונגל של קניה כבר לפני שנה... JT זה החבר של בילי וראול, בהמשך הוא יקבל תפקיד יותר מרכזי בעלילות הטינז

ליב ../images/Emo23.gif

אוליביה דווקא נראית נחמד עם התלתלים לדעתי. אבל חוצמזה זה לא ממש משקף, רק תמונה אחת של כל אחד, אתם לא חושבים
הרי יש להם המון פוזות שונות וצילומים שממש נראים שונים אחד מהשני. הבדלים של יום ולילה! אני אישית ראיתי כמה וכמה תמונות של ניק, ואני מדבר בכל המקרים על אותה התסרוקת כמובן, ובאחד הוא נראה מצויין ובשני זוועה, ככה שתמונה אחת לא ממש משקפת. אמנם אפשר לראות בחלקן את השינויים הדרסטיים (ולא שהיו ממש), אבל יכול להיות, לדוגמה, שאם אראה תמונות נוספות של אוליביה אשנה את דעתי ולא אוהב את התסרוקת. וכמו שאור אמרה, ויקטור נראה זוועה בתמונה אבל במציאות הוא לא נראה כמו בתמונה הספציפית הזאת.

junny

New member
../images/Emo68.gif

תודה רבה צ'ארמד.. רעיון מקסים לפרסם את התמונות ככה בצורה מסודרת.שאלה- החליפו את אוליביה או שהיא פשוט מאוד השמינה??

Dawn12

New member
אחלה רעיון לשרשור! ../images/Emo45.gif

אבל אני מסכים עם זה שחלק מהתמונות לא עושות חסד עם דמויותיהן, כמו למשל עם פיליס אהובתי
. שלא תבינו אותי לא נכון, היא נראית
בכל תמונה, אבל דווקא את זו לא אהבתי כל כך.

למעלה