הצצה לCT2

shanyz

New member
למה לא הבנת..?

דווקא הן מדברות די ברור.. אולי תגבירי או משהו... =S אגב, מיכל, הגברתי על הכי חזק והצלחתי לשמוע:) חחההה

ברודי

New member
ברר... לאאא

הם מדברות לא ברור. הבנתי בסדר אבל יש מלא קטעים קטנים כאלה שלא הבנתי... חחח הם מסתלבטות שמה על הדמות של זינה. אחרי שזינה מרביצה לגבריאל אז לוסי מתחילה לנתח למה זינה עשתה את זה... כאילו בקטע של הסתלבטות בעע..זינה מתחיל. *רצהההה*

ברודי

New member
LOL

לי יש שעון ביולוגי בקטעים האלה. חצי שעה לפני אני כבר מתחילה להתכונן נפשית ומנטלית (ומה זה מנטלית? לא 'דעת... כשחושבים על זה, נפשי זה מנטלי לא?) ברר כן.. בכל אופן, אגב הפרק של היום- מישהוא מוכן להסביר בבקשה, איך הם טוענים בעונה 6 שמי שהציל את גבריאל זה ארס כשראו בברור שהוא עוזב רק אחרי הרבה זמן מאז שהופ וגבי נפלו? ואל תגידו שבמשך כל הזמן הזה הם נפלו כי ראו שפתאום עולה כזה אש, כאילו גבריאל והופ כבר נפלו ללבה. אוווף.. אני שונאת את הפרקים הבאים... מדכאים...

gabrielle

New member
בגלל זה אני תמיד אומרת

ש Soul possession ( כתבתי נכון..? יותר מידי - S ) - זה פרק אדיוטי. שהוא לא במקום, בייחוד לא לפני הפרקים האחרונים בסידרה!
* תראו כמה שהיא יפה... *

ענבר1

New member
איזה מקסים השיחת קפה!!! אבל נראה

לי שיש המשך ואין באמת...למישהו\י יש?

ברודי

New member
אז"ש../images/Emo150.gif

מי שקונה את הקיט מקבל את השיחה המלאה ומי שלא... מסתפק בקטעים שאדם נדיב החליט לעלות לנט...

shanyz

New member
אני ממש לא חושבת שהוא אידיוטי!

אם כבר, לדעתי הוא בין הפרקים היותר יפים והיותר אהובים עלי. הוא גם נותן הסבר איך גבריאל ניצלה....(למרות שלפי הפרק הזה כמו שאמרתם קצת מוזר שהיה את הפיצוץ וארס הספיק להגיע, אבל זה לא בהכרח אומר שהפיצוץ הזה זה פיצוץ שגבריאל מתה בגללו...) וכך בעצם ה"תעלומה" של איך גבריאל חזרה בעצם נפתרה. וחוץ מזה, גם הקטעים של זינה וארס כאלה יפים ומצחיקים (*חתימה...*)! וגם הקטעים עם ג'וקסר, ובכלל אני חושבת שזה פרק יפה מאוד... !!

milford

New member
למה אני לא מצליחה לפתוח?

כשאני מקישה על התמונה ששם רשום - קליפ אז נפתחת לי התמונה בגדול אבל אין שום קליפ.האם מישהו יכול להסביר למה?

תנסי ללחוץ על המילה "קליפ" עצמה

ולא על התמונה, או לחיצה ימנית על המילה ואז לשמור.

*neta*

New member
מתחת לתמונות

רשום לך Clip 1/Clip 2 את מקישה על שניהם(2 חלקים שונים) כדי להתחיל בתהליך ההורדה.

למעלה