הצצה נוספת מהדוקומנטרי הקרוב...

thisisme4

New member
"אני אוהבת סקס, סקס זה נהדר"

חחחחחח

I Remain

New member
סט מסריח..

רק 2 שירים מהאלבום הנוכחי? מילא בסיבוב הקודם לא היה את קרימינאל אבל כאן היא אפילו מראש מתעלמת מסינגל שלישי...

שמח לראות שגימי מור שרד גם הפעם, אבל בשביל מה אנחנו צריכים 5 שירים מ BO? ועוד במיוחד שהיא הופיעה איתם כבר בסירקס טור..

Hot As Ice
Lucky - אלו כנראה שני השירים הכי מיותרים בסטליסט. הייתי מכניס במקומם את אוברפרוטקטד ושיר מהאלבום החדש (ISBE/TTB/TIG)

עצוב לי שהיא הורידה את HIAM. אהבתי מאוד את הכראוגרפיה שלו. הייתי שם אותו במקום בויז שכנראה לא נפתר ממנו לעולם.

מכל השאר (לא שנשאר הרבה...
) אני מבסוט.

Me4britney

New member
הורס שמחות!

זה סט חלומי
של כל הלהיטים הגדולים שלה. מעבר לכך, הסט עתיד להשנות מעת לעת ואני מאמין שלא נכנסו עוד שירים מ-BJ מהסיבה שעוד לא יצאו עוד סינגלים ומדובר במופע לקהל הרחב ולא סיבוב הופעות למעריצים בלבד ככה שאנשים התחברו יותר צריך שיהיו שירים מוכרים. קרי, סינגלים ששוחררו.

I Remain

New member
את התקווה שיכנסו שירים חדשים

אנחנו שומרים עם מ FF. זה לא יקרה. הפעם היחידה שזה קרה לדעתי הייתה בסירקוס וזה היה כי היו 2 לגים להופעה.

זה ממש לא סט חלומי, יותר כמו סט סיוטי.

ואני לא מאמין לך שאתה מרוצה מהסט הזה אז אין טעם לנסות לשכנע אותי אפילו.
.

I Remain

New member
הסט של FF היה חלומי באמת.

הסט ההתחלתי שלו.

גם קאבר, גם 2 בונוס טראק, גם שיר מהבוידעם (LAL) גם אחלה שילוב של חדש וישן. זה היה הסט הכי טוב שהיה לה וכנראה יהיה לה אי פעם.

YBNS

New member
באמת? אני דווקא חושבשהוא היה אחד הגרועים!

באמת על טעם וריח...

GM1988

Well-known member
חסרים בסט ליסט שירים נוספים בהחלט

אבל אני חושב על כך שזה רק סט ליסט התחלתי ויעבור שינויים בהמשך... אני בספק שבריטני תעלה שנתיים עם אותם שירים

בינתיים זה סבבה, אבל אם זה מה שיישאר לשנתיים הקרובות ולא ישתנה -

לשמוע להיטים זה מעולה, אבל זה גם מעייף נורא, וחובה לרענן את זה עם שירים חדשים, שמאד מוצלחים, וגם לעשות מיקסים בין תקופות

בינתיים זה מסקרן מבחינת העיבודים החדשים והשואו.

I Remain

New member
אני לא בטוח כמה העיבודים יהיו שונים..

אמנם היא כן נוהגת לשנות עיבודים, אבל בגלל שהפעם כן מדובר בסיבוב להיטים אני חושב שהרוב ישארו דיי נאמנים למקור. לדעתי רק קרייזי ולאקי יקבלו טויסט חדש כי זה ממש פתטי להופיע איתם
.

Shiri from the block

Active member
לא הבנת אותו הוא התכוון שיהיה פתאטי להופיע עם קרייזי ולאקי בגירסאות האלבום שלהם מכיוון שזה ישן וילדותי אז לא מתאים לשיר את זה באותה גירסא גם עכשיו.

אל תחפש את השלילי בכל דבר נדב...

GM1988

Well-known member
זה יהיה חבל מאד אם ישאירו עיבודים מקוריים.

עוד בערב שערכו לבריטני קבלת פנים בווגאס, והיו רקדנים לפני עם מחרוזת שירים, מה זה התלהבתי כששמעתי את BOMT עם עיבוד שונה טיפה - זה כלכך הכניס אותי לדרייב!
יו מה זה בא לי עיבודים חדשים לשירים הישנים שלה... וכמובן שהיא תשיר את זה חי או לפחות תקליט מחדש את הקול שלה על השירים האלה.

טוב נראה לי שהציפיות שלי כבר ממריאות גבוה מדי

Me4britney

New member
זה מה שאמרתי בתמצות אבל לא יש פה כאלה...

שחושבים שהסט ליסט לא השתנה.

I Remain

New member
אולי הסט ישתנה אחרי שנה

אם תהיה הפסקה בין השנתיים האלו.

אבל כל עוד לא תהיה הפסקה של לפחות חודש, אני בספק אם יהיה שינוי כלשהו בשירים. מקסימום שינוי בצבע החזייה.
.

שוב, הייתה הפסקה של שבועיים ב FF בין ארה"ב לאירופה, ציפינו לקרימינאל וזה לא הגיע... אז לא חושב שזה ישתנה גם הפעם.

למעלה