אני לא אתפלא אם זה הוא אנחנו שונאים כאן את ויקטור אז קישטה!
צ צהובון 1 ויחיד New member 1/12/04 #42 אני לא אתפלא אם זה הוא ../images/Emo5.gif אנחנו שונאים כאן את ויקטור אז קישטה!
D Dawn12 New member 29/11/04 #14 טוב נו אם כולכם מתעקשים על זה, כנראה שאני היחיד שלא יודע מה זה מי חמצן. אני בוש ונכלם. מזל שאני יודע אנגלית, אחרת אני בטוח שאני לא הייתי מבין את הכוונה.
טוב נו אם כולכם מתעקשים על זה, כנראה שאני היחיד שלא יודע מה זה מי חמצן. אני בוש ונכלם. מזל שאני יודע אנגלית, אחרת אני בטוח שאני לא הייתי מבין את הכוונה.
צ צהובון 1 ויחיד New member 30/11/04 #25 דיונים מעניינים הפסדתי כאן ../images/Emo8.gif רק דבר אחד: מתפלא שאף אחד לא שיבח את השמלה הפרחונית המהממת של ג'יל...
דיונים מעניינים הפסדתי כאן ../images/Emo8.gif רק דבר אחד: מתפלא שאף אחד לא שיבח את השמלה הפרחונית המהממת של ג'יל...
צ צפניה בן שבתיאל New member 1/12/04 #43 אני דווקא צחקתי בקול דווקא תרגומים שלכאורה נראים עילגים הופכים את הסדרה ליותר משעשעת, יש מספיק דמויות בהירות שיער בסדרה, אבל כשמדגישים את "מי החמצן" וכשזה מגיע מפיליס, זה כל כך "שטני" שזה מוצלח
אני דווקא צחקתי בקול דווקא תרגומים שלכאורה נראים עילגים הופכים את הסדרה ליותר משעשעת, יש מספיק דמויות בהירות שיער בסדרה, אבל כשמדגישים את "מי החמצן" וכשזה מגיע מפיליס, זה כל כך "שטני" שזה מוצלח