הקדמת דיון ברבנות

מצב
הנושא נעול.

יאסי

New member
הקדמת דיון ברבנות

הקדמת דיון ברבנות פתחתי תיק גירושין ברבנות וזימנו אותנו לעוד 4.5 חודשים, אין לנו ילדים, הגירושין הם בהסכמה ויש הבנות לגבי הרכוש המשותף. אני רוצה לטוס לחו``ל לכמה חודשים ומאוד דחוף לי לסיים בהקדם את התהליך. 1.האם יש דרך אפקטיבית להקדים דיון (מכתבים ששלחתי נענו בפניה הלקונית כי לא ניתן בגלל הפגרה). 2. כמה זמן אמור לקחת תהליך כזה ברבנות, (בהתחשב הפרטים שציינתי לגבינו)? תודה

ליאסי

הקדמת דיון ברבנות פתחתי תיק גירושין ברבנות וזימנו אותנו לעוד 4.5 חודשים, אין לנו ילדים, הגירושין הם בהסכמה ויש הבנות לגבי הרכוש המשותף. אני רוצה לטוס לחו``ל לכמה חודשים ומאוד דחוף לי לסיים בהקדם את התהליך. 1.האם יש דרך אפקטיבית להקדים דיון (מכתבים ששלחתי נענו בפניה הלקונית כי לא ניתן בגלל הפגרה). 2. כמה זמן אמור לקחת תהליך כזה ברבנות, (בהתחשב הפרטים שציינתי לגבינו)? תודה
ליאסי יש להבהיר את דחיפות הענין בבקשה להקדמת דיון. תהליך הגירושין בבית הדין הרבני אמור לארוך 3 ישיבות לכל היותר - בראשונה ניתן תוקף להסם גירושין וניתן פס``ד לגירושין, בשניה - מביאים עדים וזהו הליך הנקרא קביעת שמות, והישיבה השלישית מיועדת לגט. במקרים מסויימים או בשל דחיפות ניתן לבצע את כל ההליך בישיבה אחת או בשתיים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה