הקוביות החדשות של תפוז בלוגים

idodo cohen

New member
הקוביות החדשות של תפוז בלוגים

אחרי שהיו לכולם בתפוז כמה ימים להכיר את האמצעי החדש... מה אתם אומרים באופן כללי על ההוספה? מה הקוביה הכי מאגניבה, או הכי שימושית? ומה הכי מיותר, אם יש?

דם דם

New member
פייר

עם רגל על ה
אני מזה מרוצה מזה פייר אבל פייר כן, זה דווקא חמוד ופייר אני השתמשתי רק בשתי קוביות ופייר לדעתי הקוביה הכי חמודה זאת ההיא עם הHTML כי פייר אפשר לכתוב בה כול מיני שטויות,פייר אבל כן
ופייר הכי מיותר זה הקוביות של הקישורים והבלוגים כי פייר כבר יש אותם שם אז למה צריךף שוב. ופייר גם אין לי כוח להתחיל לכתוב את הבלוגים מחדש לקוביות פייר זה דעתי

idodo cohen

New member
עוד חולה ארץ נהדרת ../images/Emo6.gif

רביב אנחנו כבר יכולים לפתוח קבוצת תמיכה כנראה...

idodo cohen

New member
הטיגריס הלבן

שפייר, אני מאוד מאוכזב שהוא דווקא לבן. מה רע בשחור. למרות שפייר, ללכת עם שחור בלילה זה מסוכן. פייר, מאוד מאכזב שלא כדאי לנו למות בתאונות.

דם דם

New member
פייר

אנ'לא חושב שיש טיגריס שחור פייר אבל כן ופייר אפרופו שחור, שחור זה מרזה ופייר נראה מחר אני ישים שחור,שפייר אני יראה יותר רזה ופייר אם כבר שחור משחור,אז פייר למה אתה לא במיטה פייר אני נורא מאוכז ממך...פייר אבל כן כי פייר חשבתי שאתה ילד טוב ופייר תלך לישון מוקדם כי פייר מחר יש בצפר,ופייר אמא שלך תהרוג ת'אנו אם אתה תאחר לבצפר בגללנו אז פייר צחצח שיניים ויאללה פיפי ולישון

idodo cohen

New member
מחר סיור ליד ושם

פעם ראשונה שלי. אומרים שמעניין שם. ישנתי לי היום שעתיים וחצי אחה"צ
. אח. בתחילת השנה אבל הייתי יודע לישון כמו פיל. ללכת לישון ב-5 ולא לקום חוץ עד הבוקר חוץ מהפסקת כוס מים ב-1 בלילה. כבר לא הולך לאחרונה. ליל"ט

דם דם

New member
לי"לט ../images/Emo25.gif

אויש מרחתי עליך אודם
לישון כמו פיל...אז ככה קוראים לזה ואני חשבתי שקוראים לזה לישון כמו מת

idodo cohen

New member
לא ../images/Emo2.gif

האמת אולי לישון כמו דוב יותר מתאים מאשר פיל, שאני פחות מכיר את הרגלי השינה שלו. אבל כמו מת...? חס וחסה.

דם דם

New member
למה להיות בקלבאסה

בן שלו--->>>
שינה כמו מת זה שינה לפניםםםםםםםםםםםםםםםם

avocumber

New member
ברכותיי!

אני עוד זוכרת את הימים שהיית אומר "לבנים!" במקום "לפנים!". אני רואה שלמדת. מזל טוב.

TheWhiteTigris

New member
יש עוד איזה

מאה אלף בארץ שמכורים לארץ נהדרת. אם נפתח קומונת תמיכה היא תקרוס. ואיך לעזאזל התפתח השרשור ההזוי הזה תוך דיון הצחירות שלי?!

idodo cohen

New member
ללא סיבה ברורה ../images/Emo3.gif

כן, אני יודע שהרבה אוהבים ארץ נהדרת. אבל את זה שאתה נמנה ביניהם כבר חשפתי
.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאחלה דבר

נחמד שיש את הRSS ואת הHTML, וממש אהבתי את הקוביה החמודה הזו של הפרטים האישיים. סחטיין כלום לא ממש מיותר, חוץ מהטיימר... בעיניי לפחות. הקוביה היחידה שאני לא משתמשת בה.

הHTML

ללא ספק. אמממ גם קוביית הסקרים יכולה להיות מאוד שימושית.. אבל הHTML זה השינוי, אני עוד אלמד משהו ככה

באופן כללי מצויין

בהחלט עשו עבודה טובה. שדרוג משמעותי. הכי מיותר בעיני הוא השעון - יש כאלו שלא אוהבים אובייקטים כ''כ גדולים ומובנים בבלוג שלהם, זה לא מתאים. וחוץ מזה, לא מצאתי מה לעשות איתו (כתפיקד). הכי שימושית ומגניבה - קוביית ה-RSS

MineraL

New member
מה

דווקא הטיימר הזה הוא אחלה, בעיקר שעוד שבוע יש לי יומולדת והוא מראה את זה בגדול!!!1 סתם, הוא באמת מיותר קוביית הRSS לא הכי מגניבה, חשבתי שיהיה אפשר לשים תמונות עם זה או משהו כזה
בקיצור, אם עורכים קוד חופשי ומכניסים RSS זה אחלה

למעלה