הקוביות החדשות של תפוז בלוגים

Tali1912

New member
../images/Emo214.gif בונבון של דבר

אהבתי נורא באופן כללי הקוביה הכי מגניבה קובית האלבומים, והקוביה החופשית. מיותר זה הקוביה של על עצמי שבמילא מופיעה בכרטיס האישי של כל אחד<העולם>

noyy

New member
../images/Emo28.gifדווקא נורא אהבתי אותה

היא חמודה כזאת

reedgreenwhait

New member
הממם

השימושיות: הבלוגים שלי - ניתן לחלק בלוגים לקוביות שונות. רשימות - כנ"ל אבל לגבי רשימות. קוד חופשי - אני מוגבלת להוספת תמונות, קישורים וטקסט. סקר ופרטים אישיים - הוספתי. המיותרות: אלבום - אין שום דבר מעניין באלבום שלי... טיימר - אין לי מקום בשבילו. RSS - כבר יש RSS אחד, כמה צריך? קישורים - לשלושת הקישורים שלי לא צפוף בקוביית הקישורים הראשונית. הממם אני לא אוהבת שינויים בכללי. והשינויים האלה מגדילים בהרבה את מראה הבלוגים בתפוז.... ואוף, HTML זה מסובך.

ע ל ו מ ה

New member
מה שיפה בקובית ה-RSS

זה שהיא מגשימה חלום של משתמש שביקש קובית RSS בבלוג לפני חודש וחצי ונענה ש"יש שמועות שעוד מעט יהיה"... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=807&msgid=74613638&FlagSybase=1 . הקוביה הזו שונה מסתם קורא RSS (למה התכוונת ב"כבר יש RSS אחד"?). היא קצת דומה לקובית ה"בלוגים שלי" כי היא מספרת לאחרים מה אני נוהגת לקרוא, רק שהיא גם מעדכנת את התוכן בשידור חי - איזה מהתכנים שאני קוראת ברשת התעדכן ומה הוא אומר.

reedgreenwhait

New member
התכוונתי לRSS שכבר

מזמן יש בבלוגים - מצורפת תמונה. איני מכירה סוגים אחרים...

אין סוגים אחרים

את מראה כאן קישור לקובץ ה-RSS של הבלוגים - מי שרוצה לקבל עדכונים על הבלוג, יכול לקחת את כתובת ה-RSS שלו ולהכניס אותה לתוכנה שלו או לכל מקום אחר ולקבל את העדכונים הנחוצים. יש לזה המון שימושים. עם זאת, קוביית ה-RSS מאפשרת לך להציג כותרת מקבצי RSS שונים. למעשה, כך ניתן להציג לדוגמא עדכונים מכמה בלוגים בבלוג אחד שלי, או להציג חדשות מ-YNET בעזרת ה-RSS שלהם. כך שאין כאן שום דבר שחוזר על עצמו. הקובייה הזאת מאוד שימושית לדעתי.

דם דם

New member
*מצביע יפה*

נווו...כואבת לי הזרוע,ואני כותב עם הזרוע הזאת יותר נכון מקליד איתה, כבר שנים שלא החזקתי כלי כתיבה
בכול אופן, מישהו מוכן פעם אחת ולתמיד להסביר לי מזה RSS הזה אומר בכלל ואיך משתמשים בו...בחיים לא הבנתי מזה ולא ראיתי עדיין מישהו שמשתמש עם זה, או שלא שמתי לב לזה עדיין.

מה זה RSS?

ויקיפדיה תספר לך.. ובמילים אחרות: RSS הוא פורמט מסויים המאפשר לקבל עדכונים מאתרים התומכים בו בצורות שונות, לא בהכרח בכניסה לאתר עצמו. לדוגמא, הבלוגיה וישראבלוג תומכים ב-RSS, ולכן תוכל לקבל בתוך תוכנה במחשב שלך עדכונים על פוסטים חדשים בבלוגים שהזנת את כתובת ה-RSS שלהם בתוך התוכנה שלך. זו רק דוגמא אחת, יש לזה המון שימושים וזה מאוד יעיל
כדאי לך לבדוק את זה, הבנתי שאתה קורא לא מעט בלוגים - זה יעזור לך להתעדכן על פוסטים באופן טוב ויעיל יותר.

דם דם

New member
זה הכול

נשמע דיי פשוט כשאתה מסביר את זה ככה העיקר ויקפידיה עשו לי ת'מוות....הייתי צריך עורך דין בשביל לפרש מה הם מקשקשים שם. ואמממ איזה תוכנה צריך...אררררר נו לא משנה, נראה לי אני ישאר בדרך הפרמיטיבית שלי לקבל עידכונים. שזה לתיבת האימייל...כולה 28 בלוגים שאני מקבל עידכון למייל עד היום החזקתי מעמד...וזה כבר שנה שלמה ככה
טנקס אניוואי

idodo cohen

New member
אוקיי

ה-RSS לא יעיל מבחינתי כי אני לא ממשתמשיו בכלל.... וחוץ ממנו אני משתמש בהכול
את הרשימות פירקתי לקופסאות נפרדות, פשוט כי זה הדבר היחיד שראיתי בו צורך לחלק [רק בו היו תת כותרות].. את הבלוגים והקישורים השארתי במצבם הקודם. הטיימר ממש נחמד לי. למה לא להקל על אנשים בלזכור תאריך יקר, אם אפשר? הסקר.. אחלה, למה לא? אתם יודעים. אם משתמשים בזה כראוי זה יכול להיות אפילו מעניין. קוביית הפרטים האישיים מאוד נחמדה. בסיסית כזאת, יעילה. עונה לאנשים על השאלות הראשונות כשהם נכנסים לבלוג. גם באלבום השתמשתי, סתם בשביל הכיף ושמתי את 2 הגיטרות ו-2 בעלי החיים שלי. או, יצורים נעלים. ובקוד החופשי השתמשתי סתם כדי להתלהב גם כן מהקשקוש הזה של רצח ירין, בטח מתישהו אמצא לזה שימוש יותר מעניין. עוד לא מצאתי רעיון מספיק טוב. וזהו בינתיים

noyy

New member
../images/Emo28.gifאיך היה לך כוח נפשי

להעביר את כל הרשימות לקוביות החדשות? :| רק עצם הרעיון גורם לי לסחרחורת

idodo cohen

New member
כי אין לי הרבה רשימות

לא היה סיפור של יותר מ-5 דקות מבחינתי, אני חושב. רק 3 קוביות יצאו מפיצוץ "הרשימות שלי", כדי שלכל נושא תהיה תיבה משלו בלי "צמצומי חסכון". במקרה שלך באמת הייתי מוותר על התענוג
.

למעלה