|הקוד| Serenity
|סקוד|

RichardSmith

New member
|הקוד| Serenity ../images/Emo58.gif |סקוד|

ראיתם? אהבתם? זה היה וואו... *מתלהב כמו נער* יש משהו פדופילי בסרט... לא יודע, לראות ילדה קטנה בצורה כל כך... סקסית... http://www.imdb.com/title/tt0379786/ http://www.imdb.com/gallery/ss/0379786/Ss/0379786/00039RV2.jpg?path=gallery&path_key=0379786 לפני כמה זמן יצאתי עם בחורה שהיתה דומה לשחקנית... http://www.imdb.com/name/nm1132359/ טוב, היא יותר מבוגרת ממני.
(בסרט הדמות היתה בת 17...) כמו שגיל אמר, האם זאת מחשבה פדופילית?
(אומנם הוא אמר זאת בקשר לחזיר כמובן). הייתם יוצאים עם מישהו רק על סמך היופי? ועכשיו קצת על הסרט.... תקופה עתידית לאחר שהאנושות עזבה את כדוא"ה והשטלתה על הכוכבים. אנשים חושבים שקבוצה של אנשים השתגעה לאחר שהגיעו לקצה היקום. בסוף הסרט... הקבוצה מגלה שדעתם נטרפה בעקבות ניסוי ביולוגי בסם אשר היה אמור להרדים את הנפש... כלומר לגרום לאזרחים להיות יותר שקטים. אבל 30 מיליון האזרחים פשוט הפסיקו לחיות... וחלק קטן הפך להיות חי יותר מדי... התחילו לאכול אנשים חיים, לאנוס ולרצוח. אפקטים... קרבות... הסרט נעשה בצורה די טובה. היו כמה קטעים מעצבנים...

mantrix

New member
נשמע מעניין, אנסה לראות ../images/Emo13.gif

ולשאלתך - מראה הוא מאפיין חשוב, אבל יש בין לרצות להכיר קצת יותר ואז לצאת לבין להזמין ממבט ראשון...

RichardSmith

New member
המממ

הכרתי את הבחורה המדוברת במשך חצי שנה שהיינו ידידים. אומנם יחסית רחוקים כי היא לא היתה מחוברת כמוני בוריד.
נפגשנו לדייט במהלך אייקון האחרון באוק' 2006 לשני דייטים שהסתייימו בזה שהיא מעדיפה פושע נמלט על פני עבדכם הנאמן... הרעיון המקורי שלי היה בכלל שהיא תעזוב את חייה המטומטמים בת"א ופשוט תעבור לגור עימי בירושלים.
אף על פי שידעתי שלמשל לדבר עימה זה בעייתי... כאשר סיפרתי לחברים בפורום אחר הם קראו לזה זנות... כלומר היא מוכרת את גופה תמורת מקום מגורים... שיהיה.

mantrix

New member
אחרי שני דייטים שכבר תעבור לגור איתך? ../images/Emo3.gif

כאשר בכלל לדבר איתה היה בעייתי?

RichardSmith

New member
לא...

בלי אף דייט.
פשוט תסיים את הדברים שיש לה בת"א, כלומר רק התפטרות מהעבודה ותעבור. כאשר בפעם האחרונה שנפגשתי עימה היתה שלושה חודשים קודם. ביקום מקביל זה כן הצליח!

RichardSmith

New member
עניין של העדפה...

מתן היה כותב זאת יותר טוב... א. להיות לבד. ב. להיות עם בחורה משעממת. ג. להיות עם בחורה מעניינת. אומנם מבחינות מסויימות ב' ו א' הם אותו הדבר... אבל לב' יש כמה פלוסים... (ומינוסים).

RichardSmith

New member
למה לוותר על אפשרות?

יש מרחק בין התכנון לבין המציאות... הייתי רוצה להיות מיליונר בלה בלה בלה... אבל המציאות כרגע שאני בא'. אז כן, אני מעדיף להיות בב'. אם הייתי יכול להיות בג', כמובן שהייתי הולך על זה. הכרתי אחת מדהימה פשוט... בנתיים אין לי מילים לתאר עד כמה אנו מתאימים (מלבד שנאה למתמטיקה אבל נסלח לה...
) אבל היא מהדרום! רחוק מדי בשבילי בלי עבודה מסודרת...

sagima

New member
אבל אם אתה בוחר ב'

אז זה קצת מקשה עליך בחיפושים אחרי ג', אלא אם כן אלא אם כן אתה זבל בוגדני ואז אתה יוצא "מורווח" בכל מקרה.

RichardSmith

New member
לא ממש...

הרעיון היה שהיא תהיה בדירתי במשך שנה-שנה וחצי, תחסוך כסף ותכנס ללימודים. כרגע היא מרוויחה 3000 בחודש ומוציאה משהו כמו 3000 על הוצאות מחיה... כלומר היא כנראה תסיים את חיה באותו מצב... בנתיים עברו שבעה חודשים... בהם לא מצאתי אף אחת... (אולי מלבד שתי בחורות) לא הייתי נשאר עימה לתקופה יותר ארוכה... ממש לא הייתי מתחתן עימה. לאחר התקופה הזו, הייתי מוצא מישהי לקשר רציני... (אני מאמין).

mantrix

New member
היא יודעת שזה הרעיון שלך?

נראה לי הגיוני לעבור לגור ביחד כדי לראות האם מסתדרים ולגלות האם רוצים להמשיך הלאה, אבל בכלל לא כשמראש מתכננים להפרד ובעצם מבזבזים את הזמן אחד של השני שבו היו יכולים למצוא מישהו\י אחר\ת...

RichardSmith

New member
המממ

צריך להשתמש כאן בזמן עבר... הרי אנחנו כבר לא בקשר כלשהו...
היא ידעה שזה הרעיון שלי. אף על פי שאחר כך הצליחה לשכוח זאת... הרעיון היה שהיא תבוא לשבוע ונראה איך זה. אם הולך, היא חותכת מהחיים בת"א. מבזבזים את הזמן?! ממש לא! אם התוכנית היתה מצליחה, היינו נפרדים בעמדה יותר טובה מאשר אנחנו כרגע במציאות. (לא שממש ידוע לי מה מצבה כרגע...) אני מאמין שעם מאמץ קטן אני יכול לברר זאת. אפשר להגיד שהחיים הם מחלה קטלנית וזהו. להתאבד. אני בטוח שהיינו מוצאים אושר מסויים (שהיה יכול להיות יותר גדול לו היינו באמת מתאימים...) אני לא ממש רואה שום פגם מהותי בתוכנית.

Nimst

New member
מה נסגר עם החיפושים הסיסטמטים האלה?

והחישובים דמוי הפסיכומטרי של א, ב, ו-ג? זו ממש לא הדרך למצוא אהבה.

sagima

New member
אז תגלי לנו איך מוצאים...

זאת הדרך הכי טובה שמצאנו

Nimst

New member
אני אסתכן בלהשמע קיטשית לחלוטין, אבל

ללכת עם הלב? אם יוצא שפוגשים מישהו שמוצא חן, אז הולכים על זה. הולך, סבבה. לא הולך, לא הולך. ככה רוב האנשים שאני מכירה מצאו בני ובנות זוג. עושה לי רע לשמוע את אדם מסביר בהיגיון שהוא היה גר עם מישהי רק כדי להפרד ממנה יותר מאוחר. למה לגור עם מישהי שהוא חושב שהיא לא מעניינת? ומה זו ההתנשאות הזו עם עניין הלימודים? כל מי שהחליט לא ללמוד באוניברסיטה הוא כישלון, או לא מעניין?

RichardSmith

New member
לא אמרתי את זה...

אבל אני לא יודע עד כמה אני רוצה להכנס עימך לויכוח. ללכת עם הלב?! הלב זה רק שריר בפעם האחרונה שבדקתי. כן, כאשר מתרגשים הלב פועם. אבל זאת רק צורת ביטוי. "מוצא חן" = מתאים. אבל יש רמות שונות של התאמה. זה בדיוק ההבדל בין ב' וג', ממש לא פסיכומטרי... אחת שמתאימה קצת, אחת שמתאימה יותר. לא הייתי גר עימה רק כדי להפרד ממנה יותר מאוחר הייתי גר עימה כדי לגור עימה, להיות עימה. להנות עימה. כפי שאמרתי, הייתי מעדיף את זה על פני להיות לבד. אולי בשבילך מספיק להניף אצבע ושורה של גברים מבקשים לצאת עימך, בשביל אחרים... למה לגור עם מישהי שהיא לא מעניינת?... כי יש פלוסים אחרים. החלק של הלימודים הוא רק העובדה שקשה מאוד להכנס לתחומים מסויימים בלי לימודים. אף אחד לא מסתכל על אנשים חסרי השכלה בתחומים הללו. היית רוצה ללכת לרופא בלי הסמכה?... חס וחלילה להגיד שאנשים שלא הלכו ללימודים גבוהים הם פחות שווים. ממש אין קשר. הם לא כישלונות או לא מעניינים. דווקא כאלו שנכנסו לאיזו נישה קטנה באונ' ומדברים רק על זה... הם יכולים להיות לא מעניינים.
מהניסיון שלי, הלכתי שוב ושוב אחר הלב ואף פעם לא "הצליחה". אני עכשיו לא אצא עם מישהי לדייט אם אני לא אדע שיש סיכוי טוב שזה יוביל לאנשהו.

Nimst

New member
"מוצא חן = מתאים"? כאן הטעות הבסיסית

מוצא חן זה מוצא חן, לא מתאים. לחשוב "זו מתאימה לי יותר" ו"זו מתאימה לי פחות" זה בדיוק סוג החישובים שאני מדברת עליהם. אל תחשוב על מי מתאימה לך יותר, תחשוב מי עושה לך יותר טוב, עם מי יותר כיף לך, את מי אתה יותר מחבב. יש הבדל גדול בין כל הדברים האלה ל"מתאימה לי". אתה יודע מה, "תחשוב" זו לא מילה מתאימה בכלל. תרגיש. ובקשר למשפט האחרון, תמוה בעיניי. איך אתה מתכוון לדעת אם יש סיכוי טוב שזה יוביל לאנשהו? אתה מגלה עתידות ולא סיפרת לנו?

RichardSmith

New member
הממ

איזה דה זה וו חזק... כן, אני מאמין שאני רואה את העתיד...
במקום "חושב שזאת מתאימה לי" (לא יותר כי למי להשוות? לבן זוג קודם?) להגיד: "אני מרגיש שהיא עושה לי טוב ומעוניין שהיא תעשה לי טוב גם בעתיד" זה פחות או יותר אותו הדבר מבחינתי. השאלה היא למה ככה או אחרת? איזו מין בחורה "מתאימה", (או לחילופין "איזו מין בחורה אני מרגיש שתעשה לי טוב בעתיד"). בשורה התחתונה ישנם תכונות מסויימות לכל אדם ואת באה "לדעת" או "להרגיש" האם לבן אדם מסויים יש את התכונות שעונות על ה"דרישות" שלך... אפשר לנחש בלבד שמישהו מסויים יהיה מתאים גם בעוד תקופת זמן רחוקה על סמך התנהגות ראשונית. כמה פגישות כדי להכיר. כפי שאמרתי, (כמדומני), הלכתי בעבר אחרי הרגש, נתתי צ'אנס לבחורות שלא חשבתי שאנו מתאימים מבחינת "השיטה הקרה שלי לבחינה באופן לוגי התאמה ביני לבין בת הזוג העתידית"... וכל ניסיון כזה נכשל... לכן אני בכלל לא אצא לדייט עם מישהי שלא עוברת את הסף. אני לא רואה הבדל גדול בין לזה לבין הרגשות שלך. עכשיו, בנוגע לעתידות, יש כאן אלמנט של ניסיון. לאחר כל כך הרבה בני אדם שהכרתי, אפשר להגיד במידה די טובה שאני יכול לזהות אישויות, כלומר תכונותיהן, על סמך היכרות יותר קצרה מאשר מישהו עם פחות ניסיון. עניין של "כימיה" כמו שקוראים לזה, משיכה ושאר גורמים.

למעלה