|הקוד| Serenity
|סקוד|

Nimst

New member
אני רואה הבדל גדול

בין לבחון מישהי על פי איזשהו סף של דרישות וחשיבה רציונלית של "האם לפי הקריטריונים X, Y, Z הבחורה מתאימה לי או לא", לבין רגשות. אבל היי, אולי זו רק אני. שיהיה לך לבריאות, ובהצלחה. מקווה שיום אחד תתאהב במישהי שנשרה מבית הספר ותחיו ביחד באושר ועושר לנצח:)

RichardSmith

New member
סליחה, הכוונה כנראה לאפבופיליה...

היא לא ממש נראת כמו בת 23 בכל מקרה...

darthziv

New member
אחלה סרט

ולגבי הספוילר תיקון זה לא גרם להם להיות חיים מדיי, במקום לדכא את הצורך באלימות זה הגביר אותה עד לרמה מטורפת

RichardSmith

New member
המממ

לא בדיוק הצורך באלימות. הרי הרעיון המקורי היה יותר לכיוון שליטה באנשים ע"י הגז וזה הפך אותם ליותר חסרי רסן. יש חור קטן בעלילה שאם אכן זה קרה והם אכלו את כולם כולל הדוקטורית שהשאירה תיעוד, למה הם לא פגעו באלו שבמבנים? אלו שלא היה להם כוח להמשיך לחיות? היה יותר הגיוני אילו הצוות לא היה מוצא גופות שפשוט הפסיקו לחיות...

darthziv

New member
ספוילר

הצורך הסאדיסטי שלהם אומר שהם לא יאכלו גופות במידה ויש אנשים חיים כלומר הם נהנים לפגוע ואם זה לא פוגע באף אחד (כי האנשים האלו מתים) אז מה מעניין בזה? ועד שהם סיימו עם האנשים החיים... האחרים לא טריים מה שמשאיר הרבה מאוד גופות נרקבות תחשוב על זה ככה...פחות מאחוז מהכוכב נעשה כזה.... כלומר רוב האנשים בכוכב מתו ממה שהם אמרו

RichardSmith

New member
נכון,

יותר מדויק הוא שהם בכלל לא יאכלו גופות כמו בסצנה שהגיבור הרג את הבחור שרצה לתפוס טרמפ... שזו שאלה לדיון אחר, האם להציל את האדם ולזרוק את הכסף או... כמדומני היתה איזו שורה בסרט שאחת הגיבורות אמרה שהם לא אוכלים גופות. עדיין היה יותר הגיוני לו הם היו קודם מחסלים את כל אלו שעל פני כוכב הלכת ואז פונים לכוכבים. הרי המוות של האנשים היה די איטי. מוזר שהם מתו באינטרנט קפה או מה שזה היה. יותר הגיוני לו היו מתים בבית. הרי לקח להם כמה ימים למות... הם לא היו צריכים גם להתלבש... נו, בסך הכל הסרט נהדר. (תמיד יש מקום לשיפור).

darthziv

New member
ספוילר

אתה מדבר כאילו ההשפעה היא מיידית ולא לאורך זמן כלומר האנשים התחילו בהתחלה סתם להפסיק לעשות דברים אחר כך הפסיקו לאכול לנשום וכן הלאה כנראה שחלקם אפילו לא טרחו לחזור הבייתה מהעבודה

darthziv

New member
כלומר

עד שאנשים התחילו לאכול הרוב כבר היה קטטוני ומת

MajorWinters

New member
לא ראיתי...

ואני גם לא אראה עד שאני לא אראה פיירפלי, ומי יודי מתי יהיה לי זמן לזה...

RichardSmith

New member
אני מאמין שהסרט עומד בפני עצמו...

ויותר נוח מאשר לראות סדרה שלמה...

MajorWinters

New member
אין לי ספק...

אבל אני עדיין רוצה לראות קודם את הסדרה. אני חושב שאני אהנה יותר... אולי אני טועה.

RichardSmith

New member
עניין של זמן...

יש לך 20 שעות להשקיע? תהנה!
אחרת, שעתיים ותהנה ככה.

RichardSmith

New member
../images/Emo207.gif

super calli fredgulistic ex pe alli doschus​
אח... איזה סרט... מצד אחד לא קורה בו משהו... הם עוברים מסצנה לסצנה... אני מניח שאני קצת מבוגר מדי.

Did you know there is a man with one leg named smith? yes? how does the other leg being called?

mar blue sky

New member
בתגובה לשאלה:

לא, לא הייתי יוצאת אם מישהו רק על סמך יופי אבל אני לא יכולה להגיד שזה לא משפיע אבל זה משפיע רק למשיכה חיצונית כשמכירים את האופי של הבן אדם חיצוניות זה כבל לא חשוב... ד"א אהבתי את הסרט!

למעלה