הקולקציה החדשה של מאק כאן!

tokit

New member
את צריכה לנסות ולראות

העור שלך כהה משלי, ולכן עליך זה מן הסתם ייראה אחרת.. ההבדל בין הביוטי פאודר לבין הסטרוב קרם זה המרקם והצבע. לפודרה הזו פשוט יש צבע. אמנם עדין, אבל צבע קורל-ורדרד. לסטרוב קרם אין צבע בכלל. מה שכן, שניהם נועדו לתת לפנים מראה "חי". היא מתאימה לשימוש יומיומי.

ליבי לב

New member
את צודקת! זה בדיוק מה שחשבתי

כשראיתי את האפקט שנתנה לפני. זה אשכרה סטורב קרים באבקה דחוסה, וזה כ"כ יותר מהיר להנחה ונעים לפנים בלחות של הקיץ.

lady h

New member
הסטרוב, עם כמה שהוא מדהים

הוא נורא שומני וזה מבאס. אין ספק שעדיפה הפודרה.

tokit

New member
כן, אבל בגלל שהפיגמנט של

ה"סומק" חלש, ניתן להשתמש בה על כל הפנים. אפשר להשתמש בה גם כסומק, על עור שזוף זה מקסים..

tokit

New member
כן, גם לי עשיתם חשק

אז השתמשתי בה היום והיה מקסים.

tokit

New member
התכוונתי ל

מעטפה הזו.. אבל זו מהדורה מוגבלת מאוד מצומצמת ואני לא יודעת אם יביאו את זה לישראל..

lady mika

New member
השמן ההידרופילי גם לא הצליח להוריד?

כולי מחכה שהאיילינרים יגיעו לארץ... אבל אם זה לא יורד... או ממש צריך להשקיע המון בהורדה, אז אני מניחה שאני אוותר.

tokit

New member
השמן ההידרופילי הוריד,

אבל גם לא בקלות. בכל מקרה, השמן ההידרופילי והעדשות שלי לא מסתדרים, כך שאין פה בכלל על מה לדבר. לדעתי האישית, הפלואידליין עמיד מספיק.

Woods rules

New member
צודקת בהחלט!!!!

אתמול חברה ואני התבייתנו על דוכן MAC בבלומינגדיילס. הצבעים של האיילנרים החדשים פשוט מהממים, אבל די בעיה להוריד אותם.... חברה שלי ניסתה את כולם על גב כף היד שלה ואפילו איזשהו פילינג חדש שניסו לשווק בדוכן ליד לא הצליח להסיר אותם. זה היה כ"כ מצחיק, כי הפילינג הלבין לה את העור, והאיילנרים של MAC נשארו כשהיו. המוכר היה בשוק.... חזרנו לדוכן של MAC ובקושי הצליחו להוריד לה את האיילנרים עם השמן ההידרופילי. ממש לא הייתי רוצה לשים את זה על כלה ולקבל טלפון בשתיים בבוקר "הצילו, אני לא מצליחה להוריד את האיילנר!!!!" מסתבר שגם לעמידות יש גבול.....

tokit

New member
אני לא ידעתי שיהיה כל כך קשה להסיר

אותם, ולכן הלכתי הביתה עם כל האיליינרים על היד.. לא ירד בגרוש וחזרתי לחנות למחרת שיורידו לי עם השמן.

hilala20

New member
תתחדש! אבל באמת תשים לב

כי היום הלקוחות לא "פרייאריות". ב-95% מהמקרים מאוד אכפת להן באיזה חברות אתה מאפר אותן...

tokit

New member
הן באמת בודקות ומתייחסות לזה??

אני דווקא חשבתי שלרוב הלקוחות ממילא אין מושג באיפור והן לא ממש תשמנה לב להבדל בין איליינר של שאנל לבין איליינר שכתוב עליו שהוא מיוצר ממי השפכים של הירקון..

hilala20

New member
חחחח

אם הן לא בודקות את זה בד"כ אז כנראה שהלקוחות שלי הן מזן מיוחד... לא קרה לי שלא שאלו אותי "באיזה מוצרים את משתמשת?" לדעתי המודעות לאיפור ממש גדלה לאחרונה. מה שגם שאייליינר ב-8 שקלים לא הייתי מנסה על עצמי, אז בטח לא על הלקוחות שלי (ולא בגלל שהוא עלה 8 שקלים, אלא בגלל שאני אפילו לא יודעת מה הוא מכיל ויש המון נשים שזקוקות למוצרים היפו אלרגניים ו-8 שקלים בטוח לא מממנים עשירית מהבדיקות האלו...). מתן, אל תפגע - אבל אולי בגלל שאתה גבר ולא מתאפר בעצמך אתה פחות רגיש לעניין המוצרים היותר איכותיים והרגישים לכל סוגי העיניים. וחשוב שדווקא תהיה מודע לעניין כי אלו דברים שמונעים ממך עבודה לפעמים.

tokit

New member
הן רק שואלות בכללי

או גם בודקות שהמוצרים הם אכן המוצרים שטענת שהם?? לי אין מושג אם שואלים או לא, פשוט לא נראה לי שלאחיות שלי יש מושג באשר למה איכותי ומה לא ולכן, גם אם היית אומרת להן "ביוטי קייר" זה לא היה מזיז להן.

hilala20

New member
הן שואלות בעיקר

אבל לא פעם לוקחות מוצרים שנמצאים על השולחן וחוקרות אותו... כמובן שלא כולן ככה. כמובן שלא יהפכו את התיק שלי ויבדקו מוצר מוצר, אבל זה גם עניין של הגינות. כשאני מאפרת מישהי והיא אומרת לי שהעיניים שלה סופר רגישות אני לא רוצה לחשוב אפילו "רגע אין לי מוצרים איכותיים ורגישים לאפר אותה, מקסימום היא לא תבוא שוב". כי בסופו של דבר אני אאבד גם את החברות שלה כלקוחות פוטנציאליות... ובד"כ הרגישות למיניהן הן אלו שיסתכלו ויבחנו את המוצרים שלנו... תראי, רוב הנשים מכירות שמות כמו איל מקיאג', מאק, מדינה מילאנו, לוריאל, לנקום, קליניק, אסתי לאודר והרשימה עוד ארוכה... ביוטי קר היא חברה שיכולה להרים גבה אצל חלק מהאנשים כי הם לא שמעו עליה...

tokit

New member
כן, אצלי זה בטוח היה מרים גבה

ואפילו שתיים. ושאלה כללית לגבי עיניים רגישות - במה את מאפרת אותן?? מנסיוני האישי, הגורמים העיקריים לרגישויות הם נצנצים ומבריקים למיניהם וצבעים אדומים/ורודים חזקים.. אבל הנסיון שלי הוא על עצמי בלבד.. את הרגישות את מאפרת עם מוצרים שמוגדרים כהיפו-אלרגניים או פשוט מסתפקת במוצרים, שמנסיונך לא גורמים לבעיות?

hilala20

New member
תלוי איזה אזורים...

נגיד צלליות של החברות הטובות והמוכרות אני משתמשת (אלא אם אומרים לי שגם זה ממש לא בשבילם ואז אני בבעיה, למרות שכבר היתה לי מישהי שביקשה שאני אשתמש במוצר שלה בלבד וככה נפתרה הבעיה). מבחינת מסקרה - יש לי של קליניק בין השאר בתיק ואלו מסקרות היפו אלרגניות. איי ליינר - פעם גם היה לי של קליניק, אבל הוא נגמר לא מזמן, צריך לקנות חדש... ותמיד אפשר גם עם צלליות. וכמובן שנצנצים לא (לפחות לא באזור העיניים). תכלס יש לי את "שפן הניסוי" הכי טוב בבית - אמא שלי רגישה בערך לכל דבר... והיא שרדה את רוב הדברים (היא רגישה בעיקר למוצרים המכילים אלכוהול...) אגב, בתערוכת הביוטי פרו הסבירה לי שלי גפני שההבדל בין מוצרים היפו אלרגניים לבין מוצרים שעברו בדיקות אלרגיה הוא 2 בדיקות נוספות שעוברים מוצרי ההיפו... ורוב החברות הגדולות עוברות בדיקות אלרגיה.

למעלה