הקול של אלישיה ועוד משהו..

הקול של אלישיה ועוד משהו..../images/Emo101.gif

מצטערת אם אני פותחת שרשור חדש,אבל נראה לי נושא מספיק חשוב
2 דברים בקשר לאנפלאגד: 1.שמתם לב שהיא צרודה לגמרי??? אמנם היא לא מזייפת בגלל זה ומגיעה לכל תו,אבל...פשוט נהרס לה הקול.הוא צרוד מדיי! חבל...:-\ מקווה בשבילה שזה הפיך. 2.בקאבר ל wild horses הזמר הורס את כל השיר,היה עדיף אם היתה שרה לבד.יש לו חרא קול סליחה על הבוטות. וitay היחיד,החתימה שלך מזעזעת.תן לי לנחש...אתה מפורום לופז. (.............יאק)

ronno1

New member
זה נכון! קצת צרידות

זה נכון בכל מקרה קצת צרידות תמיד מורגשת ב-אנפלאגד למשל קחי את לוריין הייל שהייתה ממש ממש לא במיטבה באותה הופעה כך או כך מי שבאמת אוהב את האומן ובמקרה הזה כולנו! עדיין מעריך בלי שום קשר אל תשכחי זה לא קל לשיר רצוף שעה וחצי מול קהל - רון

NoWords

New member
הממ..

1- האמת שמההתחלה הקול של אלישיה היה די צרוד וזה חלק מהייחודיות שלה כזמרת. למשל כבר מ- Fallin אפשר לשמוע על הקטע הראשון את ה"I Keep On Falliiiiiiiiin" וזה צרוד. אבל זה יפה.
זה מה שאוהבים בקול שלה. לדעתי זה לא הורס, זה חלק ממנה. 2- וכל אחד ודעתו האישית, אני אישית חושבת שההופעה של ווילד הורסז הייתה מדהימה ומיוחדת. זה שיר שגם אדם [הסולן של להקת מארון 5, ששר איתה] וגם אלישיה מאוד אוהבים ו.. חוצמזה, אי אפשר תמיד לרצות את כל המעריצים, לכן אם אתה אוהב את כל השאר- אתה במצב מעולה!

אני אוהבת תקול הפחות צרוד שלה.

ומתחילת ההופעה היא היתה צרודה,או שככה היא תישמע מעכשיו או שהיא היתה לא במיטבה וזה יעבור.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

NoWords

New member
אני ראיתי, קליפ מ-מ-ש חמוד../images/Emo9.gif

ומסתבר שזה לא צולם באולפן או משהו, זה ממש ברחוב אמיתי
. היא אמרה בראיון.

adva mj

New member
ראיתי את הקליפ... את שמת אותו פה

לא מזמן.. התכוונתי שלא ראיתי את הקליפ בטלויזיה עדין..

adva mj

New member
לא.. אתה מוזמ לקנות את הדיסק או

לראות כל מיני קטעים באתרים או פשוט להוריד..

ooriq

New member
מאיזה אתרים?

חיפשתי אין... איזה אתרים אתם מכירים?

NoWords

New member
מה אתה מחפש

את הקליפ של אנברייקאבל \ חלקים מההופעה של האנפלגד??

למעלה