חלקים מההופעה.....אתה יודע איפה יש?
N NoWords New member 4/11/05 #21 אני בת, קודם כל ../images/Emo13.gif והאמת שנדמה לי שלפני כמה זמן הבאתי לפה לינק לאתר שנותן להוריד כמה.. אם לא את כל ההופעות, אני אחפש את זה בארכיון הפורום.
אני בת, קודם כל ../images/Emo13.gif והאמת שנדמה לי שלפני כמה זמן הבאתי לפה לינק לאתר שנותן להוריד כמה.. אם לא את כל ההופעות, אני אחפש את זה בארכיון הפורום.
N NoWords New member 4/11/05 #22 מצאתי! הנה: http://media.alicia-keys.net אבל עדיין שווה לקנות את הדיסק!!
M Mrs Brightside New member 4/11/05 #24 ../images/Emo109.gifמנצל"שת../images/Emo3.gif אפשר קישור להורדה של הקליפ אנברייקבל? אבל לא הגרסה השנייה,אלא הגרסה שמראים בMTV Base כל הזמן,שיש קטעים מהאנפלאגד וכאלה תודה מראש
../images/Emo109.gifמנצל"שת../images/Emo3.gif אפשר קישור להורדה של הקליפ אנברייקבל? אבל לא הגרסה השנייה,אלא הגרסה שמראים בMTV Base כל הזמן,שיש קטעים מהאנפלאגד וכאלה תודה מראש
N NoWords New member 5/11/05 #28 אני אנסה להשיג לך משו ../images/Emo11.gif יש לי אותו, השאלה היא אם זה יעלה בYOUSENDIT או RAPIDSHARE וכאלה במשך הלילה כי בדר"כ זה לא , הממ מחר תבדקי כאן לתשובה ממני. P:
אני אנסה להשיג לך משו ../images/Emo11.gif יש לי אותו, השאלה היא אם זה יעלה בYOUSENDIT או RAPIDSHARE וכאלה במשך הלילה כי בדר"כ זה לא , הממ מחר תבדקי כאן לתשובה ממני. P: