הקומפורמיסט

הקומפורמיסט

כתבתי נכון?! שמעתי את השיר הרבה אבל משהוא- מישהוא יודע מזה קומפורמיסט? משהוא יכול לתת את מילות השיר? למשהוא בא להתפלסף עליו?

יושי ב

New member
הקומפורמיסט

זה אחד שלא נוח לו כל כך. למשל את מכירה את הכורסא - אמריקן קומפורט? אז זה אומר - נוחיות אמריקנית. ככה זה גם הקומפורמיסט.

the king 25983

New member
לא נכון!../images/Emo103.gif

קודם כל זה קונפורמיסט ולא קומפורמיסט. קונפורמיסט זה אחד שהוא הולך עם מה שכולם הולכים ובעצם אין לו כ"כ דעה אישית, כמו השורה: "חי כמו קנגורו בתוך הכיס". זה בכלל לא קשור לקונפורט שזה נוח באנגלית. לפי מילון אבן שושן: קונפורמיסט: "תואמן", אדם המתאים עצמו לחברה ופועל על פי מוסכמותיה. מילות השיר: סגרו את קולנוע פריז ומילאו אותו מלט שהבניין מעליו יהייה יותר יציב עכשיו ביום שישי משחק כדורגל זה טוב לרוץ עם חברים נזכר בשנות השמונים תמיד כשיש גשם כאילו שהיה חורף כל הזמן מה שבטוח שהייתי יילד ונורית אפשטיין הייתה יפה הקונפורמיסט, הקונפורמיסט לא מסתכל על הבסיס הקונפורמיסט, הקונפורמיסט חי כמו קנגורו בתוך הכיס סגרו אל קולנוע פריז ומילאו אותו מלט שהבניין מעליו יהייה יותר יציב... זה הכל, נראה לי, אני אישית לא כ"כ אוהב את השיר, אני מחשיב אותו כאחד הפחות מוצלחים של מוניקה אבל זו דעתי האישית

את טועה

הקונפורמיסט הוא שמרן ולא אחד שנגרר אחרי כולם... הקונפורמיסט הוא אחד שרואה את הכל רק בזוויות שלו ולא מוכן לנסות לראות את הדברים אחרת ולצאת מאותה שגרה שסובבת אותו כל חייו

the king 25983

New member
אני לא../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

קודם כל אני בן
אני משתגע איך שאנשים לא יודעים אנגלית כאן, לאו דווקא בפורום הזה... (מחשיבים את the king כבת...) אבל לא משנה כרגע... כמו שכבר אמרתי: לפי מילון אבן שושן קונפורמיסט זה: "תואמן", אדם המתאים עצמו לחברה ופועל על פי מוסכמותיה. לכן גם השורה "חיי כמו קנגורו בתוך הכיס" מאוד קשורה לשם של השיר. וזהו
אני יודע מה אני אומר, למדנו את זה לפני שבועיים בבי"ס בשיעור ספרות

רותמיקה

New member
אתכה צודק 100% וכן..

גם אני שמתי לב שמתייחסים אליך כבת... אנשים מוזרים.. אל תצפה הרבה ממישהי שהכינוי שלה זה פריקית שולטת או משהו כזה.. רגע אני יבדוק..

רותמיקה

New member
אה לא התבלבלתי זאת בכלל מישהי אחרת

אני התכוונתי לפריקית שרוטה או איך שלא קוראים לה..... מוניקה שולטים את מהפורום הכחול?

../images/Emo45.gif the king 25983 צודק ב-100%

או במילים פשוטות הרבה יותר- אחד שמתאים את עצמו למיינסטרים ולא מפתח אינדווידואליות

יושי ב

New member
מה פתאום! טיפשים!

זה קומפורמיסט! יש לי את הסינגל בבית. ויש שם גם מדבקה שאומרת: קומפורמיסט = אחד שנוח לו.

the king 25983

New member
בפעם המאה(והאחרונה):../images/Emo103.gif

אתה בעצמך אמרת קו<b>נ</b>פורמיסט כמה פעמים בפורום. הנה אחת, הנה פעם שנייה כנראה משהו במוח שלך השתבש מאז... כנס גם לכאן ותבדוק בעצמך. הנה גם כמה תמונות שתראה בעצמך

the king 25983

New member
ועוד, אחרון...../images/Emo103.gif

ובכלל, אם תעשה חיפוש בתפוז על המילה קומפורמיסט, כמו זה, תמצא רק בשרשור הזה...

the king 25983

New member
בקיצור...../images/Emo103.gif

אני רואה שההודעה הקודמת לא הלכה טוב... אז או שתאמין לי או שתעשה חיפוש בעצמך. בזה אני גמרתי את הויכוח. כמו שאתה רואה יש הרבה אנשים שמסכימים עם מה שאני אומר. אני לא מתכוון להתווכח יותר על זה

לא יפה!!!!

אני לא ממש הבנתי למה התכוונת אבל זה מאד "נחמד" ממך לשפוט אותי בגלל השם שהמצאתי לעצמי שאפילו לא דיברת איתי פעם אחת!!!!!!!!

רותמיקה

New member
הוא לא כזה מפריע אני פשוט..

שונאת וואנביז!!!! ובדרך כלל אנשים שאומרים שהם פריקים הם וואנביז! ואני שונאת אנשים כאלה! אם את רוצה תשאירי ככה את הכינוי שלך מי אני שיגיד לך להחליף!

למעלה