הנה החלפתי שם ואת יודעת למה הוא ככה, כי שמה זה פורום שאין לאף אחד משהו נגד אנשים שממציאים שם לעצמם באינטרנט, מה לעשות יש "וונביז" בעולם והם לא אשמים שהם רוצים להיות מישהו אחר, הנה בבקשה גם אני רציתי להיות "פריקית" ובלל אנשים כמוך לקח לי המון זמן להיות ככה ואנשים שונאים אותי בדם שלהם כי אני השתנתי ואני כבר לא כמוהם...אז...תסתמי את הפה שלך ועל תשנאי "וונביז" כי הם לא כמוך!!!!!!!!!!!
ים לריב עם כולם.., בואו נחזור להיות כמו שהיינו לפני כמה זמן.., לא רבנו בכלל אז דייייייייייייייייייייייייייייי, לנסוע על 180..... חי חי.. יאללה מעכשיו לא רבים.., ולזהו..., כולנו חברים וזהו ואפחד לא שונא אפחד מספיק אנשים.... נולד לי אחיין.!!
אני פשוט דיי נגד סטיגמות ואני ממש שונאת אנשים שהם רוצים להיות משהו שהם לא הוא.. פשוט תיהי עצמך.. אין בזה שום דבר רע! להפך ! הכי טוב להיות מי שאתה... ואני שונאת וואנביז וזה סיפור ארוך אז בשביל לקצר סיפור ממש ממש ארוך אני אתן לך לשמוע(לקרוא) רק חלק ממנו: בקיצור יש לי קבוצה של ילדות בשכבה (לרוני: שני ושות') שפשוט משנות את עצמן כל הזמן לפי ה'אופנה' דוגמא: פעם היה באופנה להיות פריקים אז הן התחילו ללבוש ציפי ללכת עם באגיז ללבוש שחור לשמוע אביב גפן ושות' אמממ הן גזרו חולצות התחילו לעשן(ואני לא מדברת על סיגריות.. כאילו הן עישנו ועדיין מעשנות סיגריות אבל היו מוערבים בזה גם סמים 'קלים') אממ מה עוד? הן עשו פירסינגים בכל מיני מקומות .. בעיקר בשפה באוזן למעלה ובגבה.. עכשיו באופנה להיות סטייליסטים והן פתאום הפסיקו ללבוש שחור וכאלה הן הפסיקו ללכת עם ציפי ועברו ל'קסטרו' 'לוצ'י' וכאלה... חולצות כאלה שרואים את הכתפיים(לא סטרפלס) צבעו את השער עם גוונים כאלה מוזרים עושות שבילים בצד שומעות טראקים וכאלה וזה ממש ממש ממש מציק כי כל פעם שיש אופנה חדשה ה'מנהיגה' שלהן משתנה אליה ולוקחת את כולן איתה... יש עוד מישהי שאני מכירה מנס ציונה שפשוט טוענת שהיאפריקית וזה ממש ממש ממש ממש ממש מציק!!!! ואני מנסה פשווט לחשוב שאת לא כמוהה למרות שלא ממש הולך לי.. אני פשוט שונאת אנשים שהם לא מה שהם וזהו! סליחה על המגילה.. רותם
אני מתנהגת כמו שהתנהתי כל החיים שלי פשוט עכשיו אני מתלבשת שונה ואני לא רציתי להיות מישהו אחר רציתי להיות מי שאני אוהבת להיות ומי שאני!!! אני מודה שהקטע אם הילדות מהבית ספר שלך הוא מעצבן ומתומטם אבל את צריכה לקבל את זה כי אם הן אוהבות להיות באופנה אז הן אלה שיחליטו את זה למרות שזה יכול להרוס להם הרבה בחיים , כמו הקטע אם הסמים והסיגריות, אבל זאת רק אשמתן ואת לא צריכה לשנא אותם בגלל זה כי הן היחידות שמפסידות מזה... אני מדברת מבית של ידיד שלי, ככה שהפרטים שלי הם של בן אז אל תתיחסו...
2- איזה תגובה לא היתי פה אבל אני חייבת להסכים שאני מקבלת את הפרוש המקסים של הקינג שלנו... ואגב אם חושבים על זה אפשר קומפורמיסט כמו נוח כי בעצם כל קקונפורמיסט הוא אחד שמתאים את עצמו- שעושה נוח לאחרים