"הקופסא" שוב כאן!

"הקופסא" שוב כאן! ../images/Emo135.gif

מצעד חדש עלה לאוויר עם 3 כניסות מעולות, פינה לשיפוטכם לוהטת במיוחד ושבוע נוסף של השירדות מצד וויל יאנג. לא תלכו לדרג?

P0ISON

New member
בריטני Did It Again...

כמה נפלא
אין מה לעשות אלא להודות בעובדה שבריטני מספר אחת בעולם!

VengaGirl

New member
בקשר לשילר ...

אני מוצא את זה קצת טיפשי להגיד ש Dancing With Loneliness היה השיר שפרץ אותם, כי זה היה השיר הכי פחות מצליח שלהם אי פעם! אחרי סדרה של כמה להיטים אחרים, ובכלל השיר מ-2001 לא מ-99 ... השיר שפרץ אותם היה Das Glockenspiel ב-1998, ובכלל למרות שהיה בו את קים סנדרס, זה היה שיר ממש איום לטעמי, והגיע לו להכשל! אבל בדר"כ כמו השיר הזה שילר הם פשוט ענקיים! זה שיתוף הפעולה השני שלהם עם פיטר הפנר (סולן להקת Wolfsheim שאפילו יותר טובים משילר לדעתי!) , אחרי הלהיט שלהם ביחד מ-2001 Dream Of You. אז קדימה כולם להצביע לשילר, כדאי מאוד שהם יהיו במצעד שבוע הבא!

א ו ח נ ה

New member
לא כתבתי שזה היה שיר הפריצה

Dancing With Loneliness אמנם היה הסינגל הכי פחות מצליח שלו בגרמניה (מקום 73), אך הוא היה הסינגל הראשון של Schiller ששוחרר מחוץ לשוק הגרמני לשאר אירופה כולל ישראל, ובכל מיקרה כעורך מוזיקלי זה היה הסינגל הראשון שלהם שנחשפתי אליו (ב-1998 עדיין כל עניין האינטרנט לא היה כזה מפותח). גם כל מה שהם שיחררו לפני כן לא יכול להיחשב בדיוק כ"להיטים", פרט לסינגל שיצא באמצע 2001, Dream of you, שגם כן שותף בו Heppne ושהגיע אל המקום ה-13 בגרמניה. לגבי I feel you כבר מיותר לציין מה אני חושב

ערן1987

New member
הצבעתי

יש סיכוי שהשיר הרשמי של יורו 2004,Forca של נלי פורטדו,ייכנס בקרוב לפינה לשיפוטנו?

necky

New member
המלצות...

תכניס את השיר של אטומיק קיטן SOMEONE LIKE ME ואת השיר של VS - CALL YOU SEXY

nofush

New member
וגם את השיר של...

mario winans- I dont wanna know... זה שיר חובה!!! כ"כ יפה, עניין של ימים עד שהוא יגיע למקום הראשון!

TheRasmus

New member
2 דברים להוסיף:

1. דחוף להכניס למצעד את Mario Winans (אז מה אם אתה לא אוהב אותו
) 2. השיר של O-Zone יוכתר לשיר המטופש של השנה רק אם השיר של Soul Control לא יצא בארץ.

P0ISON

New member
באמת איפה FDOML???

זה שיר כל כך ענק! שחבל שרק 99ESC מכבדת שיר כזה! אה..וגם רדיו ירושלים
גלגל"צ Wakie Wakie!!!! אני חייב לטוס להופעה שלהם! אני פשוט חולה על הלהקה הזאת!!!

TheRasmus

New member
השיר דווקא הצליח פה יפה..

היה בערך חודשיים והגיע למקום ה5. פשוט מה שהפליא אותי זה שהוא היה בשבוע שעבר מקום 6 והשבוע הוא עף!! כלומר ירידה של לפחות 15 שלבים..

P0ISON

New member
אני חייב להשיג את ה DVD שלהם

אבל מה לעשות שיש אותו רק בחו"ל...

Eero Rulez

New member
הוא ייצא כבר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה בטוח
.. אני חושבת שהוא בנתיים רק בהכנות לא
אבל אם אתה רוצה לראות הופעה, יש הופעה מדהימה בברלין. תהיה איתי בקשר או עם האמיול, חבל להפסיד את זה..

P0ISON

New member
ה DVD + סיבוב ההופעות שלהם!

אני לא חושב שזה בהופעה חייה, אבל קיים DVD של כל הקליפים שלהם. בטח יש גם ראיונות וכל זה... עכשיו הם בעיצומו של סיבוב הופעות. לפני 3 שבועות היו ביוון, ועכשיו הם מככבים בצרפת, גרמניה, איטליה ואפילו הונגריה...

P0ISON

New member
לפי האתר הרשמי שלהם, הסינגל הבא

שלהם יקרא Whatever

למעלה