"הקופסא" שוב כאן!

TheRasmus

New member
ואיפה הוא יצא?

בבריטניה ובצרפת הסינגל הבא ב100% הוא Guilty והם צילמו/מצלמים לו קליפ בארה"ב.

P0ISON

New member
הקליפ כבר יצא, הנה קישור

Guilty כבר יצא כקליפ (קישור לצפייה בקליפ למטה) Whatever ייצא בהמשך, אפשר לשמוע דגימה של השיר הזה באתר הרשמי של הראסמוס!

Eero Rulez

New member
ראיתי אותו כבר ../images/Emo3.gif

הוא חביב, אבל אובססית העורבים חייבת להפסק

Eero Rulez

New member
ואת Whatever

אפשר לשמוע באורך מלא בכל מקום שתומך בהורדת קבצים..

TheRasmus

New member
איזה קליפ מושקע! ../images/Emo45.gif

הלוואי שהבריטים יאהבו את זה. מצפה להם תחרות קשה מאוד באותו שבוע שהם ייכנסו. גם בריטני וגם אבריל לאבין נכנסים באותו שבוע!

TheRasmus

New member
האמת שעוד יש להם סיכוי..

אבריל נכנסה רק ל5 עם Don't Tell Me ועכשיו עם השיר הזה שלדעתי הוא פחות טוב היא תיכנס יותר נמוך. ושכחתי איך הולך השיר של בריטני.. שמעתי אותו כשיצא האלבום ומאז לא נגעתי בו..

britney4u

New member
ככה הולך השיר: חולה עליו../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

(ואני לא בטוח שהוא ייכנס לטופ 5 בכלל כי הבריטים ממש לא אוהבים שירים כאלה) Outrageous - When I move my body Outrageous - When I´m at a party Outrageous - In my sexy jeans Outrageous - When I´m on the scene Outrageous - My sex drive Outrageous - My shopping spree Outrageous - We´re on a world tour Outrageous - Just be a girl Sexy as I wanna be Got these fellas chasing me It´s about time I hit the streets All my girls still feeling me B girl ain´t lost the beat Jumped over drama And I landed on my feet Gotta keep going, no stopping me And if you don´t like it then Blah, blah, blah, blah, blah, blah Media over here Come through like a world premiere Trenchcoat and my underwear Let´s go with this freakshow וכו'... אה ודרך אגב קוראים לו Outrageous ובגלל שאר.קלי יצר אותו יכול להיות שהוא ייכנס לטופ 5 ואפילו לטופ 3 אבל ממש לא נראה לי בכל זאת...

ערן1987

New member
מה הקשר בגלל אר.קלי? הוא בטח

סה"כ הפיק אותו.. בכלל,לא כ"כ מתים עליו ב-UK

britney4u

New member
רואים שאתה לא יודע כלום...

רק שתדע שללא הגירסה המחודשת של Baby i love you של ג'ניפר לופז הסינגל לא היה נכנס לטופ 20, אבל רק בזכות אר.קלי הוא נכנס למקום השלישי במצעד הבריטי. ושאר הסינגלים של לופז מהאלבום לא הצליחו ממש.

ערן1987

New member
אני עוד לא מבין? באמת נראה לך

שבגללו השיר נכנס למקום ה-3? אז הוא הפיק את הגרסה החדשה של השיר,יופי.. זה אומר שבזכותו נכנס השיר למקום ה-3? לדעתי לא תראה את ההיסטוריה שלו במצעד הבריטי.. רק 2 סינגלים במקום ה-1 כשאחד מהם הוא שיר הנושא של ספייס ג'אם ואחד מהם רמיקס.. הכניסה הכי גבוהה של אלבום שלו(לא אוסף,אלבום)זה המקום ה-10.. אז נראה לך שזה באמת רק בגלל שהוא הפיק? לא,זה בגלל שהתוצאה הייתה טובה.. בטח לא בגלל שהוא עשה את זה

britney4u

New member
תגיד אתה רציני../images/Emo35.gif

הוא מאוד מוערך והוא זכה כמפיק הטוב ביותר לשנת 2003 כשהתחרו מולו עוד כ-100 מפיקים, וכן הגירסה המחודשת שלו לשיר של ג'יי-לו מאוד עזרה לשיר רק שתדע
ומה הקשר שהאלבום שלו נכנס רק למקום 10
הנה, האלבום של בריטני In The Zone נכנס למקום #14 והיא מכניסה שתי סיגלים למקום הראשון ברציפות, ועוד סינגל למקום השני. וגם כריסטינה מיליאן הכניסה אלבום למקום 21 (
) והסינגל שלה נכנס למקום #2, ויש עוד הרבה מאוד דוגמאות שאין לי כוח לפרט... בכל מקרה אמרתי שאולי בזכות אר.קלי והכל אולי זה יכניס אותו לטופ 5, אבל כבר אמרתי בהתחלה שאני לא חושב שהשיר ייכנס למקום גבוה בכלל
אז אל תשחק אותה מבין...

ערן1987

New member
יש הבדל בין סינגלים לאלבומים

האלבום של בריטני בקושי נמכר באנגליה אז זה למה הסינגלים נכנסים למקומות גבוהים,כנ"ל לגביי כריסטינה מיליאן.. במקרה של אוונאסאנס זה הפוך:האלבומים שלהם נמכרים חזק מאוד וזה למה הסינגלים שלהם(לפחות החדש)נכנסים למקומות חלשים אז הוא זכה,מה זה קשור שהוא זכה ושהוא מוערך? רוב האמנים המוערכים לא מוכרים בכלל באנגליה,אז מוערך או לא-מה שחשוב בעצם זה המכירות אז הגרסה החדשה עזרה.. זה לא אומר שרק בגלל שהוא עשה את זה זה נכנס למקום ה-3.. מה הקשר שאלבום שלו נכנס למקום 10? זה מראה שהוא לא מצליח כ"כ שם,וזה שאתה אומר שבגללו הסינגל נכנס למקום גבוה זה שטויות כי עובדה שהוא לא מצליח שם כ"כ נחכה ונראה לאן הסינגל ייכנס.. מקום גבוה או נמוך,בגלל אר.קלי המיקום לא ייקבע,זה מה שבטוח

britney4u

New member
תראה איך אתה סותר את עצמך../images/Emo6.gif

לא משנה... יש קשר שהוא מוערך ואין לי כוח עכשיו להיכנס לזה איתך כי אתה מוכיח הרבה פעמים שאתה טועה אז פשוט תשתוק... ואם לא אתה אז אני כי אני ממש לא מתכוון להיכנס לוויכוח...

ערן1987

New member
איפה בדיוק אני סותר את עצמי?

אין קשר בכלל שהוא מוערך.. יש רשימה עצומה של אמנים,מכאן ועד להודעה החדשה,שהם מוערכים אבל לא מוכרים אני בטוח שאנשים יראו שאר.קלי עבד על הסינגל הזה ויגידו "הוא עבד על זה! אני אקנה את זה עכשיו"

britney4u

New member
נכון, עקב שהוא זכה בכל כך הרבה

פרסים שנה שעברה על עריכה והפקה בתחום המוזיקה, זה יגרום לאנשים להתעניין בשיר וככה הרבה אנשים ישמעו אותו ולא קל שלא לאהבו אותו זה שיר קליט ויפה. אבל בכל זאת, אני עדיין לא חושב שהוא יצליח כמו קודמיו... היא הייתה צריכה ללכת על סינגון כמו של השיר "Breathe on me" (אם שמעת את האלבום)

ערן1987

New member
שמעתי את breath,שיר נחמד

בכל מקרה,אני לא חושב שפרסים מזיזים יותר מדי לבריטים.. לפחות לא כאלה שהם הגראמי ו/או הבריטס.. ואל תשכח-זה שנה שעברה

אמממ הסינגלים של ג'ניפר

הצליחו יפה מאוד בבריטניה וגם בכל מקום אחר! BABY I LOVE U היה נכנס גבוה גם בלי שום אר קלי, אוהבים את ג'ניפר בבריטניה והיא הגיעה למיקום הגבוהה הזה בזכות עצמה! חוצמזה, יש לג'ניפר שיר חדש- ON THE FLOOR

למעלה