~הקורבן השבועי
~

dandiT

New member
~הקורבן השבועי../images/Emo190.gif~

אני לא מאמינה ששכחתי גם שבוע שעבר וגם אתמול
בקיצר שלום
הקורבן השבועי הפעם באיחור קליל של שבוע ויום
אז הקורבן לשבוע... [שהיה אמור להיות שבוע שעבר><] הוא.... גמבה חמודה מאודD: אם לא טעיתי בכינויXP יאללה אל תייבשו

dandiT

New member
שאלון התחלתי../images/Emo9.gif

שם: גיל: מין: עיר: להקות אהובות: ומה קורה?:

מתחילה

שם: ר גיל: לא אומרת מין: נקבה עיר: ליד ב"ש להקות אהובות: פלסיבו, סקס פיסטולס, דפש מוד, ג'אם, סמיטס, ליברטינז, סוויד וכו. ומה קורה?: עייפים

sha na na revol

New member
שאלות

האם את באמת חמודה מאוד
את מי את אוהבת יותר, יהודה סעדו או סקעת או גבסו
... מה הדבר האחרון שקנית
... האם יש לך מסטיק בתיק
... האם את בכלל אוהבת גמבה
....

עונה

האם את באמת חמודה מאוד? . אם אני לא עצבנית אני חושבת שכן את מי את אוהבת יותר, יהודה סעדו או סקעת או גבסו... את סעדו, הייתי בעדו כל העונה. מה הדבר האחרון שקנית... מתנות לחברים ולאחותי האם יש לך מסטיק בתיק... לא, אני שונאת מסטיקים האם את בכלל אוהבת גמבה.... שונאת, אני אוהבת פלפל ירוק מאד..

Rose131

New member
מפורום סקריםשאלונים וכזה^^

תאריך לידה: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? D::

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifהיי לך../images/Emo9.gif

~נגנב באלגנטיות מפורום סקרים ושאלונים~ לא קראתי א תכולו אז אני מתנצלת מראש אם יש שאלות לא ראויות
נתחיל[: שעת התחלה: מה עדיף? 1. גבר שעיר או חלק? 2. פנים יפות או גוף יפה? 3. חכם או יפה? 4. ספר או סרט? 5. רעש או שקט? 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? 8. רומנטי או שרמנטי? 9.פרח אחד או זר פרחים? 10. הרבה לישון או כמעט ולא? 11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? 14. שעווה או גילוח? 15. ריצה או הליכה? 16. חום או קור? 17. דוש או אמבטיה? 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? 19. קיץ או חורף? 18 בעד/נגד 1. הומואים/לסביות? 2. סקס בשירותים? 3. קשר בשלט רחוק? 4. יום האהבה/ולנטיינס? 5. לחגוג סילבסטר? 6. צמחונות? 7. מותגים? 8. כפכפי אצבע? 9. שיחות מלב אל לב? 10. הפגנת אהבה בציבור? 11. טלפוניים סלולריים? 12. סקס לפני החתונה? 13. סמים? 14. שתיה ונהיגה? 15. עישון בקרב בני נוער? 16. שלטון דמוקרטי? 17. סקס במקומות ציבוריים? 18. אורגיות? 17 האם אי פעם? 1. נסית סמים? 2. עישנת סיגריה? 3. השתכרת? 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? 5. היה לך סטוץ? 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? 8. כססת ציפורניים? 9. התנשקת עם בת? 10. בכית על בן? 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? 13. הפסקת ספר באמצע? 14. התפטרת מהעבודה? 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה? 16. שברת אחת מהגפיים? 17. אכלת גולאש? 16 כמה פעמים? 1. היית מאוהבת? 2. נשבר לך הלב? 3. היית בבית חולים? 4. התחרטת על דבר שעשית? 5. בכית בגלל ביצפר? 6. בילית בלילות לבנים? 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? 9. קיבלתי זימונים מהצבא? 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? 11. באת לא מוכנה למבחן והצחלת? 12. נכשלת בבגרות? 13. נהרס לך הפלאפון? 14. איבדת מפתחות לבית? 15. ברחת מהבית? 16. טסת לחו"ל? 15 מידע כללי 1. שם: 2. תאריך לידה: 3. עיר מגורים: 4. בית ספר: 5. צבע שיער? 6. צבע עיניים? 7. גובה? 8. משקפיים? 9. הורים נשואים או גרושים? 10. רווקה/חבר? 11. תלמידה טובה? 12. רגישה? 13. סטרייטית/דו/לסבית? 14. בתולה? 15. ביישנית? 14 האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון? 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? 4.הנשיקה האחרונה? 5. החיבוק האחרון? 6. הספר האחרון? 7.הסרט האחרון? 8. החבר האחרון שראית? 9. הנסיעה האחרונה באוטו? 10. המבחן האחרון? 11. הדבר האחרון שקנית? 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 13. השיר האחרון ששמעת? 14. הדבר האחרון שלבשת? 13 הדברים הרעים שקרו 1. שברת רגל? 2. פתחת את הראש? 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? 4. עברת ניתוח? 5. שברת מראה? 6. היית בפיגוע טרור? 7. ראית מישהו נהרג? 8. גילית ששיקרו לך? 9. בגדו באמונך? 10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? 11. הלכת מכות? 12. כמעט טבעת? 13. כרתו לך איבר? 12 הראשונים 1. הנשיקה הראשונה? 2. האהבה הראשונה? 3. הצו הראשון? 4. הדייט הראשון? 5. הפעם הראשונה בחו"ל? 6. הטסט הראשון? 7. הבגרות הראשונה? 8. למעשנות, החפיסה הראשונה? 9. המילה הראשונה? 10. האכזבה הראשונה? 11. שברון הלב הראשון? 12. ההתאהבות הראשונה? 11 החבר הכי: 1. החבר הכי מוזר? 2. החבר שאת מכירה הכי מעט זמן? 3. החבר הכי שקט? 4. החבר הכי עצבני? 5. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 7. החבר הכי קשוב? 8. מכיר אותך הכי טוב? 9. החבר הכי עצלן? 10. החבר הכי רגשן? 11. החבר הכי חכם? 10 המכות!!!! 1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח? 2. שעירות יתר? 3. שיער קשה לטיפול (על הראש)? 4. כפות רגליים גדולות מדי? 5. ציצי קטן? 6. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? 7. אקנה? 8. עור רגיש? 9. גשר? 10. אלרגיות? 9 התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? 5. גנבת מחנות? 6. פרצת למקום כלשהו? 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? 8 עובדות: 1. התחביבים שלך? 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? 3. הספר האהוב עלייך? 4. חנות הבגדים האהובה עליך? 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? 6. חברת התיקים האהובה עלייך? 7. הסרט האהוב עליך? 8. המשקה האהוב עליך? 7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? 2. הנעליים שהכי קורובות אלייך? 3. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? 5. הספר הכי קרוב? 6. החלון פתוח או סגור? 7. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? 6 תכונות שאת לא סובלת בבנאדם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 1. 2. 3. 4. 5. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 1. 2. 3. 4. שלוש הרגלים: 1. 2. 3. שתי תכונות שאת אוהבת בעצמך? 1. 2. מוטו אחד לחיים? שעת סיום:

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifהייXD

מה נשמע? איך קוראים לך? את אוהבת את השם שלך? מהי הלהקה האהובה עלייך? והשיר האהוב עלייך? מהו השיר האחרון ששמעת? - דהיוזד או MCR? הביטלס או קווין? רוק או מטאל? אדום או כחול? שסק או דובדבן? אפרסק או אבטיח? קיץ או חורף? סרט-אימה או קומדיה? באס או תופים? - יומטוב, וסליחה על השאלות המשעממות. אני לא מקורית היום.

הייייי

מה נשמע? חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איך קוראים לך? רביד את אוהבת את השם שלך? מאד, פעם ממש לא מהי הלהקה האהובה עלייך? פלסיבו והסקס פיסטולס והשיר האהוב עלייך? צ'רי ליפס של גארבג' מהו השיר האחרון ששמעת? סיק סיק סיק בערוץ - דהיוזד או MCR? שתיהן לא ממש הביטלס או קווין? שתיהן ממש לא רוק או מטאל? רוק אדום או כחול? כחול שסק או דובדבן? שסק אפרסק או אבטיח? אבטיח קיץ או חורף? חורף סרט-אימה או קומדיה? זה מפחיד וזה לרוב דביק, אני אלך על דרמה באס או תופים? תופים

lestatgirl

New member
ואז הולכת לבנק ומתחזה אליו?

אפעם לא הבנתי תקטע של בקשת חתימות..[בגללת זה אני מוצאת תצמי בוהה בכוכבי רוק במבט מוזר אחרי שהם מצטטים לי שירה ומציירים לי ציורים בגלל שביקשתי מהם "סאמת'ינג מינינגפול" אני שמה כסף שמאט ירשום לי איזה נוסחאות במתמטיקה ופיטר יקיז דם מאיפשהו..]

נתת לי רעיון!

בטח יש לו יותר ג'ובות מלי...אבל בעיניין החתימה את צודקת: זה מטופש, חסר תועלת וילדותי. אם כי אני מודה שיש לי חתימה שלו שחברה השיגה לי, וזה מונח לי במגירת הגרביים כבר כמעט 4 שנים.

new art riot

New member
ובכן

האם את באמת גמבה? מה הסמיילי האהוב עלייך? את יכולה להמליץ לי על משחק קופסה? את אמא, נכון? האם הילדים שלך מודעים לכך שאת מגניבה? מה הסרט האחרון שראית והאם אהבת? איפה היית רוצה להיות עכשיו? מה את אוהבת בפורום? מה את לא אוהבת בפורום? יש שיר שאת ממש שונאת? נגמרו לי השאלות.

עונה

האם את באמת גמבה? אכן, אבל אני לא חמודה. מה הסמיילי האהוב עלייך?
את יכולה להמליץ לי על משחק קופסה? סטריפ פוקר את אמא, נכון? כן, איך ידעת? האם הילדים שלך מודעים לכך שאת מגניבה? אם אני לא עצבנית אז כן... מה הסרט האחרון שראית והאם אהבת? סרט כחול שראיתי בפלייבוי (ערוץ 81). היה נחמד מאד, אין לי מושג מי פיצח את הקוד ביס מקס והזמין את הערוץ הזה לכל הלילה, אבל הוא גדול. איפה היית רוצה להיות עכשיו? באנטרטיקה עם הבסיסט של פלסיבו מה את אוהבת בפורום? הפורום היחיד בו יודעים מי הלהקות הכי מגניבות ונורמליות. מה את לא אוהבת בפורום? אף פעם לא הבנתי שיש אוף טופיק למה רושמים שמות של שירים ולהקות, ושכל כך הרבה מתייחסית לכמיכלס ולמיוז, שאת שתיהן אני לא ממש אוהבת. יש שיר שאת ממש שונאת? whats going on - 4 non blonds- חרא של שיר, אם מישהו מכיר

litaf1

New member
אזז

מצטערת אם השאלות כבר הופיעו.. מה קורה? יש משו חדש? בת כמה את? יש לך עבודה? איך הלימודים? מה את הולכת לעשות בחופש? האם יש לך תוכניות לעתיד.. אם כן מהם? האם יש לך בלוג? פורום? LAST FM? מסנג'ר? איסיקיו? האם את מאמינה בחייזרים? האם יש לך פוביות? מהן? השלימי: החיים הם כמו_____ מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת? בכית? קנית משהו לעצמך? מה את שומעת עכשיו? מה הדבר האחרון שאכלת? האם תכננת לעצמך משהו היום? מהי מוזיקה בעינייך? מה סוג המוזיקה האהובה עלייך? האם חשבת להקים להקה? האם את מכורה למחשב? מי הלהקה האהובה עלייך? אממממ זהו בינתיים. תהני
זה היה כיף! חחחח

למעלה