גמבה חמודה מאד
New member
היי ועונה
מה קורה? עייפה ועצבנית יש משו חדש? מממממממממ...קיבלתי....זה חדש מספיק? בת כמה את? לא אומרת יש לך עבודה? לא כרגע
איך הלימודים? מזמן עברתי. מה את הולכת לעשות בחופש? לטפס על הקירות עם הילדים ולטוס לטורקיה ולעבור דירה האם יש לך תוכניות לעתיד.. אם כן מהם? לשפץ בית האם יש לך בלוג? היה וסגרתי כי זה התחיל לצ'עמם פורום? עוד לא. LAST FM? מה זה אפ אם? מסנג'ר? אין איסיקיו? אין אין האם את מאמינה בחייזרים? ממש לא האם יש לך פוביות? מהן? עכברים, ג'וקים ושאר ברחשים השלימי: החיים הם כמו_____ וואו....אין לי משהו חכם לענות, לפעמים נפלאים לפעמים זוועה. מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת? היום, אני כל יום צוחקת, עכשיו אני עצבנית בכית? גם היום, מישהו אמר לי משהו שעיצבן אותי קנית משהו לעצמך? אתמול קניתי לי סרטים לשיער מה את שומעת עכשיו? כוכב נולד ברקע, הקלטה מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל תירס האם תכננת לעצמך משהו היום? לאכול פחות. לא עזר מהי מוזיקה בעינייך? כייף, הירגעות. מה סוג המוזיקה האהובה עלייך? רוק אלטרנטיבי, גל חדש (ישן), קצת דאנס האם חשבת להקים להקה? עם הקול שלי? האם את מכורה למחשב? בהחלט, הרבה שנים מי הלהקה האהובה עלייך? סקס פיטולס כרגע
מה קורה? עייפה ועצבנית יש משו חדש? מממממממממ...קיבלתי....זה חדש מספיק? בת כמה את? לא אומרת יש לך עבודה? לא כרגע