יאייי עוד שאלות ^^../images/Emo185.gif
החבר הכי אהוב עליך ממקפליי?
דני
הסינגל שאת הכי מתחברת אליו?
זה קשה...אמממ Bubble wrap איזה שיר נוכל להקדיש לך מכלל השירים שלהם?
נמנמ אתן, בנות? בגלל שאני מתה עליו ואני לגמרי אשתגע שאני אשמע אותו - Please Please איזה קליפ הוא הכי הכי?
Star girl דני כ"כ
שמה
הוא והמבטא הבריטי שלו
ודאגי חוטף מכות כרגיל
אם אין ברירה, מה תעדיפי לקבל - את המקלות של הארי או את אחד המפרטים?
אממממ מפרטים, כי אני אשתמש בהם! הידעת כי שלוש כתבות שלהם תלויות על החלון הגדול שלי בחדר.. וגם שני פוסטרים שלהם? [פעם ממש אהבתי אותם]
לי יש רק פוסטר, שער של ראש 1 מרביעי האחרון, כתבה קטנה מהחופש הגדול על UMBRELLA, והכתבה שהייתה עליהם ברביעי האחרון, שזה 4 דפים וחתכתי את זה לקטעים
אם תפגשי אותם, מה יהיה הדבר הראשון שתאמרי?
"Oh.My Gosh" O_O ולמשהו קצת אחר... שמלה או חצאית?
חצאית שישי או שבת?
שישי
וואו.. את יודעת כשכהייתי בת 6 בערך, דרכתי על דבורה והתנפחה לי הרגל בצורה מטורפת בגלל העקיצה?
יש תמונה?D: את מכירה את השיר? gone forever של three days grace?
לא
אם לא אז תתני לו השמעה.. הוא מדהים
אוקי דוקי
מהו הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו אצל המין השני?
שיער
או אף. יש לי אובססיה מטורפת לשיער ואף אם יכולת לשחק בסרט [שכבר צולם וראית אותו] איזה סרט היית בוחרת איזו דמות היית משחקת?
אמממ וואו זה שאלה ממש טובה!אני חושבת שאת זאתי מהיומן שדי ברח לי השם שלה. סרט מדהים! דמות דיסני אהובה?
אחת!?!??! יש יותר מידי
אני יכולה להגיד מכל סרט? נו טוב. מי שואל אותך! אני הקורבן פה! מסינדרלה - העכברושים, השמן והרזה מסיפור הממלכה הקסומה- את הצב D: והמכשפה הקטנה המכוערת היא קורעת! מפיטר פן - את התאומים ופיטר פן עצמו, כמובן. חתיך.
אצבעונית - כמעט את כולם!!! אפילו את הצרצר! מולאן - את מוז'ו ו-3 הלוחמים. ואם אני אזכר בעוד אני אגיד לך
מסעדה אהובה?
ג'ירף סקיני או לא?
לא ברד או אייס קפה? [טוב זה דיי ברור לא? ]
אייסקפה!!
דילמה רצינית שעמדת בפניה לאחרונה?
מה לעאזל אני כותבת בשאלה 2.ה בבחינה במתמטיקה?! נכשלת במשהו השנה?
איפה להתחיל?XD מוטו שאת הולכת איתו?
הוא משתנה עם הזמן מחכה לרישיון?
מאוד! ו.. לסיום.. P=
כבר סיימנו?:-O מה אפשר לאחל לך לשבוע הקרוב?
שאני ארזה לפחות 2 קילו ^^ cya soon
love ya