הקורבן השבועי!

helush716

New member
אחלה :)

כן גם אני לומדת את זה.. [מן הסתם
] קצת משעמם.. אבל.. סביר

Maddie

New member
צ'לומות../images/Emo3.gif../images/Emo185.gif

קודם כל הי.... אני אביב
היי
נעימאוד - נוי מה הצבע האהוב עלייך? שחור, כחול-כהה אקססוריז מועדף? חגורות O_O באיזה צבע החדר שלך?אדום שחור לבן שיעור מועדף בבית ספר?מדע
ואנגלית ספר אהוב?הנעלמים סרט?סרטי דיסני, היומן, הטיטאניק סידרה?איש משפחה, בניחוש חוקר, הלוחשת לרוחות תמליצי לי על שיר ממש ממש טוב ואני מבטיחה לשמוע....אוקיי D: אם את לא מכירה Arctic monkeys- When the sun goes down כמה זמן את בפורום?בערך חצי שנה. מהחופש הגדול משהו כזה. היית כבר בהופעה של ביט?לא O.O *פאפי פייס* נכון תחתונים עם ציורים של דיסני וכל מיני דמויות זה אחד ה-דברים?אהא
באה לרוק"צ?יש מצב, אם אני אסיים את ההופעות שלי מוקדם >< בומבמלה?בומב-מה? נכון ששיעורי היסטוריה גורמים לך לרצות להתאבד? או להיכנס לשינה עמוקה? יש לי מבחן ואני צריכה ללמוד.... באסה.
בהצלחה!!! אני שונאת היסטוריה! אני מעדיפה אזרחות! פאקינג אזרחות! אמאמאמאמ איך את אוהבת לסדר את השיער?תלוי. לפעמים קליפס, לפעמים פזור, לפעמים כובע ופזור ולפעמים קוקו. חברת נעליים מועדפת?נייייייייקקקקקקקקקייייייייייייייי
הנעליים האהובות עלייך?וואו זה קשה! יש לי הרבה נייקי אהובות
כמה זוגות נעליים יש לך?זו שאלה ששואלים אותי מכיתה ו' ואני עדיין לא יודעת לענות עליה! יאללה מותק... להית'להית'!!! בהצלחה במבחן בהיסטוריה!
היה נעים להכיר D:גם לי

oFka7

New member
נוייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif$#^#@../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

מה שלומךךךךךךךךךךך? איך היה היום??????????????? מה שלום הרוסים??????????? מה עושים ביום שישי????????????????????? הולכים לפגוש את דודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני רוצה חבר מפורסםםםםםםםםםםםםם מחר אני בג'רוזלםםםםםםםםםםםםםםםםם טוב ביייייייייייייייייייייייייייי
איזה שווים אומגאומג

Maddie

New member
אממממגגגגג דאגי דני../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

מה שלומךךךךךךךךךךך?
הכל מעוללללללה מה איתך?^^ איך היה היום???????????????
קיבלתי 85 במתמטיקה !~#@$&*#@) מה שלום הרוסים???????????
מצויין מה עושים ביום שישי?????????????????????
את באה ליקנעם בשישי D: הולכים לפגוש את דודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
הוא בא לפגוש אותנו!
ס'ההההההההה אני רוצה חבר מפורסםםםםםםםםםםםםם
אני רוצה דני
מחר אני בג'רוזלםםםםםםםםםםםםםםםםם
כלבה
ביייבייי LOL

helush716

New member
נוי, יכול להיות שכתבת מכתב לראש1

והוא מופיע בעיתון היום?

Maddie