~הקורבן השובעי
~

dandiT

New member
~הקורבן השובעי../images/Emo190.gif~

היום יום רביעי נכון?
אז הינה שוב הקורבן השבועי
אני שוב מזכירה שמי שלא רושם שאלון לא יכול להיות הקורבן בשבוע הבא... אז תרשמו שאלונים!!!!11 כי זה מגניב ^_^ ד"א שבוע שעבר שחכתי ת'תמונה XP והקורבן השובע הוא... oshriti123 שאני מניחה שקוראים לה אושרית D: נכון?
יאללה להציףףף!@# DD:

dandiT

New member
שאלון התחלתי../images/Emo9.gif

שם: גיל: בן\בת: עיר: להקות אהובות: ומה קורה?:

oshriti123

New member
יאייי מתחילה[:

שם: אושרית גיל: 15 בן\בת: בת
עיר: חיפה להקות אהובות: לוסטפרופטס
, דה יוזד, TBS, 30STM, מיוז ומה קורה?: אני קורא D:

Rose131

New member
*קרדיט לפורום סקרים ושאלונים*

מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תהניXDDDDD

oshriti123

New member
הו. ארוך|:

מהו שמך המלא? אושרית[ישלי דה ז'ה וו] תאריך לידה: 16.1.92 מקום מגורים: חיפה כמה אחים/אחיות? אח אחד [ואם מישהו נמצא כאן בפורום היאבקות בתפוז במקרה, 200% שהוא מכיר אותו. שי מילר.] גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם אבא צבע עיניים? חום בהייייר צבע שיער? חום דבש או משהו כזה >< משקל: טרילילי גובה: מטר שישים ומשהו מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כרגע לא, ממש רוצה על תופים אבל יודעת שזה לא יקרה אז... יש מצב שאני אתחיל גיטרה[: לא מאוחר מדי עדיין להתחיל, נכון? על מה היית רוצה לנגן? תופיםXD אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מאת'יו בלאמי. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין אבל רוצה. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין אבל בקרוב עושה סיידליפ. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כיתה ו'. XD ניסית להתאבד פעם? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. העדפה מינית: איאן[: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא יודעת>< עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? >< האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין לא היו לי מגמות.. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? הו. החלום שלי להיות גיטריסט/מתופף בלהקהXD.ולהקה של 4 אנשים[לא יודעת למה זה חשוב]. לא כ"כ מקורי אני יודעת, אבל הייתי עושה הכל בשביל חיים כמו של לוסטפרופטס או דה יוזד וכו'... ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? המ לא יודעת.. כל דבר שאפשר לעשות באנגליה
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? עומדת בצומת?
מה מתנגן עכשיו? The Automatic - Roul עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אם אתם מתכוונים במסנג'ר/אייסיקיו-0, אם לא אז רק עם אבא.. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? חוץ מהפיירפוקס-שתי חלונות של מייקמפיוטר ו-ווינאמפP: ישנת טוב אתמול? חוץ מהקטע שהייתי צריכה לקום, כן[: תישן טוב הלילה? נראלי שלא): מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית >< תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התנשאות..אוח>< התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אם הבנתי נכון את השאלה אז אנגליה. כל פעם שרע לי כאן אני חושבת על זה שייום אחד אני אגור שם וזה משמח אותי[: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בדיוק כתבתי, אנגליה3> מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום חח אכלת? לפני 20 דקות XD התנשקת? ממ לא זוכרת התאהבת? השנה D: נשבר לך הלב? נמ אם אני אתחיל לדבר על דברים כאלה אני אשמע כמו אימו מעצבנת ומפגרת אז שקט. צחקת? לפני חמש דקות D: בכית?אתמול. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול. [: מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול. [: חיבקת מישהו/י? אתמול XD עישנת? בגילגול הקודם. שתית משקה אלכוהולי? ממ לפני חודש אולי.. השתכרת? אף פעם לא יצא לי באמת ממש להיתשכר.. שכבת עם מישהו/י? אף פעם. היית במועדון? מזמן וואו אני שונאת מועדונים XD לבשת חצאית? מזמן קנית בגד? לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול? הקדישו לך שיר? אם זה שחברה שלי שמה שיר של לוסטפרופטס בפלאפון ואמרה שזה בשבילי נחשב, שבוע שעבר P: שיפרו לך את המצברוח? היום.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא שלי.. חשבת עליו? בגלל כל השאלות באיזור הקודם> חברה שלי. התקשרת אליו? אח שלי. התקשר אלייך? חברה אחרת פגע בך? חברה של אח שלי
שימח אותך? אבא שלי כי הוא אמר לי שאני שומעת מוזיקה טובה D: היום: באיזו שעה התעוררת? האמת שהתעוררתי פעמיים.. בבוקר בשבע ורבע וכשחזרתי מהבית ספר נרדמתי לאיזה שעה וקמתי ברבע ל-3. מה/מי העיר אותך? בפעם הראשונה אבא שלי ובפעם השנייה טלפון מאח שלי XD מה היה הדבר הראשון שאמרת? בפעם הראשונה "וואאאאייי מאוחר" ובפעם השניה... אמ... "הלו?" XD מה היה הדבר הראשון ששמעת? בפעם הראשונה "אושריתתתת!!!11 קומי!!11 שמונה וחצי!!!!!!!111" אמ. כן. אבא שלי אוהב להגזים. XD ובשנייה את איאן! כי הוא הצלצול שלי
מה היה השיר הראשון ששמעת? אממ בטח משהו ברדיו שאני לא זוכרת.. מה אכלת? פיתה דרוזית [היה לנו יום של"ח] איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "פאאאאק איך אנחנו אמורות לבנות את האוהל הזה" מיקום כרגע: בית? להקה אהובה: לוסטפרופטס
איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית: איאן.[כ"כ מפתיעXD] הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: חח לא זוכרתP: את חושבת שאת יפה? לא, הדבר היחיד שאני אוהבת בי זה השיער>< את חושבת שאת צבועה? לצערי כן.. את חושבת שאת קנאית? הוווווו אין לכם מושג כמה. את חושבת שאת קרצייה? כן טוב אני יכולה להיות
את חושבת שאת עקשנית? תלוי במה, רק אם משוה באמת חשוב לי אני אתעקש עליו.. את אוהבת את עצמך? לפעמים.. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? לא הייתי רוצה לגור בארץ. אבל אם אל הייתה לי ברירה, הייתי נשארת בחיפה.. יש לך פלאפון? אה-הא. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין לי שיחות יוצאות
איזה צלצול יש לך? כרגע אבריבאדי סקרימינג של לוסטפרופטס בגלל שהוא ממש חזק והשיר מתחיל ישר.. הקול הכי יפה ששמעת? לענות או שאתם יודעים מה אני הולכת להגיד?
[אהמאיאןאהמלאאמרתיכלום] איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של לוסטפרופטס P: ושומר מסך? האמת שגם של לוסטפרוםטס XD שהם מצטיירים כזה.

oshriti123

New member
פארט2

מה השיר ש... אוי, תסלחו לי שאני אל אענה על האיזור הזה, זה אחד הדברים שאני הכי שונאת לעשות >< מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן. אם כן, כמה זמן? איזה שנה.. ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? בערך? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? המ לא משנה.. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מתאכזבת קשות... האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? המ לא. אבל לא הייתה לי בעיה אם איאן היה עושה את זה XDDDD (א..ש..ל..י..ו..ת] זוגיות: נמ סלחו לי שאני לא אענה גם על זה ^^" אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? מצטערת ששיעממתי אתכם): הודגש באמצעות מדגישומטיק

Djerry

New member
שלום!

גלידה או קרטיב? סרט אהוב? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? ממליצה? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? את תלכי להופעה שאולי תהיה של מיוז?

oshriti123

New member
היי!!1

גלידה או קרטיב? גלידה. 3> סרט אהוב? מה נשים רוצות P: מה הסרט האחרון שראית? וואו אני לא זוכרת
נראה לי שרקוויאם לחלום... לא אבל זה היה מזמן
יש מצב שלא ראית סרטים איזה חודש? טוב יכול להיות. המ
אהבת? כן למרות שהדיסק השני לא עבד אז לא ראיתי את הסוף עד עכשיו. >< אולי מישהו יספר לי מה קרה? נראה לי שראיתי בערך עד הקטע שהוא מגלה שאמא שלו התמכרה לכדורים... ממליצה? יאפ, למרות שאני לא חושבת שמישהו כאן לא ראה אותו. שחקן אהוב? אדם סנדלר
שחקנית אהובה? ג'ניפר אניסטון, אני מניחה את תלכי להופעה שאולי תהיה של מיוז? אני כ"כ כ"כ כ"כ מקווה

CitizenErased

New member
...

למה את חושבת שאני אוהבת את MCR? לא ירדתי עליהם מספיק? כי אם לא אז אני אמשיך

oshriti123

New member
את יכולה להמשיך בכל מקרה P:

ממ לא יודעת, כי אמרו כאן
וחשבתי שזה שפגשת אותם גרם לך לפחות לחבב אותם או משהו.. מה, לא?

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifאבל למה השובעי כל הזמן?../images/Emo12.gif

מיאו. היוששששששש. מה נשמע? את אוהבת את החיים? את אוהבת קרמבו? ובצפר? ואת המורה שלך להסטוריה?D:: באיזו כיתה את? נכון שפינגווינים זה חמוד?^^ מהו המשקה האהוב עלייך? והמאכל? את קונה דיסקים? כמה דיסקים יש לך? את אוהבת במבה? יש לך אחים קטנים? את אוהבת תינוקות?^________^ אין לי שאלות. ביי

oshriti123

New member
כי אני שבעה ../images/Emo12.gif

ככה כותבים שבעה? >< מיאו. קוואה. היוששששששש. הייוססססססססססססססס מה נשמע? הכל נחמד. ^^ את אוהבת את החיים? כשהם נחמדים, כן.. את אוהבת קרמבו? יאמ כן. לא אכלתי בכלל השנה
ובצפר? לפעמים? בעיקר בהפסקות. ואת המורה שלך להסטוריה?D:: כן כי היא המחנכת שלי אבל אני אוהבת אותה רק בשיעורי חברה XD באיזו כיתה את? ט'[שוב דהז'וו] נכון שפינגווינים זה חמוד?^^ כשהם נראים ככה>> כןD: מהו המשקה האהוב עלייך? ספרייט למרות שבכלל לא יוצא לי לשתות. ותות בנה למרות שכנ"ל. והמאכל? פיצה את קונה דיסקים? האמת שבדר"כ לא ממש... אבל אני מתכננת לקנות את הראשון של לוסטפרופטס, כבר הזמנתי. אבל לא בטוח שהוא יגיע >< זה פשוט המזל שלי, עד שאני רוצה לקנות דיסק מקורי.. זה דיסק מ2001 של להקה שלא מכירים כ"כ בישראל אז קשה להשיג.. כמה דיסקים יש לך? נמ תלוי לאיזה סוג של דיסקים את מתכוונת.. כי אם מקוריים אז אמ, יש לי... כן. זה לא שאני לא קונה כי אני מתקמצנת ואני אוהבת לרמות להקות ): פשוט אין תקציב... את אוהבת במבה? כן
יש לך אחים קטנים? נואפ את אוהבת תינוקות?^________^ כן, לפעמים ^^. האמת שכולם נראים לי אותו דבר... אין לי שאלות. ביי ביוששששששששששששששששששששששש XD הודגש באמצעות מדגישומטיק

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif D:

מה היית עושה לאיאן ווטקינס אם היית פוגשת אותו ברחוב?

oshriti123

New member
הו זה לא כ"כ לפורום, ימחקו לי את ההודעה.^^

D: אבל בגרסא הקצת יותר רצינית, אז קודם כל, הייתי מבקשת ממישהו שיצבוט אותי.. אם זה כאב האמת שאני חושבת שהייתי מתחילה לרעוד או משהו, כמה פאניגירלי שזה נשמע אבל כן.. וסביר להניח שאלא אם יש איתי מישהו שיודע לדבר אנגלית טוב לא הייתי מדברת איתו כי אני יודעת שהייתי עושה לעצמי פאדיחות כי לא הייתי מצליחה להוציא מילה. ולא הייתי רוצה שהוא יזכור אותי בתור "המשוגעת מישראל שלא הצליחה לדבר" או משהו כזה
אבל בטח הייתי עוקבת אחריו XD אוווף אני יודעת שציפית לתשובה כמו "אונסת אותו" וקיבלת חפירה חח אבל הייתי חייבת לענות ברצינות XD אבל טובנו, גם אונסת אותו ^^"

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחחחחחח

אם אני קפאתי שדיברתי עם דה אנאמי.. שהם לא להקה כלכך כלכך מפורסמת וגדולה ואהובה עלי כמו לוסטפרופטס.. אממ.. אז כנראה אני הייתי מתעלפת XDD כמו בהופעה!! חחחחחחחח עוד מצחיק אותי שאשכרה נפלתי על אח שלי והייתה לי סחרחורת ברגע שהמסך עלה וראו את לוסטפרופטס! פאק. אני עוד לא קולטת שראיתי אותם!!!
רציני. אני חושבת על זה עכשיו. "זה אמיתי?? באמת ראיתי הופעה של לוסטפרופטס?!?!"

LIly845

Well-known member
קרדיט לפורום סקרים ושאלונים

אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: תעשי אגרוף, הוא גדול או קטן? את יודעת שזה מעיד על גודל הלב? אכפת לך מזה? למה? בכמה כסף את מוכרת את החולצה שאת לובשת כרגע? את מסתכלת במראה ואמרת לעצמך "בואנה, אני חתיכה"? אם כן: את חושב שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את חושב שאת חש את עצמך? אם לא: את חושב שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? איפה בדקת? למה דווקא שם? מה הצלצול של הפלאפון שלך? מתי הורדת אותו? את אוהב אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? את עייפה עכשיו? למה? מתי הלכת אתמול לישון? מה עשית עד אז? יש לך יס או הוט? מרוצה ממה שיש לך? היית רוצה להחליף? מה הערוץ המועדף עליך? למה? איזה תוכניות את רואה בערוץ הזה? כמה זמן את צופה בערוץ הזה ביום? כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? זה הרבה לדעתך? מה את/ה עושה במחשב? את/ה מסתכלת באתרי סקס? את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? את/ה משקר? את/ה נוהג לשקר הרבה? למי את/ה משקר הכי הרבה? למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? גנבת פעם? רצחת? נאפת? בגדת? התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? הרבצת? למי? למה? יש לך זיכרון טוב? מה הטעם שלך במוסיקה? מהי הלהקה האהובה עליך? הזמר האהוב? הזמרת האהובה? השחקן האהוב? השחקנית האהובה? הסרט האהוב? הסדרה האהובה? למה דווקא הסדרה הזאת? ממליץ/ה עליה? ז'אנר אהוב בטלויזיה: ז'אנר אהוב בספרות: מאכל אהוב? למה דווקא המאכל הזה? איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה? זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום? על מה בעיקר? באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? עם מי? למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך? למה דווקא הוא? כואב לך משהו עכשיו? מה? למה? מה הספקת לעשות היום? כמה זמן את/ה מול המחשב היום? משעמם לך עכשיו? מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?

oshriti123

New member
אין שם שאלונים קצרים, הא?P:

אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: נמ אין לי כוח להביא סרגל
תעשי אגרוף, הוא גדול או קטן? יחסית גדול, אני חושבת את יודעת שזה מעיד על גודל הלב?כן, שמעתי משהו כזה P: אכפת לך מזה? לא, לא ממש. P: אבל נחמד לדעת אני מניחה XD למה? כי. אמ. במה זה עוזר לי לדעת את זה? בכמה כסף את מוכרת את החולצה שאת לובשת כרגע? לול אני אצטרך לשלם לכם. את מסתכלת במראה ואמרת לעצמך "בואנה, אני חתיכה"? נואפ אם כן: את חושב שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את חושב שאת חש את עצמך? לפעמים כן, אבל לא בכוונה! אני פתאום שמה לב כזה, "אוי, למה אמרתי את זה?" אם לא: את חושב שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? כן.. מה השעה עכשיו? 10:00 D: איפה בדקת? בפלאפון למה דווקא שם? כי הוא הכי קרוב אחרי השעון מחוגים שעל הקיר שאני לא יודעת לקרוא[כןכן, בבקשה תגידו לי שאני לא לבד בזה!] מה הצלצול של הפלאפון שלך? עוד דהז'וו. אבריבאדי סקרימינג של לוסטטפרופטס D: מתי הורדת אותו? מתי הורדתי אותו בכללי או לפלאפון? בכללי מזמן. לפלאפון לפני איזה חודש. את אוהב אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? גם וגםP: שמתי אותו בעיקר בגלל שהוא מתחיל ישר ואפשר לשמוע את איאן חה. והוא גם די חזק.. את עייפה עכשיו? מאוווד. למה? יום שדה מעייף, בניתי את האוהל הראשון שלי!!!! D: |מתלהבת| מתי הלכת אתמול לישון? ב-12 אני חושבת. משהו כזה.. מה עשית עד אז? הייתי בבית של חברה שפחדה להישאר בבית החשוך הענק והמפחיד שלה עד שההורים שלה יחזרו מחתונה בירושלים.. בסוף הייתי צריכה ללכת לפני שהם חזרו ): אבל היא שרדה. יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן, הוט שליטה
היית רוצה להחליף? לא, יס סאקס! מה הערוץ המועדף עליך? שאלה מכשילה, הא? גם אם זה לא אני צריכה להגיד MTV2 חח מזל שזה באמתה ערוץ האהוב עליי
למה? כי הכרתי בזכותו כ"כ הרבה מוזיקה טובה. איזה תוכניות את רואה בערוץ הזה? הכל חוץ מטייקאוברס, אני אף פעם לא אוהבת את הקליפים שם... בעיקר מצעדים. כמה זמן את צופה בערוץ הזה ביום? כמה שאני רק יכולה.. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? הרבה. P: זה הרבה לדעתך? כן.. יותר מדי מה את/ה עושה במחשב? מוזיקה, פורומים והרבה, הרבה.. יוטיוב. את/ה מסתכלת באתרי סקס? XDלא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? פאק, עליתם עלי. או שלא.. את/ה משקר? חחח מיצינו?XD את/ה נוהג לשקר הרבה? לא.. אני משקרת רק אם באמת אין ברירה. למי את/ה משקר הכי הרבה? לא יודעת, לשקר זה לא מנהג >< למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? מין הסתם, לא? P: את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן. כל אחד משקר מתישהו גנבת פעם? כן כשהייתי קטנה.. מחק D: רצחת? פה ושם
:/ נאפת? קראתי את זה בהתחלה כנאפת מלשון אפייה. XD בגדת? לא. התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא. הרבצת?
למי? מישהו שעיצבן אותי כניראה?XD למה? כי הוא עיצבן אותי? יש לך זיכרון טוב? כן אבל הוא סלקטיבי הרבה פעמים. מה הטעם שלך במוסיקה? בערך כל מה שמשדרים בMTV2... בעיקר אינדי, רוק, פאנק ואלטרנטיב. מידי פעם מטאל.. בראפ רק ג'יימי טי. מהי הלהקה האהובה עליך? לוסטפרופטס
[בפעם השלישית, ותראו איך אני משקיעה-כל פעם אני מוסיפה את הכתר!! מגיע לי בונוס על זה!
] הזמר האהוב? איאןנו. הזמרת האהובה? אין ממש>< השחקן האהוב? אדם סנדלר השחקנית האהובה? ג'ניפר אניסטון הסרט האהוב? מה נשים רוצות
הסדרה האהובה? אבודים, 24, הירוז, מגרש ביתי. למה דווקא הסדרה הזאת? כי כל אחת מהן מפתיעה אותי כל פעם מחדש. ממליץ/ה עליה? מאווד. ז'אנר אהוב בטלויזיה: מצעדין בערוץ MTV2? האמת שכבר איזה חודשיים שזה בערך כל מה שאני רוצה בטלוויזיה. השאר משעמם אותי ושמתי לב שאנשים שמכורים לטלוויזיה מתחילים להגעיל אותי.. ועד לפני חצי שנה בערך אני גם הייתי כזאת >< ז'אנר אהוב בספרות: מאכל אהוב? פיצה למה דווקא המאכל הזה? כי הוא טעים? איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? הטוסט של אח שלי
[על הטוסט, כן?] כמה כסף יש לך בקופה?
זה הרבה לדעתך? לא. כמה את/ה מבזבז/ת ביום? יותר ממה שצריך על מה בעיקר? שטויות? באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? דיסקים.. למרות שאני לא קונה.. אני אוהבת להסתובב שם ולתכנן את הקנייה הגדולה שאני אעשה יום אחד, כשיהיה לי כסף.. עם מי? חברות למה דווקא איתו/איתה? לא יודעתXD מה האייקון האהוב עלייך? XD למה דווקא הוא? כי הוא שקסXD כואב לך משהו עכשיו? הבטן>< מה? ^ למה? לול כניראה בגלל שפיתות דרוזיות שילדים עשו אחרי שהם עשו אוהלים והרגו נמלים זה כניראה לא המאכל הכי אסטתי שקיים. P: מה הספקת לעשות היום? מממ להגיע לאוניברסיטת חיפה ולהתפעל מאנשים חכמים[באמתXD], לבנות אוהל, לאכול פיתה דרוזית, לא להצליח לעלות לאוטובוס בגלל המקלות של האוהל [הנהג פשוט דחף אותי החוצה><], לגרום לשתי חברות שלי לריב, לגרום לשתי חברות שלי להשלים, ללמוד לשלושה מבחנים שיש לי מחר, ללכת לגראנד, ובעיקר ללכת הרבה.. תודו שלא ציפיתם שאני באמת אפרטXD כמה זמן את/ה מול המחשב היום? לא הרבה, שעתיים בערך. משעמם לך עכשיו? לא, היה שאלון נחמד מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? מתחילה לחרוש על יוטיוב ולראות דברים שבכלל לא מעניינים אותיXD הודגש באמצעות מדגישומטיק

sha na na revol

New member
מה את מעדיפה...

1. A friend in need 2. A friend who bleeds 3. A friend with breasts and all the rest 4. A friend with weed 5. A friend with cheese 6. My Japanese is better מה את מעדיפה 2: 1. Closing the goddamn door מול 2. A sense of poise and rationality מה את מעדיפה 3 1. Panic on the streets of London 2. Hang The Blessed DJ ובנימה זו, 4, מה לדעתך כותרת יותר מתאימה לידיעה 1. God Save The Queen 2. The Queen Is Dead 1. שופ דה לאנג דה לאנג, או לה לה, או שופ שופ (it's in his kiss?)

למעלה