יאי גם לך D:
מקורה אושרית? ^^ הכל טוב, מה איתך? ^^ איך החיים? D: מצחיקים, אז צוחקים D: מה מצבך כרגע? השאלה הזאת היא לא בעצם עוד גרסא לשתי השאלות הקודמות?XD מה דעתך על מצב החמוסים בארץ? מטריד מאוד. XD ומצב האיגוואנות? בהיתחשב במצב הדבונים וסנאי העצים, הוא אחלה. מה דעתך לערבב שוקו וקפה? איכ
אתה יודעת שיש לי מחר מתכונת בלשון? זתומרת היום? הוו בהצלחה! רגע, מאוחר מדי להגיד בהצלחה לא? אז איך היה?D: מאיפה את? חיפה מרגול או אבי ביטר? מרגול.. אבי ביטר הוא אחד האנשים שאני הכי שונאת ביקווום >< רפי גינת או...רפי גנת המושי מושלמי!?#?@%$?@# רפי גינת השקס
כוס זכוכית או כוס מחימר כזה? נו חרסינה. איך קוראים לקקי הזה. [?] פלסטיק D: את רואה האלופה? כן אבל אני רואה בויאודי ולא ראיתי את הפרקים האחרונים וקיבלתי כ"כ הרבה ספוילרים
ראית שסיפי מתה? זה הקטע, שלא! לא הייתי אמורה לדעת את זה): עכשיו את מבינה על מה ני מדברת?^ אבל חיפיף זה רק האלופה. אם מישהו היה עושה לי את זה עם 24 או אבודים, סביר להניח שהייתי רוצחת אותו. ^^ נכון שהחיים לא הוגנים? בדר"כ ): ודווקא שהכל היה כזה מושלם ובתיה חזרה הביתהההההההההההההההההההההה. נכוןןןןןןן. מה? אני שונאת את הרופאים האלה. הם באמת לא נחמדים במיוחד. ): טוב, בטח את בכלל רואה השיר שלנו. פויה. אה רגע, דיברת על האלופה? מי זאת בתיה?
טובה? כן גם את הספוילר הזה כבר קיבלתי, באסה לך. XD את רואה השיר שלנו מאמי? לא.. מאמי. כן מאמי? אה-הא מאמי. את אוהבת לראות השיר שלנו מאמי? כע כפרעליהם נינט המושלמת ורן דנקר הכוסון!!111 או משהו כזה. מאמי. את שונאת אותי? לא את חמודהD::::: נראלי מזה נמאס לך ממני D: מה שבאמת נמאס לי ממנו זה ספוילרים
אנשים אתם לא חייבים לצעוק במסדרוונת שסיגי מתה!!11 יש אנשים שלא ראו עדיין אתם יודעים!!!11 האא!!
שיואו, חפרתי. ~_~ קצת, לא נורא ^^