~הקורבן השובעי
~

oshriti123

New member
תגיד, משהו באמת לא בסדר אצלי

אם מתוך 5 שאלות הבנתי רק באחת על מה אתה מדבר?
מצטערת, אני יותר מדי מטומטמת ועייפה בשביל זה... אבל A sense of poise and rationality
D:

sha na na revol

New member
לא ממש,

כי זה נאמר בצחוק. לקחתי שירים והפכתי אותם למבחן אמריקאי כי אני לא טוב בשאלות עומק ואחרים כבר שאלו את השאלות האלה... העניין הוא לבחור בצורה אסוציאטיבית. למרות שבהתחלה ניסיתי לכתוב 'סנדביץ' אהוב' ו'איזה להקות את לא אוהבת' (בכנות)'

oshriti123

New member
יאי D: הייתה לי הרגשה XD

אבל נראה לי שאני אשעמם אותכם
. ומצטערת אבל אני אגיב להכל רק מחר כי אני חייבת ללכת לישון, אני צריכה לקום מחר יותר מוקדם מבדר"כ ופשוט אין מצב שאני אצליח >< אז אממ תודה שבחרת אותי P: ולא שאלונים באורך של שירים של ג'יימי טי

חצילע

New member
יאי D:

מקורה אושרית? ^^ איך החיים? D: מה מצבך כרגע? מה דעתך על מצב החמוסים בארץ? ומצב האיגוואנות? מה דעתך לערבב שוקו וקפה? אתה יודעת שיש לי מחר מתכונת בלשון? מאיפה את? מרגול או אבי ביטר? רפי גינת או...רפי גנת המושי מושלמי!?#?@%$?@# כוס זכוכית או כוס מחימר כזה? נו חרסינה. איך קוראים לקקי הזה. [?] את רואה האלופה? ראית שסיפי מתה? נכון שהחיים לא הוגנים? ודווקא שהכל היה כזה מושלם ובתיה חזרה הביתהההההההההההההההההההההה. אני שונאת את הרופאים האלה. טוב, בטח את בכלל רואה השיר שלנו. פויה. את רואה השיר שלנו מאמי? כן מאמי? את אוהבת לראות השיר שלנו מאמי? את שונאת אותי? נראלי מזה נמאס לך ממני D: שיואו, חפרתי. ~_~ יאללה D: ביי ^^

oshriti123

New member
יאי גם לך D:

מקורה אושרית? ^^ הכל טוב, מה איתך? ^^ איך החיים? D: מצחיקים, אז צוחקים D: מה מצבך כרגע? השאלה הזאת היא לא בעצם עוד גרסא לשתי השאלות הקודמות?XD מה דעתך על מצב החמוסים בארץ? מטריד מאוד. XD ומצב האיגוואנות? בהיתחשב במצב הדבונים וסנאי העצים, הוא אחלה. מה דעתך לערבב שוקו וקפה? איכ
אתה יודעת שיש לי מחר מתכונת בלשון? זתומרת היום? הוו בהצלחה! רגע, מאוחר מדי להגיד בהצלחה לא? אז איך היה?D: מאיפה את? חיפה מרגול או אבי ביטר? מרגול.. אבי ביטר הוא אחד האנשים שאני הכי שונאת ביקווום >< רפי גינת או...רפי גנת המושי מושלמי!?#?@%$?@# רפי גינת השקס
כוס זכוכית או כוס מחימר כזה? נו חרסינה. איך קוראים לקקי הזה. [?] פלסטיק D: את רואה האלופה? כן אבל אני רואה בויאודי ולא ראיתי את הפרקים האחרונים וקיבלתי כ"כ הרבה ספוילרים
ראית שסיפי מתה? זה הקטע, שלא! לא הייתי אמורה לדעת את זה): עכשיו את מבינה על מה ני מדברת?^ אבל חיפיף זה רק האלופה. אם מישהו היה עושה לי את זה עם 24 או אבודים, סביר להניח שהייתי רוצחת אותו. ^^ נכון שהחיים לא הוגנים? בדר"כ ): ודווקא שהכל היה כזה מושלם ובתיה חזרה הביתהההההההההההההההההההההה. נכוןןןןןןן. מה? אני שונאת את הרופאים האלה. הם באמת לא נחמדים במיוחד. ): טוב, בטח את בכלל רואה השיר שלנו. פויה. אה רגע, דיברת על האלופה? מי זאת בתיה?
טובה? כן גם את הספוילר הזה כבר קיבלתי, באסה לך. XD את רואה השיר שלנו מאמי? לא.. מאמי. כן מאמי? אה-הא מאמי. את אוהבת לראות השיר שלנו מאמי? כע כפרעליהם נינט המושלמת ורן דנקר הכוסון!!111 או משהו כזה. מאמי. את שונאת אותי? לא את חמודהD::::: נראלי מזה נמאס לך ממני D: מה שבאמת נמאס לי ממנו זה ספוילרים
אנשים אתם לא חייבים לצעוק במסדרוונת שסיגי מתה!!11 יש אנשים שלא ראו עדיין אתם יודעים!!!11 האא!!
שיואו, חפרתי. ~_~ קצת, לא נורא ^^

dandiT

New member
אויש לא שמתי לב שזה השובעי ../images/Emo12.gif

יאללה עוד שאלונים D:

למעלה