הקורבן
(1)

הקורבן../images/Emo11.gif(1)../images/Emo183.gif

המתארחת הראשונה במשחק הקורבן
היא
Infinity AL - שיר
אם אתם לא יודעים מה צריך לעשות אז פשוט לשאול אותה שאלות שמעניינות אתכם או סתם להעתיק לה שאלון מפורום "סקרים ושאלונים"
שירוש, לפני שתעני על שאלות חברי הפורום תעני על השאלונון הקטנטן הזה
תאריך לידה
תחביב
סדרה אהובה
סרט אהוב
מילה אהובה
שימי תמונה אהובה

שאלות ממני../images/Emo26.gif../images/Emo183.gif

אם לא היו קוראים לך שיר, איך היית רוצה שיקראו לך
את מנגנת על משהו
אם כן על מה
מה המקצוע האהוב עלייך בבית הספר
או יותר נכון- הפחות שנוא
היית פעם בחו"ל
אם כן איפה
ואיפה הכי נהנית להיות
תמליצי על משהו
לא משנה מה חח

Infinity AL

New member
עונה באיחור אופנתי משו..

אם לא היו קוראים לך שיר, איך היית רוצה שיקראו לך? אממ יובל זה נחמד
את מנגנת על משהו אם כן על מה? על העצבים של ההורים שלי
מה המקצוע האהוב עלייך בבית הספר או יותר נכון- הפחות שנוא? אממ..הסטוריה
היית פעם בחו"ל אם כן איפה ואיפה הכי נהנית להיות?הייתי בהמון המון מדינות והכי נהנתי בארה"ב והולנד
תמליצי על משהו לא משנה מה חח- האמן ומרגריטה- ספר הזוי ומעולה

Blue Aura

New member
שיר! :) ../images/Emo189.gif

מה קורה? הכל טוב? מה נשמע? נכון אני חופרת P:? את אוהבת אוונסנס? מה עם קלי קלארקסון? מה איתי [P:]? איזה מגמה\רצועה לקחת שנה שעברה? את אוהבת אותה? את נהנת בה? נכון אני עד פעם חופרת XDD? אין לי עוד.

Infinity AL

New member
הילה../images/Emo70.gif

מה קורה? סבבה הכל טוב? יחסית מה נשמע? עייפה
נכון אני חופרת P:? לא את חמודה
את אוהבת אוונסנס? פעם אהבתי היום פחות.. מה עם קלי קלארקסון? כנ"ל מה איתי [P:]? מתה עליך
איזה מגמה\רצועה לקחת שנה שעברה? שנה שעברה? זה ל3 שנים אצלנו-ביולוגיה ומשפט עברי את אוהבת אותה? נחמד לי את נהנת בה? לפעמים נכון אני עד פעם חופרת XDD? בקטנה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשיר../images/Emo9.gif

זמר/זמרת/להקה אהובה: מאיפה בארץ? בצפר? באיזה פורומים/קומונות אפשר עוד למצוא אותך?! אממ זהו בנתיים

Infinity AL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

זמר/זמרת/להקה אהובה: my chemical romance מאיפה בארץ? כרמיאל
בצפר? כרמים באיזה פורומים/קומונות אפשר עוד למצוא אותך?! 1. צמחוטבעונות- כבר פחות 2. גרפיקה תרד 3. זהות בדויה 4. לימודי נהיגה ותיאוריה לפעמים

eynav br

New member
סורי שאני לא קשורה

ששאלת מי רוצה להשתתף לא ידעתי שמדובר במשחק הזה, בקיצור את יכולה להוסיף את השם שלי... ושאלות אני אכתוב יותר מאוחר

lover boy6

New member
שירוש..

תגידי שירוש שאלה חשובה אתת אוהבת בובספוג?? כי בובספוג שולטטט!!!! חחחח סתם אממ מה המצב. יש לך חבר? היה חבר? לא יודע אני ייחשוב על שאלות נורמליות שלא שאלו ואני ייחזור אלייך חח נ.ב. תשמעי לינקין פארק!!!

lover boy6

New member
ספיר נו למה גילית חחחח

סתם לא היה לי מה לשאול וזה הנושא הכי מעניין שחשבתי עליו באותו זמן אני ייחשוב על עוד שאלות עוד שנייה

Infinity AL

New member
חולה עליו../images/Emo99.gif

נקרעת בטירוף מהתכנית... הכל טוב, אני קצת עייפה..אין חבר, היה חבר

היי שיר ../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

יש לי פשוט מלא שיעורים למחר אז אני לא אמציא שאלות לבד..
{מקווה שתסלחי לי} אבל מצאתי בפורום סקרים ושאלונים שאלון שפשוט אני חייבת לראות איך עונים על דבר כזה
מה או מה מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? מה כחול יותר בננה או חרצית? מה גבוה יותר עמק או ים? מה משולש יותר ריבוע או מלבן? מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? |הגדש|שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז? כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? מי המציא את האספרגוס? למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים?

Infinity AL

New member
חחחחח

מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? גבר
מה כחול יותר בננה או חרצית? חרצית כחולה מה גבוה יותר עמק או ים? הר מה משולש יותר ריבוע או מלבן? ריבוע תלת משולשי מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? אממ מוצרט? על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? העליוני שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז? זה פשוט, לברווז יש מקור כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? היא עוד תפרוץ
לצערנו מי המציא את האספרגוס? סר אספרגוסוטוס השמיני למה משמש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? גלגל הצלה לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? לזכר דון קיחוטה איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? בודקים בשעון

tttttttttt1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

"מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט?" זאת שאלה מכשילה!! חחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה