הקורבן
(1)

Infinity AL

New member
אממ../images/Emo9.gif

אני אהיה אז בערך בת 27 אז רצוי נשואה אבל אפשר גם סתם חבר
תואר ביד, עבודה כיפית. 3 כלבים ו3 חתולים. אחרי זה ילדים

GR££N woMAN©

New member
למרו שאני לא מכירה אותך../images/Emo3.gif

מה קורה? אתה לא מכירה אותי נכון? המממ גם את אוהבת את אוונסנס? מה יש לכולם מהם? את בתנועת נוער כלשהיא? איזה? את מאלה שלא אוהבים איי סי ויש להם רק מסנג'ר או ההפך? איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? באיזה פורומים את מבקרת בדר"כ? כמה פעמים ביום את נכנסת לתפוז? יש עוד פורומים מחוץ לתפוז שאת כותבת בהם? איזה? זה הכינוי הראשון שיש לך מאז שנרשמת לתפוז? כמה זמן את בתפוז? מה התאריך לידה שלך? מה את הכי אוהבת לאכול? די חפרתי

Infinity AL

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מה קורה? הכל דבש אתה לא מכירה אותי נכון? לא ממש
אשמח להכיר המממ גם את אוהבת את אוונסנס? כבר לא כ"כ&quot
מה יש לכולם מהם? לאדעת את בתנועת נוער כלשהיא? איזה? כבר לא, הייתי באתגר בילדות הרחוקה שלי את מאלה שלא אוהבים איי סי ויש להם רק מסנג'ר או ההפך? בדיוק מאלה איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? אלטרנטיבי ורוק [קל] באיזה פורומים את מבקרת בדר"כ? צמחוטבעונות, זהות בדויה, לימודי נהיגה ותיאוריה כמה פעמים ביום את נכנסת לתפוז? הרבה
יש עוד פורומים מחוץ לתפוז שאת כותבת בהם? איזה? לא זה הכינוי הראשון שיש לך מאז שנרשמת לתפוז? לא כמה זמן את בתפוז? שנתיים כמעט מה התאריך לידה שלך? 9 לינואר מה את הכי אוהבת לאכול? ברוקולי וכרובית, וממולאים ותאילנדייי!

Infinity AL

New member
סוריייי הייתי בטיול../images/Emo3.gif והיה נחמד

אז אני שיר
נולדתי ב9.1.90 אני אוהבת לראות אבודים, וזהות בדויה ז"ל...בעיקר מתעסקת בעיצוב גרפי, ציור, מוזיקה ועוד..... סרט אהוב- לאדעת
יש מלא אממ תמונה
חח מתלהבת

Infinity AL

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif אוקיי אז...

כפי שכתבתי בשרשור של דברים שהולכים לקרות בשבוע הקרוב... הייתי בטיול הישרדות[לא מטעם בצפר]. היה קשה ומעייף בטירוף
הלכנו מלא עם תיקים של 20 ק"ג, מהענקיים האלה, כל היום על הגב....בישלנו לעצמנו והיינו צריכים להסתדר לבד, ללכת קשורים צמוד, לזחול במערות עם עיניים עצומות ועוד.... היה קשה- אבל כיףף מאוד מאוד!! ירד גשם בלילה
אבל היה אוהבל ענק וכולנו ישנו יחד, הקיצר ממש נהנתי ובגלל זה לא הייתי פה
אז סורי והנה אני פה ועניתי..

למעלה