אני עצלן ואין לי כוח לענות../images/Emo3.gif
לקוח מפורום סק"ש: גנבת. שם: אורי. גיל: 13. צבע אהוב: כחול. מכנסיים אהובים: אני בן
חולצה אהובה: כנ"ל. מה אתה לובש עכשיו?
ג'ון ויין גייסטי? בן/בת? כבר אמרתי. יש פירסינג? לא. צבע שיער: שחור. ארוך/קצר: ארוך. מוסיקה אהובה: לא יודע
מטאל, רוק, ג'אז, קלאסית.. זה או זה? זה. גלידה או עוגה? גלידה. סוכריה או שוקולד? שוקולד. להיות גדול או קטן? גדול? גבוהה או נמוך? לא יודע
החופש הגדול או חופשת פסח? חופש גדול
בנים חמודים או קשוחים?
מהם הסמיילים שאומרים עליך הכי הרבה?
(מתפוז) מוסיקה ישראלית או לועזית? לועזית. להקה ישראלית אהובה: לא יודע
, נראה לי היהודים היא היחידה שאני שומע.. להקה לועזית אהובה: קריידל
זמר ישראלי אהוב: לא יודע.. זמר לועזי אהוב: פרנק סינטרה? זמרת ישראלית אהובה: לא יודע"=P זמרת לועזית אהובה: שרה ברייטמן? מה אתה עושה בד"כ בסופי שבוע? ישן, רואה סרטים, ישן
סופ"ש או תחילת שבוע? סופ"ש איזה יום הוא בדר"כ הכי עמוס אצלך? לא יודע, אני בחופש
איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? חמישי? (תחילת סופ"ש..) יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? שישי. איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? כבר שאלת
איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שישי. האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? אני נפגש איתם 5 ימים בשבוע, לא מספיק?
באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? אתם יודעים כמה זמן לא הלכתי לקניון? באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? אני מקבל דמי כיס? כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? מהר. איזה יום --בשנה-- אתם הכי אוהבים? לא יודע
באיזה יום אתם קוראים עיתון? מתי שבא לי? באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? נראה לי שבת.. באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? בלימודים היה שייעור שני ביום ראשון ושיעור אחרון ברביעי, איזה שעות נוחות
באיזה יום שבוע שעבר הייתם הכי עצובים? לא יודע.. ולהפך..? לא זוכר, כשקיבלתי ספרים.. באיזה יום בשבוע שעבר לא רבתם עם מישהו? ראשון-שבת באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? לא יודע
למה? לא יודע
באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? לא הולך.. מה אתה חושב על... ביסלי: פרסומת פתאטית ומטומטמת, אבל אהבתי את הרעיון של לקשור את מייקל לואיס לטיל.. יאיר לפיד:
המילניום:
זמרים בשקל: פיכס. השמינייה: פיכס. אפילו בלי לראות אני אומר את זה. הפורום הזה: פיכס. (
סתם). לימונדה: טעים. שלומית בונה סוכה(??!): בוערת, בדליקה... דודות שצובטות בלחיים כאילו אין מחר: 8-} האייקונים בתפוז: מגניבים
הכי הכי... הכינוי הכי הכי מצחיק של מישהו בתפוז: Silver Tongue?
סתם.. הסדרה הכי הכי: תפאורות קרטון? השיר הכי הכי: לא יודע.. הסרט של כל הזמנים: לא יודע.. הטעם-של-הגלידה-הכי הכי: וניל עם שוקולד צ'יפ? הדבר הכי הכי מוזר שקרה לך: וואו, הרבה
הדבר הכי הכי מצחיק שקרה לך בשבוע האחרון: לא יודע
האיקון הכי הכי בתפוז(רק אחד!!!):
פורומים שולטים בתפוז: 1. זה. 2. ספרים וספרות. 3. קומונת פחד ומסתורי העל טבעי. 4. קומונת ספרים ושאר ירקות. 5. סרטי מתח ואימה. מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מגחך וממשיך? אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מגחך וממשיך?
הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מגחך וממשיך? מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מגחך וממשיך?
סתם, לא יודע, זה הוא היה יוצא פאתטי..
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? "לא תודה, שונא צ'יפס.."
היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מגחך וממשיך?
היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מגחך? היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הורס לאונקולוגים את הפרנסה ונהיה מיליארדר? היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? מנסה לעזור לו
היית ממש שונא את השאלון הזה ? אני כבר עכשיו ממש שונא את השאלון הזה
הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? בוכה?
הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? בוכה? הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? קונה? באיזה חנות הייתם בוחרים? מתלבט בין ספרים לסרטים..
אבל אולי פשוט הייתי קונה הרבה מניות במייקרוסופט בדיוק בזמן לראות אותה נופלת ולגחך לעצמי במקאבריות.. לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? עוזב? לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? לא יודע..
הייתה תכנית כזאת בניקולודיאון של ילדים שגרים בעיירה בלי הורים והיה שם מין
(אני מתכוון, בני 13..) הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? רואה את מייקרוסופט נופלת ומגחך במקאבריות? היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? קרה לי, מתעלמים
(לא ממנה
) לא היה מחשב?
חס וחלילה. לא הייתה טלוויזיה? למה להגיד ככה? הייתם מתים? הייתי מת? היה נכנס גנב הביתה? מגחך במקאבריות? המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? אומר שזה הוא
הייתם בני 18? מגחך במקאבריות?
ראיתם מישהו גונב מחנות? לא יודע
מצד אחד צריך להגיד, מצד שני זה מפחיד..
המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? מגחך במקאבריות?
סתם, קורא לרכזת או למישהו..