הקורבן

MispIaced

New member
נכון, אבל למנהל השני היה איכפת

כשלוקחים משהו מפורום כלשהו, נהוג לתת קרדיט.

phrizer

New member
שבט?

1. אוהבים ארץ עיר? כן. 2. מתי לאחרונה שיחקתם? לפני חודש
3. אתם טובים בזה? די.. 4. מה האות החביבה עליכם? א'? 5. מה האות הכי פחות חביבה עליכם? לא יודע.. 6. האם מקובל עליכם: לא. א. וירוס בתור חי. לא. ב. פרח בתור צומח. לא. ג. כייס בתור מקצוע. לא
ד. פרח עץ בתור דומם. כן.. ה. הנדסאי בתור מקצוע. אומרים מהנדס, לא? ו. קיבוצים בתור עיר. יש לך בעייה עם קיבוצים?
חזירה קפיטלסטית, את סתםפ מחזירה אותנו אחורה לאריסטוקרטיה. מה? גם באת'ורי בסדר מצדך? קומוניסטית, תתפגרי. (
סתם) ז. אין צומח ב-ט'. טורמוס.. ח. דינוזאור בתור חי. כן. ט. דרקון בתור חי. הוא קיים עד שיוכיחו שלא, כל אחד ששומע פוואר מטאל יודע את זה..
י. מישהו שכותב תורכיה וגם טורקיה באותו משחק. שיבושם לו. ושיתפגר. אבל שיהיה. יא. שיר בתור דומם. מה?
לא!
יב. נטע בתור בן. זה שם של בן, לא? (בלי להעליב!!!) יג. מורה בתור מקצוע. כן
7. קרה לכם מקרה משעשע שקשור למשחק או בזמן המשחק עצמו?
שיחקתי ארץ-עיר באינטרנט והזבל הזה לא הכיר שום דבר
8. רוצים להוסיף משהו? תשוחרר ז'אן דארק.

פלאפאל

New member
אוי, השבט ../images/Emo6.gif

הייתי מאוהבת בסתר בג'יי, ואחותי הקטנה בואד
היינו רבות כל הזמן את מי שונאים יותר (כי יש קטע כזה כשאת בת 11, לשנוא אותם
)

netahaa

New member
לא נורא

גם ככה קוראים לי בכלל נטעלי
לפני שעתיים עשיתי אינדסטריאל^^ XD אני יודעת שזה לא קשור O_ם

netahaa

New member
תודה D:

לא לא למדתי ת'לקח P: עשיתי בפלאנט, יצא ישר חח

netahaa

New member
מה רע בפלאנט?

קייט במקרה הטוב - אדישה. אסף הפירסר בפלאנט היה מצחיק, נחמד, ומרגיע ואיכשהו הוא הצליח להרגיע אותי P: לא ישר בכוונה הזאת, אלא סימטרי, הייתי מעלה תמונה אבל זה הספיק להתנפח מאז XD מתישהו אני אעלה (כן, אני דורשת צומי
) ותשפוט בעצמך למרות שהכוונה המקורית שלי היתה ללכת לפנטגרם..

MispIaced

New member
כמה הם לקחו?

אגב, אם זה לא קיפוד או פסיכו, תתרחקי מסטודיואים בת"א <: (וואמפייר וואמפייר וואמפייר) ולא התכוונצת לסמטרי, לא משנה, התכוונת שיצא בסדר
תעלי תמונה, זה כולה סחוס, כמה הוא כבר יכול להתנפח

netahaa

New member
200 לSS

לא מצאתי את קיפוד S: ידעתי שהוא איפושהו במלך ג'ורג' אבל לא זכרתי מספר P: קצת אדום אבל שיהיה.. אגב אמרו לך משהו על פלאנט?

למעלה