הקלטה של שיחות עבודה

מצב
הנושא נעול.

אנה מ

New member
הקלטה של שיחות עבודה

הקלטה של שיחות עבודה
האם, במידה ואני רוצה להקליט פגישה ביני לבין ההנהלה, הנוגעת להגדרת תפקידים והסדרים שונים (בעקבות מחלוקת שהתעוררה), אני חייבת לבקש רשות להקליט את הפגישה, או שניתן להשאיר את הטייפ בתיק על record, מבלי ליידע אותם?

emeny000

New member
במקרה שלי

הקלטה של שיחות עבודה
האם, במידה ואני רוצה להקליט פגישה ביני לבין ההנהלה, הנוגעת להגדרת תפקידים והסדרים שונים (בעקבות מחלוקת שהתעוררה), אני חייבת לבקש רשות להקליט את הפגישה, או שניתן להשאיר את הטייפ בתיק על record, מבלי ליידע אותם?
במקרה שלי
אני שואל את אותה שאלה במקרה שלי של סיכומים בע"פ האם מותר לי להקליט את בעל החברה מודה בנכונות ההסכם ללא ידיעתו מחשש שהוא יכחיש בביהמ"ש? אם ישנו היתר האם הוא חל גם על שיחות טלפון? (יש לי את המכשור המתאים.. )

לדעתי אפשר - מכיוון שזהו גם מקום

הקלטה של שיחות עבודה
לדעתי אפשר - מכיוון שזהו גם מקום
עבודתך שלך. אם השיחה נערכת בבית של מישהוא, לדוגמא מישהוא מההנהלה, אינך יכולה להקליט ללא אישור. אני חושבת שהקלטה חוקית כל עוד היא נעשית בחצרו של המקליט וכל עוד הוא חלק מהשיחה. אם השיחה נעשית אצל צד שלישי, לדעתי ההקלטה לא תוכל לשמש בבית משפט וכמו כן, אם אינך חלק מהשיחה ופשוט שמת שם טייפ, זה גם לא יכול לשמש. כך גם לגבי שיחת טלפון, כל עוד בשיחה שותף המקליט. והכי חשוב, אני לא בטוחה לחלוטין לגבי הנושא וממליצה לשאול גם בפורום חוק ומשפט.

freedome1

New member
מותר להקליט שיחה שהינך נוכח בה.

הקלטה של שיחות עבודה
מותר להקליט שיחה שהינך נוכח בה.

מיה1234

New member
"האזנת סתר" -

הקלטה של שיחות עבודה
"האזנת סתר" -
הקלטת שיחה, כאשר המקליט הינו חלק מהמשוחחים א-י-נ-נ-ה "האזנת סתר". האזנת סתר הינה כאשר אדם שלישי מקליט שני אנשים אחרים, שאינם יודעים שמישהו מאזין להם וששיחתם מוקלטת. לכן, מותר לעובד להקליט את המעביד שלו, כאשר הוא דן איתו על תנאי שכר. דבר שני, כיום החוק מחייב מעביד לתת לעובד את תנאי עבודתו בכתב. את יכולה לדרוש ולקבל את התנאים שסוכמו בכתב. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה