והכי חשוב כתוב למטה-מילים ולחן-יוסי אזולאי
ש שריתוששששש New member 4/5/07 #18 אחרונה חביבה.. ../images/Emo9.gif זהוו... חח שוב, איך שמחתי לראות את הקליפ.. סופסוף.. חח איך חיכיתי לו )
אחרונה חביבה.. ../images/Emo9.gif זהוו... חח שוב, איך שמחתי לראות את הקליפ.. סופסוף.. חח איך חיכיתי לו )
ש שני מהשלישיה New member 4/5/07 #24 ../images/Emo13.gifהרגע ראיתי את הקליפ!!!! זה היה ברוגעלך... גם רואים בקליפ את טאסי..
1 1mayush New member 5/5/07 #26 יאאא שריתוש תודה!!! אני כבר מתה לראות את הקליפ!! התיאור כ``כ מפתה!! שריתוש תודה רבה על התמונות!!
O orianush New member 5/5/07 #29 אווף עוד לא ראיתי.. שרית תודה על התמונות =] ותודה שצילמת גם את שלומי חחח
כ כוכבה 27 New member 6/5/07 #30 שרית תודה התמונות יפות עוד לא יצא לי לראות הקליפ כל היום הטלויזיה הייתה דלוקה בערוץ 24 ולא שמו את הקליפ.
שרית תודה התמונות יפות עוד לא יצא לי לראות הקליפ כל היום הטלויזיה הייתה דלוקה בערוץ 24 ולא שמו את הקליפ.
כ כוכבה 27 New member 6/5/07 #31 שרית תודה התמונות יפות עוד לא יצא לי לראות הקליפ כל היום הטלויזיה הייתה דלוקה בערוץ 24 ולא שמו את הקליפ.
שרית תודה התמונות יפות עוד לא יצא לי לראות הקליפ כל היום הטלויזיה הייתה דלוקה בערוץ 24 ולא שמו את הקליפ.