הקליפ החדש של הצל!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
O Or Amit New member 22/8/07 #3 למי שעוד לא ראה מומלץ הומור עצמי מכאן ועד להודעה חדשה. כמעט אפשר להתעלם מהשיר הזוועתי.
E e2 aka e2 New member 22/8/07 #5 אוי מיי גאד איזה כוסיות פייייייי!! הקליפ הכי טוב שיצא פה נ.ב. שיר אש מספיק עם זה ודי איתי זה לא כדאי קיבלתי כבר ממך לחץ דם גבווווווווהההההה אללללה בלאגן
אוי מיי גאד איזה כוסיות פייייייי!! הקליפ הכי טוב שיצא פה נ.ב. שיר אש מספיק עם זה ודי איתי זה לא כדאי קיבלתי כבר ממך לחץ דם גבווווווווהההההה אללללה בלאגן
B Big L Corleone New member 23/8/07 #16 תגובות טובות לקליפ של הצל בפורום מוסיקה שחורה הגיעו ימי האחרית
D DoubleD New member 23/8/07 #22 אל תדאג גבר, אני לא לקחתי קשה החיים שלי נשארו כשהיו, ועדיין.. הרעיון אפילו לא מקורי, הביצוע דוחה ! הוא פשוט מחפש גוש בשר להניח עליה את הטלפיים שלו .. רואים שיש תקציב אז למה שלא יירשם לחדר כושר במקום לעשות קליפ לשיר מטומטם ולמכור הומור רדוד ?
אל תדאג גבר, אני לא לקחתי קשה החיים שלי נשארו כשהיו, ועדיין.. הרעיון אפילו לא מקורי, הביצוע דוחה ! הוא פשוט מחפש גוש בשר להניח עליה את הטלפיים שלו .. רואים שיש תקציב אז למה שלא יירשם לחדר כושר במקום לעשות קליפ לשיר מטומטם ולמכור הומור רדוד ?