הקליפ החדש של הצל!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא פוחד ממך!

In this Nancy Drew mystery, Nancy goes to the beach and gets sand trapped in her shoe. This... could explain how Dana got it in her vagina.

DoubleD

New member
צ'מע הדיון הזה חסר פואנטה

הוא לא מנסה להתפרנס, הוא מתפרנס מזה יפה מאוד הוא פאקינג משתעל ומחברים לזה ביט וחרוזים וולגרים. ומה יהיה יותר במקום מלשים חבורת פוסתמות מושפלות בביקיני.. מעולה. כל הכבוד, באמת. ממש מפעל חיים. בכללי לכל טינופת כזאת.. יש את גבול הטעם הטוב ולסיכום הרשה לי להפנות אותך בחזרה להודעה הראשונה שלי בשרשור הזה.

volatile

New member
בימים אחרים הייתי מנצל את ההזדמנות

להכניס לך (No pun intended). אבל אני מבין מאיפה את באה, למרות שזה עדיין משעשע לדעתי ומלא בהומור עצמי גם.

ק ר ח

New member
קליפ חזק רצח,משעשע מאד,ומה שהכי חסר בהיפ הופ

הישראלי-הומור,למרבה המזל,הצל בעיניי עושה עבודה בת זונה,הן בשיר,הן בקליפ,אם אני לא טועה כל הרעיון של הקליפ בכלל הוא של איתמר,אח שלו. "היום עפ"י הטבעת הזו היא מקודשת לי"-

kodman

New member
ראפר עבריין וקליפ Nasty ?

תבדקו ראפר דני [ואני לא מתכוון לדני שובבני] 18 ומעלה. אגב הקליפ הזה דופק כותרות בעיתונות הדנית. ועל מה? על זה שהסירו את הקליפ מיוטיוב. לא עומד בתנאים שלהם, מראה ציצי, הסירו את הקליפ והם מתפלאים? טוב נו, תשקורת.

ghost dogg

New member
אותי זה הצחיק

הקליפ מגניב אחלה רעיון (גם כן חברים יש לו , אני הייתי מצפה שיגידו לי שהיא דבה) השיר לא הפיל אותי

יאנגי

New member
כוס אמא של ערוץ 24 !!!!!!! אשכרה הוא לא נכנס

לשידורים הם עושים הכל כדי להעלים אותנו מהמפה תראו לי עוד קליפ כזה מגניב בערוץ האפור הזה ! איזה עצבים

חנוש53

New member
כנסו דחוף

ערוץ 24 לא יעלה את הקליפ כי שמנות מגעילות אותו מה דעתכם? (המענטזת קליפ שחבל על הזמן) הצל הוא גדול גדול

DJ$upreme

New member
אפשר היה לנחש שלא יכניסו את זה לערוץ

א) קוטנר מתעב את המקור, ואני מניח שגם את החידוש. כזה הוא קוטנר. ב) גם אם לא, יש שם מראות קשים...קשים...

יאנגי

New member
זה נטו הומור !!!!!!! אל תהיו קשים הכל בהומור

ומגיע לשיר הזה להיות משודר גם עם קוטנר לא אוהב את השיר בגלל זה ערוץ 24 זה ערוץ ציבורי זה בכלל לא נתון לשיכול דעת עם אנשים אוהבים ואנשים אוהבים השיר ינוגן אבילו בגלגלץ שיש שיר שהוא להיט מנגנים כי זה מה שהציבור רוצה והציבור חזק יותר מכל ישיבת פלייליסט מחורבנת

למעלה