הקליפ החדש של פאניק!

GoldenBabe

New member
הקליפ החדש של פאניק!../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

לא ממש מעניין אותי מה תגידו, הם להקה שכן משודרת בערוץ ויצא להם קליפ חדש אז זה נראה לי נכון לפרסם אותו בפורום. http://www.youtube.com/fueledbyramen עד כמה שידוע לי, הקליפ לא הולך להיות משודר באמטיוי או אמטיוי2 מכיוון והוא מכיל מסרים לא חינוכיים. [על מי הם עובדים? כאילו שילדים בני 8 רואים אמטיוי2. ואם כן, שיראו קליפ אחד של הקילרז הם יברחו בריצה.] אבל אניוואי יש להם קליפ חדש D: ומאוד מאוד הזוי.

CitizenErased

New member
לא צריך להגן על עצמך לפני שתוקפים..

באמת
כמו שכבר אמרתי וכמו שמצויין בחוקים, כל אחד יכול לפתוח דיון על הלהקה שהוא אוהב כל עוד מראים אותה בערוץ ואף אחד כאן לא יכול להתווכח עם העובדה שמראים את פאניק בערוץ

BabyShambles

New member
אני יודעת שיש מאחורי הקליפ הזה

מסר כלשהו והכל אבל...
מזה הקליפ הנוראי הזה???

Gadook

New member
הקליפ לא כל כך זעזע אותי,

הוא סתם לא משתווה לציפיות שלי מהם.. פשוט קצת רדוד.

new art riot

New member
קצת מצחיק\מפחיד...

אבל הרעיון נחמד קראתי חלק מהתגובות (שם), למה אנשים לוקחים את זה קשה? כולה קליפ.

GoldenBabe

New member
כי אף אחד לא באמת הבין../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

את הרעיון מאחורי הקליפ, הוא גם די תואם למילים אם מקשיבים. הקליפ דווקא עמוק ועם מסר, פשוט כולם בטוחים שזה 'איכס פורנו למה הם כאלה סוטים?!' כשהדבר הכי נועז שם זה אישה בגופייה ותחתונים.

BabyShambles

New member
טוב נו... בצפייה שנייה הוא דווקא לא

כזה נורא. אם חושבים על זה מעבר לסצנות האלה, המסר ממש חזק דווקא. מורגש שהשקיעו בקליפ זמן ומחשבה.

GoldenBabe

New member
לא רק זמן ומחשבה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

השיר הזה דווקא הוא יצא כסינגל האחרון כי כל הוא השיר המועדף על כל חברי הלהקה והם רצו להוציא אותו כסינגל וקליפ, הם צילמו את הקליפ בדצמבר אם אני לא טועה, זאת אומרת די מזמן והם חיכו איתו כי הם רצו להגיע לתוצאה המושלמת מבחינתם וגם אולי משיקולים מקצועיים של לתת למעריצים לחכות ולהסתקרן ולא להוציא סינגלים בקצב מסחרי כמו אומנים אחרים [אהמ הפוסיקט דולז אהמ, אם אפשר לקרוא להן אומניות].

מצד אחד.. ../images/Emo60.gif

יש בו משהו די מעניין ויפה. מצד שני יש בו משהו די סוטה והזוי. שונה, בקיצור. בין השירים שאני הכי אוהב שלהם בכ"א.

HarlequinGirl

New member
אתה אומר שזה סוטה

אחרי שהסברת לי איך מגיעים לאתר עם תמונות עירום של בראד פיט?XD

PATD

New member
כמו שכתבתי בקומונה של פאניק

ממש אהבתי.. אחד הקליפים הטובים
וחבל שהוא יוצא רק באינטרנט.. גם אחד השירים האהובים עליי אז בכלל...

XD../images/Emo223.gif

"This video may contain content that is inappropriate for some users, as flagged by YouTube's user community" יא אני אוהבת את השיר הזה רק שיעלה כבר...

M a a y a n K

New member
בואו ננסח את זה ככה...

הקליפ שזורקים על ברנדון יורי בקבוק, יותר יפה... חחחח...סתם... לדעתי בקליפים של ביונסה וכל הזמרות האלה, המסרים לא פחות, בואו נקרא לזה "נועזים"...:)

GoldenBabe

New member
וכל הקליפים של הראפרים../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שכל מה שמראים זה את הראפר נמרח על בחורה שלובשת בגדים מאוד מאוד מינימליים מאוד מאוד דומה לפאניק!, נכון? במקרה של הראפרים זה 'בואו ניקח כוסית על [שברוב המקרים היא בכלל לא כוסית וסתם איזו כונפה], נלביש אותה בחזיה ותחתונים ונגרום לה לרקוד בחושניות יתר'. במקרה של פאניק! הם קצת חשבו לעומק עם הבמאי והגיעו למשהו שיעביר את המסר שמאחורי הקליפ, כי גם הם יכלו לקחת כוסית [או את ריאן] להעמיד מול המצלמה ל3 דק' ולרקוד.

למעלה