הקליפ החדש של פאניק!

M a a y a n K

New member
נכון...

אז על מה בעצם כל הרעש? לדעתי הם היו יכולים לשדר את זה בTV...

GoldenBabe

New member
כי זה לא חינוכי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

לפי אמטיוי אישית אני לא מבינה למה לא לשדר את זה, הרי ילדים בני 8-9-10 שיראו את הקליפ לא בדיוק יבינו על מה מדובר ומה הפנטומימאי עושה שם וילדים בני 8 לא בדיוק רואים אמטיוי2 עד כמה שידוע לי. אבל זה השיקולים של הלהקה כנראה בשיתוף עם אמטיוי וככה הוחלט.

GaIi4697

New member
זתומרת

לפי מה שהבנתי הם מוציאים תקליפ רק לאינטרנט ואם מורידים בצורה חוקית מקבלים איזה דף אינטרנט עם משהו עליהם><

מדHIMה

New member
0_O טופ.......

מישו מוכן להסביר לי על מה הם שרים כדי שאני אבין איך זה מיתקשר לקליפ?

GoldenBabe

New member
על זונה מלאס ווגאס../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

השיר נכתב בהשראת צ'אק איך-שלא-קראו-לו, סופר ידוע שנדמה לי כבר מת או שהוא עם רגל אחת בקבר והוא מספר על זונה מלאס ווגאס, עיר הולדתם של 3 מתוך ארבעת חברי הלהקה. [במקור כולם מלאס ווגאס אבל אז הבולדוג המכוער פרש והביאו את ג'ון הכוסית].

yaelrs

New member
וואו, איזה קליפ הזוי...../images/Emo192.gif

ממש אהבתי D:

sha na na revol

New member
מעצבן שזה נחשב פרובוקטיבי...

מעבר לזה, קליפ סתמי. 'לדעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!', כמו שאומרים.

מה?!?!?!?!?!?!

זה נחשב פרובוקטיבי?! בכל קליפ של ראפרים יש בחורות חצי ערומות וסצנות שממש יכולות להיות סצנות סקס בואו נגיד ככה עדינות ועדיין משדרים את זה, פאניק עושים קליפ ממש טוב עם קטעים אחדים שיש מישהי רק עם גופייה ותחתונים או לבנים סקסיים וזה נחשב פרובוקטיבי?! האנשים שם השתגעו לגמרי

Luna Sphere

New member
אני מניחה שהחלקים הפרובוקטיביים

לא נחשבים לאותם חלקים שרואים בהם בשר, אלא לאותם חלקים שבהם הפנטומימאי וגם האישה מדגימים דברים כאלה ואחרים.

זה לא כאילו שהם ממש עשו משהו

וחוצמזה תסביר/י איך נתנו לשדר את הקליפ של השיר special needs של פלסיבו שגם בו יש שני אנשים שעושים סקס אבל בעצם לא ואת הקליפ של פאניק לא

Luna Sphere

New member
אם אני מניחה, כנראה שאני בת.

ולפי מה שהבנתי פאניק בחרו בעצמם להוציא את זה רק באינטרנט?

new art riot

New member
אממ...

לא נראה לי שהקליפ של פאניק פרובוקטיבי במיוחד יחסית להרבה קליפים אחרים, אבל בכל מקרה special needs הרבה פחות בוטה...

אבוי. ../images/Emo115.gif

קליפ די מוזר...לא ממש הבנתי את הקטע שלו אבל אולי הם הבינו.. ואולי הקטע היה להראות שנערים שלא כ"כ מנוסים במוזיקה יכולים להוציא קליפים "גסים" ו"עמוקים" אם אפשר לקרוא לזה ככה.. הקליפ די סתמי..לא מרגש חוץ מהקטע שרואים אותו מנשק את ה"היא" ואז ההיא האמיתית עם הדמעה. באימושלי, ריגש
אבל הם אכזבו..והם בכללי צריכים להשתפר.. שיתבגרו קצת אומשו=\

למעלה