כי זה לא חינוכי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif
לפי אמטיוי אישית אני לא מבינה למה לא לשדר את זה, הרי ילדים בני 8-9-10 שיראו את הקליפ לא בדיוק יבינו על מה מדובר ומה הפנטומימאי עושה שם וילדים בני 8 לא בדיוק רואים אמטיוי2 עד כמה שידוע לי. אבל זה השיקולים של הלהקה כנראה בשיתוף עם אמטיוי וככה הוחלט.
על זונה מלאס ווגאס../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif
השיר נכתב בהשראת צ'אק איך-שלא-קראו-לו, סופר ידוע שנדמה לי כבר מת או שהוא עם רגל אחת בקבר והוא מספר על זונה מלאס ווגאס, עיר הולדתם של 3 מתוך ארבעת חברי הלהקה. [במקור כולם מלאס ווגאס אבל אז הבולדוג המכוער פרש והביאו את ג'ון הכוסית].
זה נחשב פרובוקטיבי?! בכל קליפ של ראפרים יש בחורות חצי ערומות וסצנות שממש יכולות להיות סצנות סקס בואו נגיד ככה עדינות ועדיין משדרים את זה, פאניק עושים קליפ ממש טוב עם קטעים אחדים שיש מישהי רק עם גופייה ותחתונים או לבנים סקסיים וזה נחשב פרובוקטיבי?! האנשים שם השתגעו לגמרי
קליפ די מוזר...לא ממש הבנתי את הקטע שלו אבל אולי הם הבינו.. ואולי הקטע היה להראות שנערים שלא כ"כ מנוסים במוזיקה יכולים להוציא קליפים "גסים" ו"עמוקים" אם אפשר לקרוא לזה ככה.. הקליפ די סתמי..לא מרגש חוץ מהקטע שרואים אותו מנשק את ה"היא" ואז ההיא האמיתית עם הדמעה. באימושלי, ריגש
אבל הם אכזבו..והם בכללי צריכים להשתפר.. שיתבגרו קצת אומשו=\