הקליפ יצאאאאאאאאאא!!!!

adiiiXD

New member
../images/Emo163.gifאת לא יכולה לחכות עד שתראי

את הפרצוף הכוסון אש של ג'ארד........ ? אווו..... פאנגירל , יש המון אתרים לבנות כמוך , אז אל תזהמי את הפורום .

AviTal41

New member
יאאאא ../images/Emo99.gif

סוף כל סוףףף יצאא הקליפ!!!!!!! :]] היה שוווה לחכותתתת !!!!=] זה כזההה מ-ה-מ-ם-!

adiiiXD

New member
OMG!!!!!!!!

כמה חיכיתי לו ...........XD הוא שונה בתכלית מהשאר , אתם לא חושבים?

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifיאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה יפההההההההההההההההההההההה
גאדדדדדד קליפ מעולה המסר שהוא מעביר ממש ממש חשוב וד"א שמתי לב שבסוף כתוב בכתב מראה: Turn this off right now and go outside and breathe ולמטה יש את הגליפיקס עם השם של הלהקה אחד ליד השני גם בכתב מראה זה כזה מגניב! ומשומה יש לי הרגשה שהקליפ הבא {אם יהיה אחד כזה} הוא R-Evolve כי שמתם לב שבFY בסוף הקליפ יש את הפתיח של ABL.... אז.... רמז מתרים?

adiiiXD

New member
לא , אין מצב שREVOLVE יהיה הבא

כי הוא מהאלבום הראשון .... וגם השיר REVOLVE התאים לנושא של הקליפ- בגלל זה הם שמו אותו . הרי כל הנושא , וגם זה רשום התמונות המהירות , הוא שצריך להחיל ולקחת יוזמה ולשנות את איך שהדברים נראים , לטובה . וזה גם אחד המסרים שניתן להשליך את REVOLVE , לא ? :)

Keren W

New member
לא נכון,R-evolve הוא מABL

וגם לי יש תחושה שזה יהיה הקליפ הבא! ואם כן זה יהיה מדהים כי זה שיר כל כך מדהים ואפשר להגיד כמעט הכי אהוב עלי... לא הגבתי על הקליפ בהודעה כי מרוב התרגשות שמתי ואז הלכתי לראות, לפי דעתי זה קליפ כל כך מדהים וכל פעם הם מפתיעים מחדש. המסר נורא חשוב והקליפ מאוד מאוד מיוחד. ותודה לאל שהם הוציאו אותו כבר:S

זה יכול להיות מדהים אבל אני מקווה שלא..

כי אם R-EVOLVE יהיה הקליפ הבא אז הוא ייצא עוד שנה..ואני מעדיפה שהם יוציאו אלבום חדש בעוד שנה או יותר מאשר עוד קליפ..

Rose131

New member
מתי זה בכתב מראה ככה?../images/Emo12.gif

ראיתי רק את הקטע של turn off your television, go outside and breath אבל בכתב רגיל באחת התמונות המהירות.. יש כזה בכתב מראה?
[רמז *מטרים, אגב]

וואו!! כל כך מדהים ועוצר נשימה ../images/Emo99.gif

סוף סוף הוא הגיע! זה עשה לי את היום ^_^ קליפ כל כך מיוחד ובעל מסר כל כך כל כך חשוב

chen krispin

New member
ואווווווווווווווו אני לא מאמינה!!

אחרי כ"כ הרבה זמן שחיכינו..... זה ממש שווה את כל הזמן הזה.. קליפ מעולה! איזו התרגשות

../images/Emo4.gif אבל מישהו הספיק להעלות אותו,הנה הקישור:

http://www.mediafire.com/?6jgyewm1ydr

darklighter

New member
ככה זה ביוטיוב עם הזכויות יוצרים../images/Emo190.gif

וחבל כי זה היה קליפ באיכות של מסך רחב והכל אבל מה לעשות
תבדקי בקישור של מיי ספייס אולי שם עוד יש... או שאני אפנה ליוזר/ית שהעלתה את זה ואבקש שישלחו לי במסן או משהו... בכל מקרה עוד מעט יהיה בMTV אבל אם איך שאני מכירה אותך את תטוסי ללונדון כדי לראות את זה קודםXD

למעלה