הקליפ יצאאאאאאאאאא!!!!

../images/Emo79.gif כדאי לכם להביא לי קישור עדכני

עכשיו 1$@$^@!%!!!!!11
שאני לא אשתגע פה !@#%

חפשי ביוטויב, כפרות. יש שם

יותר מידי. כל אחד חושב שהוא נהיה המנהל של הלהקה, מזה פה$^

כן, ראיתי. ענקקקקקקקקק! ../images/Emo47.gif

כ"כ אהבתי!!! הנופים, הצילום, ג'ארד.
לא, סתםD: אבל ממשממש אהבתי. הצליחו להעביר את המסר בצורה טובה מאוד
ואני נוטה להסכים עם שני שההתחלה קצת מיותרת.. אבל נו, טוב, ערוצי המוזיקה אוהבים לקצר קליפים ארוכים. איזה יופי. ^^

etmiys

New member
../images/Emo113.gifכמה דברים...../images/Emo113.gif

וואו!! אני לא מאמינה שזה סופסוף נותן לי לכתוב תגובה!!! מחשב מטומטם.. קודם כל- ABL קליפ מ~ד~ה~י~ם~! ואין לי שום מלה אחרת לתאר אותו. הכל! השוטים המרהיבים, העריכה המדהימה, הם, וכמובן- השיר! והמסר.. המסר.. כל כך חשוב. הקליפ הזה רק מחזק אצלי כל כך את ההערכה שלי אליהם, באמת.
לגבי הפתיחה שכמה פה הזכירו- נכון שהם משחקים על הרגשות, ואולי היו כבר קליפים שהזכירו את זה, אבל אף אחד עוד לא עשה את זה, לא את זה ספציפית. ואתן יודעות מה? אם לשחק לאנשים על הרגשות יעביר ויחלחל את המסר הזה יותר עמוק- so be it... למען האמת, אני חושבת שזה קטע ממש חשוב, כי לאנשים יש נטייה לשכוח שאנשים חיים גם שם, והאנשים האלה, מהמקום הכי אותנטי, מספרים ומראים לנו איך הם חוווים כל יום את ההיתפוררות הזו של העולם, הם, על בשרם, מרגישים את זה כל יום, דבר שאנחנו הרבה פעמים שוכחים. רק חבל לי שבערוצי המוזיקה יקצרו אותו, כי חלק גדול מהמסר עובר בפתיחה ובסיום של הקליפ, ובלעדיהם זה סתם עוד קליפ לשיר יפה (והיופי באוזני המאזין..) עם צילומים מדהימים. אני חושבת שהקליפ עשוי כל כך טוב והמסר כל כך חשוב, שמגיע לו וראוי שהוא יהייה משודר במלואו.. וואו, נשמעתי כמו מורה. יש לי קטע כזה...
ולמי שהגיע עד פה... רציתי לשתף אתכם בחווייה שלפני המוות שעברתי היום- near death experience. ואני לגמרי רצינית... היום יצאתי עם הכלבה לחצר האחורית כשהיה רגע בלי גשם, ובעודי עומדת באמצע החצר, אני שומעת מאחורי קולות ניפוץ שכאלה.. אני מסתובבת, ואני קולטת שבראש ע~נ~ק~י מתחיל לנטות לכיווני. בדיוק לכיווני.. דפקתי את הריצה של החיים (!) יחד עם הכלבה שלי, וממש במקרה העץ פספס אותנו. הוא נחת בדיוק איפה שעמדנו קודם, ורמס את כל מה שהיה בדרך עד הצד השני של החצר (ויש לנו חצר גדולה..), וזה כולל עץ ענק שזה חצה לשנים, את הסוכת גפנים הגדולה שלנו ואת המחסן של אבא שלי... ואלה היו 60 שניות על "היום כמעט מתתי, אבל מזל שנשארתי בחיים לראות את ABL"..

OMG איזה מפחיד..ואת ממש צודקת אבל עדיין..

והקליפ יוצא בערך 6 דקות אז בטוח יקצרו אותו :-\ ואני שמחה מאוד שנשארת בחיים

קישור ליוטוב שעובד

http://www.youtube.com/watch?v=3eFr1BWAMCc הקליפ פשוט מדהים!!! השוטים בהילוך איטי ועם הדגלים פשוט העבירו בי צמרמורות

:-O

עכשיו ראיתי אותו שוב (בפעם ה18
) והברידג' (Everyone's looking at me...) עם השוט של ג'ארד מול השמש פשוט... אעעאההההה!!!!1

בקשר לבמאי Angakok Panipaq...

כשמגגללים את השם מוצאים שזהו שם של גיבור ספר משנות השמונים, ילד בן 12 שגר בגרינלנד, מטייל עם אביו ומחפש את עצמו, סיפורו נשמע מעניין ואף מרגש.. אז ג'ארד מצא לעצמו שם בדוי חדש.. אלא אם כן הספר מבוסס על ילד אמיתי שהפך להיות במאי..

יש!!! ../images/Emo6.gif

וואו קליפ מדהים!! נהיה לי קר כשראיתי אותו חח.. היה שווה לחכות עד שהוא יצא! רואים שהם ישקיעו! לא הלכתי היום לבצפר P:

למעלה