הקליפ ל-Abandoned

M e n s R e a

New member
תודה אחי

כן, אמרו לי את זה כבר. כשכתבתי את זה לא שמתי לב לזה. ואז זה פשוט נשאר. זה רק הפתיחה, אז אני לא מודאג.

Mercury Dogi

New member
סחתיין עליך אח שלי!!!

קליפ מעולה והשיר גם ממש טוב מאחל לכם רק הצלחה חביבי ואז אני יוכל להגיד שאני מכיר מישהו מפורסם...

em AllיKill

New member
וואללק אחי, שיר גדול..

הקליפ גם!! אהבתי אותו לאללה, יצא יפה מאד, מזל טוב וזה.. שיהיה לכם בהצלחה עם כל השירים ובכלל בעתיד בתור להקה אחי.
יש מצב שיש לכם אלבום, או שאפשר להשיג את השירים שלכם איפשהו?

M e n s R e a

New member
תודה גבר

בינתיים אפשר רק במיי ספייס שאז נתתי לך, או בהופעות שלנו. אין אלבום, אלא רק אי.פי שהוצאנו עצמית, כי אין לייבל עדיין...

em AllיKill

New member
אה, סבבה אחי. ../images/Emo13.gif

אני אכנס למייספייס, השיר שווה כל כניסה לשם בשביל לשמוע אותו.
אם תהיה איזה הופעה בסביבה שלי, יהוד או משהו כזה, אני אשמח לבוא. ושמע אחי, בקצב הזה עם הקליפים והשירים(לפנים) שאתם מוציאים, אני בטוח שבקרוב מאד תתגלו לאיזה לייבל בנזונה ותוציאו אלבומים רשמיים ומפציצים. אז קיצר בהצלחה אחי.

SaintJohn

New member
קליפ ממש יפה ומושקע!../images/Emo45.gif

שיהיה לכם המון בהצלחה.

ShikS

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אהבתי ../images/Emo13.gif

קודם כל,

כל הכבוד על ההשקעה והרצון להמשיך לעשות מוזיקה למרות הכיעור המוזיקלי שיש במדינה שלנו :) השיר ספציפית נשמע ממש טוב, אבל הייתי אוהב אותו יותר אם הוא היה בעברית. בכניסה לבית יש משהו שנורא הזכיר לי את איירון מיידן עם הליין גיטרה המסלסל. לעומת זאת, הקול שלך הוא נורא בין לבין: מצד אחד, יש השפעה ניכרת מהסבנטיז. מצד שני, יש משהו גראנג'יסטי. בקיצור, אהבתי. תמשיכו ככה!

M e n s R e a

New member
תודה אחי

אכן כיעור מוסיקלי, ואני מניח שגם אתה מתעסק במוסיקה, אז אתה עוד יותר מבין על מה מדובר...כמו עיתונאים שמתעלמים מלהקות טובות אך לא מוכרות, ועטים על "פאנקיסטים" בני 14 מסביון, כי הם גימיק (סתם דוגמה שצצה לי עכשיו). שמח שאהבת. לגבי השפה-פשוט רוב מקורות ההשפעה שלנו באנגלית, אז זה רק טבעי לבצע בשפה הזו...

JumpInTheFire

New member
כמו שאמרתי לך כבר,

יצא ממש יפה! השיר טוב בפני עצמו
שיהיה בהצלחה!
:)

למעלה